- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Psikologa gidiyorum sayesinde çogu şeyi aştımbence pskologa terapiye gidebilirsin ben de böyle çok karamsar bi insandım hayatı çok kötü etkiliyo depresyona sokuyodu beni psikoloğa gittim çok iyi geldi
Valla tam olarak bu sürekli bir sıkıntı çöküyor içime galiba biraz başka şeylerle oyalanmalıyım.Yengeç burcuyum. Yükselenim dahi yengeç :) Bende de vardı aynı sorun zamanla aştım. Kendine değer ver. Yapabileceğine gönülden inan. Birşey mi oldu baskasini mi seviyor gibi düşünceler hem seni hem ilişkiyi ciddi dereceden yıpratır. Kendini meşgul et mesela. Ne zaman boş kalsam içime sıkıntı oturur beni. Bu arada olumlu dusunursen hayat sana olumlu karşılık verir
Kesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galibaValla tam olarak bu sürekli bir sıkıntı çöküyor içime galiba biraz başka şeylerle oyalanmalıyım.
Aynı ben bazen kendimi çok dengesiz hissediyorum bu yüzdenKesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galiba
Dengesiz kız bence zatenAynı ben bazen kendimi çok dengesiz hissediyorum bu yüzden
Dengesiz kız bence zatenMesela normalde insanı başkası doldurur. Ben kendi kendime dolarım :)) Düşünür düşünür kurarım :)) Ama insan zamanla törpülüyor kendini yoksa ruhumuz hastalanır ayol Zaten yatkiniz bence
Ahahhahaha aynı ben işteBende öyle kendimi öyle bi gaza getiriyorum ki,
Bi konuşmalar hazırlıyorum içimde falan
Bu yengeç duygusallıgı ne olacak bilmiyorum,
Yükselenim ikizler diye tahmin ediyorum,
Dogum saatimi bilmedigim için hesap edemedim
Bende çok izliyorum o tarz videoları,Ben de sizin gibiyim. Beyhan Budak bu tarz düşünceleri “çöp düşünceler” olarak adlandırıyor. Haksız da sayılmaz. Canımızı sıkmaktan başka işlevleri yok çünkü :) Böyle olumsuz düşünceler aklıma geldiği an dikkatimi başka şeylere yönlendiriyorum. Bence deneyin bunu, faydasını göreceğinize eminim
Bendede var olumsuz düşünme psikolog nasıl aşmanıza yardımcı oldu ne önerdibence pskologa terapiye gidebilirsin ben de böyle çok karamsar bi insandım hayatı çok kötü etkiliyo depresyona sokuyodu beni psikoloğa gittim çok iyi geldi
Ahahhahaha aynı ben işteneler diyorum içimden kavga ediyorum cidden demiş gibi. Öfkeleniyorum küsüyorum barisiyorum falan Bir tarafimda akrep. Tamamen su elementiyim sen yine havadan birşeyler kapmissin ikizler ile
Bu konu üzerinde cok derin konuşmadım bundan sonraki terapilerimi bunun üzerine yapacagım,Bendede var olumsuz düşünme psikolog nasıl aşmanıza yardımcı oldu ne önerdi
Sonumuz bakırköy olmasın dobarlan biragma gendiniBende öyle bide karşı tarafın adınada konuşuyorum bildigin içimde bi bölümlük dizi senarist,yönetmen,oyuncu tek kişilik dev kadro
Yatkınlık var bizim burçta yavBurçtan dolayımıymış
Bunca sene kv deme çeke çeke bi sen mi çekmişin diye boşunamı başının etini yemişim adamın
Ucundan döndüm bacımSonumuz bakırköy olmasın dobarlan biragma gendini
Burçtur o kv olsa duramazsınBurçtan dolayımıymış
Bunca sene kv deme çeke çeke bi sen mi çekmişin diye boşunamı başının etini yemişim adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?