selam kızlar doktorumu randevu almak için aradığımda (diyetisyen) size matof*n başlangıcı yapmışmıydık dedi bende nedir araştırayım diye bu konuyu açtım bana diyetisyenim yazdı bunu kan tahlilimden sonra sanırım şekerim insülin direncim yüksek çıkmış acaba kullanıp kilo verimi hızlanan arkadaşlar varmı?
selam kızlar doktorumu randevu almak için aradığımda (diyetisyen) size matof*n başlangıcı yapmışmıydık dedi bende nedir araştırayım diye bu konuyu açtım bana diyetisyenim yazdı bunu kan tahlilimden sonra sanırım şekerim insülin direncim yüksek çıkmış acaba kullanıp kilo verimi hızlanan arkadaşlar varmı?
Herşeye bakıldı canım ilk bi test yapıldı bir sürü şey vardı bilmiyorum ben ama o testte insülin direncim yüksek ve b 12 vitaminim az çıkmıştı
geçen haftada açlık tokluk şekerime bakıldı sonrasında bunları söyledi
edit( şeker yüklemesi ne demek?)
Herşeye bakıldı canım ilk bi test yapıldı bir sürü şey vardı bilmiyorum ben ama o testte insülin direncim yüksek ve b 12 vitaminim az çıkmıştı
geçen haftada açlık tokluk şekerime bakıldı sonrasında bunları söyledi
edit( şeker yüklemesi ne demek?)
geldim cnm şekerim 3.2 çıktı normali 2.7 2.5 miş
matofine başladık 500 mg 15 gün kullanıp değerlendirme yapcakmışız
bakalım inşalla işe yarar işe yaramayan her gün benim için umutsuzluk demek
o yazmadı zaten cnm birlikte iç hastalıklarına gittik ordaki dr arkadaşı yazdı tahlillerimi ona gösterdik oda bu ilaca başlayabileceğimizi söyledi
inşallah yarar cnm senin kilo problemin varmıydı?
Kilo vermeyi hızlandırdığını biliyorum ama diyetinizi de bırakmamanız gerekiyor. Şekerinizi düzenlediği için tatlı ihtiyacı hissetmiyorsunuz eskisi gibi.
Kilo vermeyi hızlandırdığını biliyorum ama diyetinizi de bırakmamanız gerekiyor. Şekerinizi düzenlediği için tatlı ihtiyacı hissetmiyorsunuz eskisi gibi.
benim insülin direncim çok hafif yüksek çıkmıştı, doktorum da bana bu ilacı verdi.. ilaç midemi öylesine mahvetti ki 15 gün sonra bıraktım.. kilo vermemde etkili olduğunu söyleyemem ama ilacı bıraktıktan sonra o gazla spora başladım ve 1.5 ayda 10 kilo verdim..
ilacı kullanırken kesinlikle tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun, tokluk hissi verdiğini de söyleyebilirim.. mide faaliyetlerine dayanabilirsen ne ala.. şimdiden geçmiş olsun..