Kız İsteme Olumsuz kararı nasıl açıklayacağım?

duygus19

Prenseslerim
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
288
67
318
35
Merhabalar.. Ben uzun zamandır sitenizi severek takip ediyorum:) Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.

2 gün önce bana görücü geldi. Annemin arkadaşının kızının kaynı için beni düşünmüşler. Geldiler tanıştık. Biraz hoşlandım ama şu iki günün içinde her şeyi düşündüm. Kendime soruyorum "24 saatini bununla geçirebilicek misin seve seve? Aynı yatağı paylaşırken içine sinebilecek mi?". Hayır Şimdi maddi durumu da iyi ama sevmek de lazım içine sinmesi lazımm. Bu kadarcık bir hoşlantıyla evlilik yürümez mutlu olabileceğimi sanmıyorum. O gün gelen ahbaplar zaten benden daha çok heyecanlı ve isteklilerdi. Benden çok olmasını istiyorlardı. Ama o ömrü onunla onlar değil ben paylaşacam. Mutfağa gelip gizlice sordular elektrik var mı diye. "Hoşlandım biraz işte" dedim. Sonra gittiler söylersiniz istemeye geleceğimiz günü dediler anneme. Ama ben şimdi kararımın olumsuz olduğunu nasıl söyliyecem. Sanki üstüme çullanacaklar gibi geliyor. Ümit vermiş gibi hissediyorum kendimi. İnsanların üstüme gelmesinden korkuyorum. Kırmadan incitmeden anlatmak istiyorum şu kararı :S

canim bu karar senin, yasiyacagin hayatta senin, dedigibin gibi bir ömür gecireceksin ve mutlu olmadiktan sonra neye yarar?! hic korkma kimse üstüne cullanamaz.. annene söyle telefon acip uygun bir dilde olmayacagini istemedigini söylesin, herkez mecbur anlayisla karsilamak zorunda kimse sana neden" mecbursun" gibi laflar edemez asla böyle birsey olamaz... istemiyorsan istemiyorsun bukadar.. bir kizi 1000 kisi ister ama 1 kisi alir bu isler böyle.. demekki kis***** bu degilmis :) hayirlisi olsun

ufacık bir hoşlantıyla ömür gecmeyecegini anladım de yapamıcam ben de kusura bakmayın fln de sakın korkma bişi olmaz

Teşekkür ederim herkese. Bugün annemin arkadaşı sormaya geldi kararın ne olduğunu. Bende bakkaldaydım döndüğümde kararımı söledim küçük bir hoşlantıyla yürümez dedim haklısın tabi dediler anlayışla da karşıladılar valla üzerimden yük kalktı :) Hayırlısı olur inş hepimizin hakkında.

hayatım evlilik bu,öyle bir görmede görüşmede olacak şeymi ki senden acele acele cevap karar beklıyorlar,sen mılletı dusunme kendını dusun,kım kırılırsa kırılsın darılsın,istemıyorsan ıstemıyorum de,bunda kırılma gucenme olacaksa da herkesın kendı sorunu,deli olma,bir gün değil hayatım,bir ömür geçireceksin,sen geçireceksin konu komu değil

:26:
zaten cevabını vermişsin mesajını sonradan gordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…