Ölümsüz olsalar keşke

Sizin anneniz ne kadar şanslı ki ona sizin gibi değer veren bir evladı var. İnanın hayırlı evlat bir annenin tek duasidir.
Kendinizi suçlu hissetmeyin, anneniz de böyle ister eminim. Dusunsenize, üzerinize titreye titreye büyüttü sizi ve şimdi onun sebebinden siz mutsuzsunuz. Bence kahrolur bilse.
Şükür edin, dua edin. İsyan etmeyin. Hayatta herşey hepimiz için. Kolay bir doğum, sağlıklı bir evlat ve annenize şifalar diliyorum

Daha 3 hafta oldu babamı kaybedeli, doğacak cocugumu göremedi, kızımı çok severdi o da dedesini çok severdi. 3.5 ay yoğun bakımda yatti,tam eve çıktı iyileşti dedik ki gözlerini kapatti hayata, odası hala kapalı, yastığını aldim dolabında,babam kokuyor. Bir kere kokladim zaten. Beyninden çıkmıyor ağlasam dönmüyor, mezarlığa gidip orda adını görmek beni bitiriyor, başın sağolsun diyorlar hiç bana söylenmiyor gibi. Bugün yatağını birine verdik annem çaktırmadan ağladı ben ise yatağın ardından bakakaldim, sağlık malzemeleri hastalara verilmesi için verdik hep onun hayrına . Oğlumun göbek adını onun adını koyacam, yani ciğerim kalbim yanıyor kavruluyor, antidepresan içiyorum 2 tane. O yoğun bakımda iken başladım, doğum olunca da ilaç degistirecem. Artık ilaçla yaşayacağım, yaşamak saçma geliyor, e bizde siramizi bekliyoruz bakalım ne zaman kavusurum . Herşeyin özledim beraber izlediğimiz dizileri izledim geçen, yaptığı espiriler, güldüğü yerler offf . Allah'ım ne denir ki , Rabb'im cenneti ile mujdelesin, inşallah iyidir ordacunku burda çok çekti ve bana hep söylediği kul hakkı yeme,dürüst ol. Öyle bir adam melek bence. İçim yüreğim berbat halde, konu sahibi Allah annene şifa versin sana bağışlasın.

Daha onceki konunuda yazmistim seni cok iyi anliyorum hatta burda yorum yapan diger arkadaslari da .
Yazilanlari okurken o kadar cok agladim ki hala kendime engel olamiyorum.
Annesini kaybeden arkadaslara sabir size de en kisa zamanda sifa diliyorum.
Annem hayatta cok sukur kanser hastasi benim dogumumu beklemis doktora gitmek icin dogumum oldu bir sure bana bakti sonra soyledi bize kitleyi..
Bilseydim baktirir miydim kendime 3 ay 3 aydir belki evre 1 de olacakti.
Tek istedigim yasasin sadece gozleriyle bize baksin gitmesin nefes alsin tek istedigim bu idi.
Keske olumsuz olsalar gercekten.
bende 30 yaşındaydım annemi kaybettiğimde. Evlilik torun hiçbirini göremedi. Dahası seni kime emanet edeceğim diyerek gitti :KK43: yoğunbakımda ölmeden bilincinin açık olduğu az bir zamanda çocuklarım diyerek bitmiş herşey..
allah anneciğinizi size bağışlasın. Keşke dediğiniz gibi ölümsüz olsalar. Şimdi 33 yaşındayım 6 aylık bebeğim var ve en büyük hazinesinden yoksun büyüyecek :KK43:
Mekanları cennet olsun:KK61::KK61:

