Olumsuz enerji

Benim bir arkadaşım da var. Dünya iyisi bir kız,o konuda şüphem yok ama yanında diş dolgumu övdum akşamına dolgum düştü. Sevgilimi övdüm ertesi gün çocukla birbirimize girdik, 'yemek yeyip çıkacağım, mis gibi fırında bilmemne yaptim' dedim, borcam elimden düştü hersey yerlere saçıldı :KK49:
Var yani böyle şeyler...

Benim bir arkadaşım da var. Dünya iyisi bir kız,o konuda şüphem yok ama yanında diş dolgumu övdum akşamına dolgum düştü. Sevgilimi övdüm ertesi gün çocukla birbirimize girdik, 'yemek yeyip çıkacağım, mis gibi fırında bilmemne yaptim' dedim, borcam elimden düştü hersey yerlere saçıldı :KK49:
Var yani böyle şeyler...
Aynı benim durum

Evet hayatında olumlu çok az şey var zaten Allah yardımcısı olsun

Arkadasiniz ne kadar iyi olursa olsun, sizin icin asla kotu niyetli degildir vs.
Lakin..
Siz onun dertlerini dinleyip tum negatif enerjiyi ustunuze cekiyorsunuz.
Birseylerin olacagi varsada olmuyor.

Derin konu aslinda yazarimda ban yerim sysim en iyisi :D

Arkadasiniz ne kadar iyi olursa olsun, sizin icin asla kotu niyetli degildir vs.
Lakin..
Siz onun dertlerini dinleyip tum negatif enerjiyi ustunuze cekiyorsunuz.
Birseylerin olacagi varsada olmuyor.

Derin konu aslinda yazarimda ban yerim sysim en iyisi :KK70:
Çok merak ettim özelden yazsanız

Ben nazara çok inanıyorum şahsen bazı insanlar kötü niyetli olmasa bile nazarı değebilir, enerji zaten başlı başına bir konu başlığı , ek olarak bir şeyi olana kadar söyleme kimseye bence , en azından artık ben öyle yapıcım..

Var yani böyle şeyler...
:KK57:

Bende bir arkadaşım için bunu düşünüyordum. Sonra önemli bir kaç konuyu anlatmadım ona hatta o psikolojiyle kimseye anltmama kararı aldım ama yine de çok geçmeden sarpa sardı olaylar. Anladım ki kuruntu yapmışım olası olmayınca olmuyormuş

İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?

Benzer şeyleri yaşadığım zaman yoga hocamla bir konuşma geçmişti aramızda. Demişti ki yapmak istediğin veya yapmakta olduğun bir şeyi paylaşma, sonuç aldıktan sonra paylaş. Sen süreçte paylaştığın zaman beyin onu bitmiş gibi algılıyor ve karşındakinin de enerjisini alıyorsun ister istemez. Çabalaman gerekse bile yapmamaya başlıyorsun ama bu sürecin farkında olmuyorsun. Ama ben hep yakınlarıma söylüyorum kötü enerji neden gelsin dediğimde onlar da farkında olmadan yapıyordur demişti. Elimden geldiği kadar süreçte olan şeyleri paylaşmamaya çalışıyorum ben o günden beri. Yani olup bitmiş şeyleri değil de mesela bir iş olacak gibi filan diye anlatmıyorum süreç devam ettiği için.

Nazarın Türkçesi bakış demek. Bilimsel olarak da gözden yayılan ışın mıydı, enerji miydi öyle bir şey varmış, bir makalede okumuştum. Alfa, beta ışını mı diyordu tam hatırlamıyorum, tahrip mi ediyormuş ne... Yanlış bilgi vermeyeyim sadece aklımda kalmış. Yapılacak şey, sık ve samimi olarak dua edin ve korunmayı dileyin Allah 'tan.
Peygamber efendimiz hadisinde diyor ki nazar deveyi tencereye, insanı mezara koyar.

İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
banada aynısı oluyor birine hayatımla ilgili olumlu bir şey anlattığım an hemen tersine dönüyor olumsuzlaşıyor.mesela eşim şöyle yapıyor diyeyim eve varır varmaz hemen evimizde kavga çıkıyor...bariz hissediyorum ben bu olumsuzlugu

Benim başıma çok geldi inanın,ne zaman eşimle çocuklarım hakkında güzel bir şey konuşsam çok geçmeden tersine dönüyor.
Hayatımda iyi giden şeyleri ne zaman birine anlatsam hooop bir engel çıkıyor karsima.
Herkes mi fesat,herkes mi kiskanc,tabi ki öyle bir şey değil de neden böyle oluyor ben de anlamadım.
Mutluluğumuzu paylaşmayak mi yani kimseyle:))
ha işte aynen bende öyleyim tıpatıp aynı oluyor.hiçbir iyi şey konuşamıyorum hemen ters tepiyor.

Aşırı derecede inanıyorum negatif enerjiye. Bazı insanların içinde kötü niyet olmasa da özenmesi bile olayı tersine çeviriyor. Geçen öğlen iş yerinden bir kız arkadaşım ve eşim yemeğe gittik. Ofise geldiğimizde arkadaşım maşallah begonya Allah neşenizi arttırsın ve hep mutlu olun dedi.Kesinlikle kötü niyetli değil eminim ama akşam evde ciddi bir tartışmamız oldu.Ben bunu hep yaşıyorum.O yüzden mümkün olduğunca hayatımı gizli yaşıyorum.Sosyal medya olayına fazla dalmadan.

Benim de en yakin arkadasimda durum bu
Kiz melek gibi o kadar iyi bi insan ki 15 senelik arkadasim cigerini bilirim
Ama nazari cok degiyor
Ne zaman olumlu bi sey anlatsam tam tersine donuyor biz de aramizda sakasini yapiyoruz surekli
Ben yine de anlatiyorum ya napayim nazari degiyor diye saklayamiyorum canim cigerim cunku o benim

Back
X