- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Selam arkadaşlar,
Başlıkta da yazdıgı gibi çok olumsuz düşünmek gibi bir sorunum var, her konuda böyle ama ikili ilişkilerde daha fazla bu..
Burcumdan ( Yengeç ) da kaynaklı olsa gerek çok duygusalım ve çabuk düşüyor modum hemen sevilmedigimi istenmedigimi düşünmeye başlıyorum bunu nasıl aşabilirim,
Örnek verecek olursak erkek arkadaşım biraz benden ilgisini kesse başlıyorum,
Başkasımı var beni sevmiyor mu ? Birşey mi oldu ? Falan diye yazmaya..
Ne olacak bu böyleVar mı benim gibi olanlar nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi ?
Arkadaşlar sarılalım miKesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galiba
Hepsi bende mevcut yaArkadaşlar sarılalım miyengecim tüm olumsuzluklari kafamdan yazabilme yeteneğim var. Eşimin zaman zaman beni sevmediğini düşünmem, bir yere gideceksem olumsuz şeylerin aklıma gelmesi. Telefon çalsa bile geliyor acaba olumsuz bir şey mi duyacağım diye. Karamsarlık zaten hep var. Son zamanlarda arttı bu düşünceler diğer şeyler fiks var zaten, eskiden olan şeylere pişmanlık ya da ozlem ama bu olumsuz düşünceler beni benden alıyor..
Gardaşım gel gardaşım. Nolacak bu halimiz ? İnsanların neye öfkelendin diye sorması , ne yaptık ki gene demesi... Olumlama yap olumlamaArkadaşlar sarılalım miyengecim tüm olumsuzluklari kafamdan yazabilme yeteneğim var. Eşimin zaman zaman beni sevmediğini düşünmem, bir yere gideceksem olumsuz şeylerin aklıma gelmesi. Telefon çalsa bile geliyor acaba olumsuz bir şey mi duyacağım diye. Karamsarlık zaten hep var. Son zamanlarda arttı bu düşünceler diğer şeyler fiks var zaten, eskiden olan şeylere pişmanlık ya da ozlem ama bu olumsuz düşünceler beni benden alıyor..
Anneniz nasıl? O da karamsar mı? Olumsuzluğa meyilli mi?Selam arkadaşlar,
Başlıkta da yazdıgı gibi çok olumsuz düşünmek gibi bir sorunum var, her konuda böyle ama ikili ilişkilerde daha fazla bu..
Burcumdan ( Yengeç ) da kaynaklı olsa gerek çok duygusalım ve çabuk düşüyor modum hemen sevilmedigimi istenmedigimi düşünmeye başlıyorum bunu nasıl aşabilirim,
Ne olacak bu böyleVar mı benim gibi olanlar nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi ?
Yapalım.. geceleri ağlama nöbetleriHepsi bende mevcut ya
Toplanıp bir hüngür hüngür aglama partisi yapmalıyız bence
Evet ya hepsini ben de yaşıyorum naptım yine diyorlarGardaşım gel gardaşım. Nolacak bu halimiz ? İnsanların neye öfkelendin diye sorması , ne yaptık ki gene demesi... Olumlama yap olumlama
Zorla kendini zamanla işe yarıyorYapalım.. geceleri ağlama nöbetleri
Evet ya hepsini ben de yaşıyorum naptım yine diyorlarama ben de çok duygusalim alinganliklarim hep bu yüzden
Olumlama yapmayı çok denedim ama başaramadım
bunun neden kaynaklandığını bulduk eski travmalarımı çözdük uzun süre terapi aldımPsikologa gidiyorum sayesinde çogu şeyi aştımSadece bu konuda bir türlü sabit kalamıyorum.
Annemden girersek çıkamayız içindenAnneniz nasıl? O da karamsar mı? Olumsuzluğa meyilli mi?
psikolog sadece soru soruyor bnce hic iyi degil bna görebence pskologa terapiye gidebilirsin ben de böyle çok karamsar bi insandım hayatı çok kötü etkiliyo depresyona sokuyodu beni psikoloğa gittim çok iyi geldi
Bence bıraz kendınızı sevin .O zaman daha guzel olur ger seySelam arkadaşlar,
soru sormadan nasıl anlayacak derdinizi?psikolog sadece soru soruyor bnce hic iyi degil bna göre
dikkat edildiyse sadece soru soruyor dedim. cidden oyle oldu sadece soru sordu devlet hastanesindeki gittigim psikolog. hicbir kelime sarfetmedi sadece soru sordusoru sormadan nasıl anlayacak derdinizi?
Kendinizi çok sevin, erkek arkadaşınız sizinle ilgilenmese hatta sevmese de değerlisiniz sonuçta. Ayrıca ilginizi çeken bir el işi yapın , örgü veya dikiş gibi.Selam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?