Daha 3 hafta oldu babamı kaybedeli, doğacak cocugumu göremedi, kızımı çok severdi o da dedesini çok severdi. 3.5 ay yoğun bakımda yatti,tam eve çıktı iyileşti dedik ki gözlerini kapatti hayata, odası hala kapalı, yastığını aldim dolabında,babam kokuyor. Bir kere kokladim zaten. Beyninden çıkmıyor ağlasam dönmüyor, mezarlığa gidip orda adını görmek beni bitiriyor, başın sağolsun diyorlar hiç bana söylenmiyor gibi. Bugün yatağını birine verdik annem çaktırmadan ağladı ben ise yatağın ardından bakakaldim, sağlık malzemeleri hastalara verilmesi için verdik hep onun hayrına . Oğlumun göbek adını onun adını koyacam, yani ciğerim kalbim yanıyor kavruluyor, antidepresan içiyorum 2 tane. O yoğun bakımda iken başladım, doğum olunca da ilaç degistirecem. Artık ilaçla yaşayacağım, yaşamak saçma geliyor, e bizde siramizi bekliyoruz bakalım ne zaman kavusurum . Herşeyin özledim beraber izlediğimiz dizileri izledim geçen, yaptığı espiriler, güldüğü yerler offf . Allah'ım ne denir ki , Rabb'im cenneti ile mujdelesin, inşallah iyidir ordacunku burda çok çekti ve bana hep söylediği kul hakkı yeme,dürüst ol. Öyle bir adam melek bence. İçim yüreğim berbat halde, konu sahibi Allah annene şifa versin sana bağışlasın.
Mekanı cennet olsun babaciģının. Allah sabır versin 😔🙏

hislerinizi çok iyi anlıyorum. ben annemi 33 yaşındayken kaybettim. evliliğimi, çocuklarımı göremeyecek olması bana çok koydu.
üstelik yoğun bakıma alınmadan önce, yarı baygın haldeyken ondan duyduğum son söz "yavrum, 3 tane çocuk var burda.çok güzeller, senin çocukların onlar" oldu.
üstelik ondan bir gün önce aramızda büyük bir tartışma geçti.
insan başta kendisini suçluyor, kahroluyor. söylediklerine, söyleyemediklerine, beraber yapamayacaklarına.
dilerim anneniz tez zamanda sağlığına kavuşur. ancak ne olursa olsun onunla geçirdiğiniz güzel ve mutlu zamanları unutmayın.
ben annesini hiç görememiş insanları düşündüm hep. en azından 33 sene dolu dolu yaşadım dedim.
lütfen karamsar olmayın. çok zor ama eminim anneniz de bunu söylerdi konuşabilse..

bir süre sonra hepimiz için anne-babası çocuk oluyor. onların bize yaptıklarını biz onlara yapmaya başlıyoruz. dilerim ayağa kalkabildiği günü yaşarsınız.
Merak ettim gerçekten çocuklarınız oldu mu

benim güzel yürekli arkadasım.. senin yazılarını her okuduğumda içimden bi parça kopuyor sanki. kendimi yerine koydukca tutamıyorum gözyaslarımı. ah anne.. bende çok düşkünüm anneme belki bu yüzden bu kadar empati yapabiliyorum. annemi koyuyorum annenin yerine, hepsi annemiz. canlarımız. anne olma yolunda annenle sınandın. ama hep seni ne kadar hayırlı yetistirdigini gösterdin bize. tek evlatsın ama öz evlatsın. ben inanıyorum tekrar konusabilecek seninle. gülce’nin büyüdüğüne şahitlik edecek. ben hep dua ediyorum sana ve güzel annene❤️

Sizi hatirladim daha önce ki konunuzdan... Niyeyse şimdi konunuzu okurken Kenzül arş duası geldi kalbime. Bende uzun zamandır unutmuştum bu duayı.
Okusaniz. İçiniz ferahlasa . Ne mucizeler saklı o duada belli mi olur? Size de uğrar belki. Tıbbın bittiği noktada rabbimin güzellikleri gelir bulur sizi. Tez zamanda şifa bulun inşallah. Sağlıkla büyütün bebeğinizi ❤️

Baş sağlığı dileğinde bulunan herkese teşekkür ederim, tüm kayıplarımızın mekanı cennet olsun. Hastalara da acil şifalar diliyorum, inşallah sağlıklı uzun ömürleri olsun hepsinin. Allah yardımcınız olsun.

11-12 yaşlarında kaybettim annemi. En çokta şimdi arıyorum çocugumu göremeyecek olması çok yaralıyor beni. Güzel günleri görememiş olması. Düğünlerimiz, doğumlarımız hepsi buruk onsuz. Allah başınızdan ayırmasın inşallah anne baba gibisi yok.

