Olumlu olumsuz yorum istiyorum

Ruhum Buruk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
4.695
11.325
208
37
Hanimlar 5 yila yakindir evli 3 çocuk sahibiyim.Esimle bin tantana sonrası boşanma davasından dönerek huzur bulduk.2 yildir aslinda büyük sorunlarimiz yoktu.Ailesi baska sehire taşındı sonra 7 ay icinde geri döndüler.Esim gene degismelere boyle boyle başladı.Yeni araba aldik.Kaynim sözlüsunun yanından gelecekmis otogarla arasi 15 dk beyefendi binip gelemiyor.Gene ayni kisi kuzeniyle sözlü onu cok seviyor ama burada bizim arabayla takıldığı kizlarla görüşüyor.Ve ne saat dinliyor ne hafta sonu sürekli abisini ariyor.Esim uzun saatler çalışiyor haftanın 1 günü adam akıllı vakit geçirdiğimizi bildigi halde.Oyle bir hal aldi ki ailesiyle ortak durumdayiz.Diyeceksiniz ki sanane ailesi degil mi?2 hafta önce kuzenim (ben onlarda yillarca kaldim)abla beni havaalanina bırakır misin?dedi.Birakiriz biz sen sabah hazır ol dedim.Esim olacak kişi oo 50 tl tutar o dedi.Benim ailem yok ayda yılda bir benim tarafimdan biri iyilik istemis madem araban ve paran değerli kendininkilere verirken neden pul diye kıyametler koptu. Ciddi sekilde birbirimize girdik.Benim kardeşimden ne istiyorsun dedi.Bende cok değerli kardeşinle kal sen en güzeli o bosanalim dedim.Kapidan çıktı gitti.Bir seyleri sorun etmem de geçmişte yasananlarin da etkisi büyük o yüzden hakli miyim haksiz miyim bilmiyorum.Sizce?

Sizin kavgalariniz hep kardesleri yuzunden oluyor sanırım.
Artik en yfak sey bile batiyor.

Her tartışmada boşanma kelimesinin bu kadar rahat söylenebilmesini doğru bulmuyorum ben. İnsan öfke anında kendini kontrol edebilmeli ki sonradan pişman olmasın. O yüzden siz bu konuda haksızsınız.
Eşiniz ise çifte standart uyguluyor. Kardeşinin arabayı kullanması vs. normal olabilir ilişkileri dahilinde ama kuzeninizi de bırakabilirmiş. En iyisi aslında şu araba mevzularında kimsenin arabasını istememektir bana göre de neyse. Arabam yokken en zor zamanda bile kimseden araba istemedim. Taksiye bindim gittim nedir yani.

Sizin kavgalariniz hep kardesleri yuzunden oluyor sanırım.
Artik en yfak sey bile batiyor.
Aynen.Ama sunu fark ettim eger ailem hayatta olsaydı onlara yaptığı seyler söz konusu olacakti.Kardesimi zahmet edip otogara götürmemiş mesela inan 5 yilda evime 5 defa gelmemiştir.Ama kendi kardeşine şoför yolluyor

Eşiniz sizinle bir aile olamamış henüz, sizin ailenizi el gibi gördüğü için iyilik yapmak istemiyor.
Hemen boşanalım demenizi doğru bulmadım ama ikinizde sakin olduğunuz bir gün bu sorunu konuşup anlaşmanız ve bir orta yol bulmanız gerekiyor

Aynen demi ya?Inanin a
Bende aynen bunu yaptim.Actim agzimi yumdum gözümü.

Boşanmadan dönüp ilk tartışmada boşanalım diyorsunuz. Adam dönüp çıkıp gidiyor evden. Çocuklar napıyor bu arada? Aranızdaki durum belli. Niye 3 çocuk yapıyorsunuz ki? Hem boşanma lafı bu kadar dile pelesenk olmamalı.

Siz çekirdek aile olamamışsınız. Eşinizin kardeşlerine göre hayatı döndürüyorsunuz sanırım.

Keşke o eşikten dönmeyip boşaydınız bu bencil adamı...aslinda bencil de denmez size değer vermiyor.
Verseydi zaten parayla benim rica mi ölcmezdi.Simdi geldi normal de en erken 9da gelir.Anlasmali boşanmayi konuşacam

ilk tartisma degil ama bir daha o boşanma davasi acikladigi duruma gelmemek icin baştan set çekiyorum.Ikiz çocuklarım.Evet aile olamadik cekirdek aile hic olamadik.Ev icin eminevime girdik mesela evimiz yok adam aaa kardesim evlenecek ona devredelim yazik dedi.Buyursun alsin dedim doğru bizim cocuklarimiz yok sıra sıra apartmanlarimiz var.Adamin bankada parasi var araba alıp binmiyor.Neden?Cunku evlenecek hem bizim araba var yaa ne gerek var.Kardesim Allah askina ben olayin içindeyim ve abartiyor muyum?Inan kafam durmuş gibi

Sizin konularınız ve dertleriniz bitmez. Yorum istiyorum olumlu yada olumsuz yazmasanız. Tek kelime etmem.Bitmez derken bu tarz konular bitmez demek istedim yaşantınızda. Olay dediğiniz gibi ve haklısınız niye haklımıyım diye sonunu bağladınız. Belliki ailesine düşkün. Bide boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Eve dönecekmi diye soruyorsanız dönecek. Ailesine davranışları değişecek mi diyorsanız hayır. Onun gözünde haklı olmayacaksınız bide bu var. Böyle kabul edip bakış açınızı değiştireceksiniz. Kardeşi vs bir gün arabayı çarpar pert eder belki o zaman sen haklısın der size.... Yakın gelecekte bu muhtemel değil. Susmakdan başka yolu yokAyrıca diğer eski kavga gündem konularında da siz haklıydınız.

Adam resmen kardeşini evlatlarının önünde tutmuş! Keşke o boşanmadan hiç dönmeseydin.

Sormamin sebebi şu evin içinde kafamda ayni seylerin dönüp dönüp durması.Acaba ben gıcık oldum ve taktim mi?Bilmiyorumm.Ne gelmeyecek ya erkenden geldi yan koltukta bir sey yokmuş gibi oturuyor.Dediginiz gibi bitmeyecek dert bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…