Olumlu Sonuç

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
selam kızlar doktorumu randevu almak için aradığımda (diyetisyen) size matof*n başlangıcı yapmışmıydık dedi bende nedir araştırayım diye bu konuyu açtım bana diyetisyenim yazdı bunu kan tahlilimden sonra sanırım şekerim insülin direncim yüksek çıkmış acaba kullanıp kilo verimi hızlanan arkadaşlar varmı?

Şekeriniz yüksek çıktıysa size şeker yüklemesi yapıldı mı peki sadece açlık şekerinize mi baktılar.

Şekeriniz yüksek çıktıysa size şeker yüklemesi yapıldı mı peki sadece açlık şekerinize mi baktılar.

Herşeye bakıldı canım ilk bi test yapıldı bir sürü şey vardı bilmiyorum ben ama o testte insülin direncim yüksek ve b 12 vitaminim az çıkmıştı
geçen haftada açlık tokluk şekerime bakıldı sonrasında bunları söyledi

edit( şeker yüklemesi ne demek?)

Son düzenleme:
Şeker yüklemesi yapılmış canım,tokluk şekerinde bakmışlar peki kaç çıkmış sonucun ona göre ilaç vermesi gerek .

Şeker yüklemesi yapılmış canım,tokluk şekerinde bakmışlar peki kaç çıkmış sonucun ona göre ilaç vermesi gerek .

bilmiyorum tatlım sonuçlar direk olarak doktoruma gitti ben daha bakmadım şimdi çıkıyorum net bi bilgi alıyım geliyorum tskr ederim hersey için

geldim cnm şekerim 3.2 çıktı normali 2.7 2.5 miş
matofine başladık 500 mg 15 gün kullanıp değerlendirme yapcakmışız
bakalım inşalla işe yarar işe yaramayan her gün benim için umutsuzluk demek

Diyetisyenler reçete yazamaz aslında.insülin direnciniz olduğu için matofine başlatmış sizi ben de kullanıyorum.sabırla kullanın ise yarıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o yazmadı zaten cnm birlikte iç hastalıklarına gittik ordaki dr arkadaşı yazdı tahlillerimi ona gösterdik oda bu ilaca başlayabileceğimizi söyledi
inşallah yarar cnm senin kilo problemin varmıydı?

kızlar matofin kullanıpta kilo vermesi hızlanan varmı?
varsa ne kadar sürede düzenlendi?

Kilo vermeyi hızlandırdığını biliyorum ama diyetinizi de bırakmamanız gerekiyor. Şekerinizi düzenlediği için tatlı ihtiyacı hissetmiyorsunuz eskisi gibi.

yok cnm diyete devam ediyorum zaten kalori takibide yapıyorum

benim insülin direncim çok hafif yüksek çıkmıştı, doktorum da bana bu ilacı verdi.. ilaç midemi öylesine mahvetti ki 15 gün sonra bıraktım.. kilo vermemde etkili olduğunu söyleyemem ama ilacı bıraktıktan sonra o gazla spora başladım ve 1.5 ayda 10 kilo verdim..

ilacı kullanırken kesinlikle tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun, tokluk hissi verdiğini de söyleyebilirim.. mide faaliyetlerine dayanabilirsen ne ala.. şimdiden geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…