Canım, arkadaşımın yumurtaları hep 5. güne gitti, 3 denemesinde de tutmadı. Sonra doktora ben 3. gün istiyorum dedi. İlgisi olmayabilir ama 3. denemesinde ikizlerine hamile çok şükür :) Ama benim ilk deneme 3. gündü olumsuz, 2. deneme 5.gün tuttu. Ben de ilk deneme olumsuz olunca test yaptrdm. MTHFR C677T heterezigot çıktım. Hem coraspin hem cleaxsen iğne kullandım. Ve kan akışı olsun diye hemşire söylemişti. Her 2 saatte bir kalkıp 15. dk yürüyeceksin dedi, gece bile tuvalete kalkınca 5 dk yürüdüm ev içinde. Kabak çekirdeği, kivi yedim her gün. Ayrıca tedaviye başlamadan 2 ay önce solgar omega-3 950 kullandım. O da kan sulanmasını destekledi sanırım. Çünkü ilk denemede iğne olurken bi damla kan akmazken, 2. denemede hep baktım kanıyor, iğneleri sağlık ocağında ve hastanelerin acillerinde vuruldum. Benim de eşim azosperm, mikro tese oldu. İkizlerine hamile kalan arkadaşımın da eşinde sayı ve morfoloji bozukluğu vardı. Erkekler için 3 ay kullanılan ilaçlar varmış, ondan kullandı. Kaan Aydosla ilgili siteleri takip etti, ankara ya gidemedi, doktorla görüşmeden kullandı. Bildiğim kadarıyla sayı 100.000 den 1.000.000 a çıkmış. İstersen eşi ne kullanmış sorarım. belkide sen de biliyor ve kullanıyorsunuzdur. Ayrıca, internette okuduğum kadarıyla akşam yatmadan içilen havuç suyu sayı ve morfolojiyi düzeltiyormuş.
İnşallah bu denemende bebeğini kucağına alırsın. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Bol dua et. Allah tan gelen herşeye razı ol. Yalnız hayırlısını iste. Allah doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıklısıyla bebeğini verecektir. Hakkımızda hayırlısını o biliyor.