Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tanıdığım arkadaşlarım ama ben bildim bileli yalnızlar . yani hayatlarında kimse yok olmuyor . bende çok sık sevgili değiştiren biri değilim tabi . ama oluyor arada benim . kimsenin samimiyetine güvenemiyorsun ki .zaten güvensem sıkıntı olmaz .ama içten içe kıskandıklarını düşünmeye başladım artık .
zaten ayrıldım diyeceğim artık çünkü çok sıkıldım .ilişkilerimden kimseye bahsetmicem .
O iki arkadaştan kurtulun direkne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
erkkeler hakkında çok bilgileri olduğunu sanmıyorum çünkü kendilerinin hiç ilşkisi olmadı yada çok kısa sürdü .Bazen sizin gormediginiz seyleri cevrenizdekiler gorur ve sizi uyarir, bu arkadaşlığın getirdigi bi durumdur. Arkadaslar iyiliginizi ister, bunun icin cabalar.
Siz kotuyu soylediklerinde kiskanc yaftasini yapistiriyorsaniz bi zahmet arkadasliginizi kesin.
çıkardım bile hata yaptım aramız bozuldu herşey güzel giderken . neyse birdaha yapmıcam .Ya bunlar kıskanıyolaaaar kendileri yalnız diye sevgilinden çıkarmaya hırsınııı :))
mesafe koydum ayrıldım dedim hatta .O iki arkadaştan kurtulun direk![]()
niye sordun çok olmadı .Kac tane sevgiliniz oldu bu zamana kadar?
Onlar senin sevgilin olmasını çekemiyolar. Bence o sözde arkadaşlarını hayatından çıkarne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
evet ne zaman bir erkek yaklaşsa bana zaten hep aynısını söylüyorlar . bu sefer daha çok dikkat ettim . yine aynısı mı olcak diye oldu . sonradan kendime geldim zaten .Onlar senin sevgilin olmasını çekemiyolar. Bence o sözde arkadaşlarını hayatından çıkar
Mesela benim arkadaşlarım sevgilimle kavga ettiğimde bizi barıştırırlardı. Olumsuz konuşmazlardı. Kimbilir o arkadaşların belki kocan olacak kişiyi kaybettinevet ne zaman bir erkek yaklaşsa bana zaten hep aynısını söylüyorlar . bu sefer daha çok dikkat ettim . yine aynısı mı olcak diye oldu . sonradan kendime geldim zaten .
daha önce birini kaybettim zaten insanlar yüzünden .Mesela benim arkadaşlarım sevgilimle kavga ettiğimde bizi barıştırırlardı. Olumsuz konuşmazlardı. Kimbilir o arkadaşların belki kocan olacak kişiyi kaybettin
niye sordun çok olmadı .
toplamda 3 ilişkim oldu e 29 yaşında olduğuma göre bu sayı çok değil .Belkide arkdaslarina gore " corap degistirir gibi sevgili degistiyor" birisisindir.
Yada belkide yanlis secim yapiyosundur sevgili konusunda.
Arkdaslarim diyosan, helede yakin arkdaslarim diyosan.
Belkide haklilik payi vrdir azda olsa dedim.
toplamda 3 ilişkim oldu e 29 yaşında olduğuma göre bu sayı çok değil .