Rabbim en kısa sürede sağlığına kavuştursun.. keşke ölümsüz olsalar... hep başımızda olsalar,dizlerinde uyusak

Yazılanlar içimi dağladı
Rabbim ölenlere rahmet eylesin hasta olanlara da şifa versin benım annem de uzakta senede 1 ya görürüm ya görmem Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tüm ailemize... Yaşarken her anın tadını çıkarmak lazım
Aah canim benim öncellikle cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun gercekten cok uzuldum. Bende annemle babamin tek cocuguyum, babami 2010 da hastaliktan kaybettim. Cok zor bir hayatim oldu su an bile annemle aram iyi degil. Seni anliyorum.
Tek diyebilecegimmm elden ayaktan dusmeden kiymetini bilin..ben son 1haftasinda yanima almistim sevdigi her seyi yaptik sanki biliyormusum gibi..kizin odasini hazirladik her seyi yikamadan katladi gozu gordu rahat etti..evet belki hayatta ama diyorum ya cok yarim..eskisi gibide olacagina hic umudum yok..yinede dua ediyorum elbette..inancsiz hic olmuyor,yasanmiyor

bende 30 yaşındaydım annemi kaybettiğimde. Evlilik torun hiçbirini göremedi. Dahası seni kime emanet edeceğim diyerek gitti :KK43: yoğunbakımda ölmeden bilincinin açık olduğu az bir zamanda çocuklarım diyerek bitmiş herşey..
allah anneciğinizi size bağışlasın. Keşke dediğiniz gibi ölümsüz olsalar. Şimdi 33 yaşındayım 6 aylık bebeğim var ve en büyük hazinesinden yoksun büyüyecek :KK43:
Allah rahmet eylesin..mekani cennet olsun..ben 8 aylik halimle yogun bakimda beklerken tum hemsireler acidi resmen halime..gidin beklemeyin mikroop kaparsin dediler Allah affetsin ama insanin evladini gozu gormuyor..son 1ay icimde ne vardi hatirlamiyorum bile..yogun bakimda bi sure bilinc yoktu ve biliyor musun nerden anladim kolumh yakmistim kolumu aldi ve yaraya bastirdi bu neden oldu der gibi..o gun cok aglamistim oraada ve hala seni djsunuyo..simdi memlekette biraktim geldim anlattimda eminim akli bende...umarim kritik donemimiz cabuk gecer..

Daha onceki konunuda yazmistim seni cok iyi anliyorum hatta burda yorum yapan diger arkadaslari da .
Yazilanlari okurken o kadar cok agladim ki hala kendime engel olamiyorum.
Annesini kaybeden arkadaslara sabir size de en kisa zamanda sifa diliyorum.
Annem hayatta cok sukur kanser hastasi benim dogumumu beklemis doktora gitmek icin dogumum oldu bir sure bana bakti sonra soyledi bize kitleyi..
Bilseydim baktirir miydim kendime 3 ay 3 aydir belki evre 1 de olacakti.
Tek istedigim yasasin sadece gozleriyle bize baksin gitmesin nefes alsin tek istedigim bu idi.
Keske olumsuz olsalar gercekten.
Anne olmak boyle mi ben 9.ayimdayim ama hissetmis degilim henüz..belki kucagima alinca..yogun bakimda annemde yarama bastirmisti orada yatarken beni dusunmesind cok sasirmistim bilinc yok diyorlardi..yavas yavas yerine geldi sukur..bende senin gibi diyordum yasasin bi kosede otursun ama hic oyle olmadi sonrasi...cunku annemi aci cekerken gormek her gun olum aci gibi aci verdi bana o agladi ben agladim.. tuvaletini bile yapamadi..neler denedik rahati icin hala da oyle babam perisan teyzem perisan bakan..cok sevdikleri insani her gun mutlu etmek icin cabaliyorlar ve isin kotusu annem baslarda cok hirsiydi zaman gectikce iyiescegne dair umudu kalmadi..inan bana hayirli ölüm bazen daha iyi..aci cekmesini gormektense bunu soyledigim oldu

Sizin anneniz ne kadar şanslı ki ona sizin gibi değer veren bir evladı var. İnanın hayırlı evlat bir annenin tek duasidir.
Kendinizi suçlu hissetmeyin, anneniz de böyle ister eminim. Dusunsenize, üzerinize titreye titreye büyüttü sizi ve şimdi onun sebebinden siz mutsuzsunuz. Bence kahrolur bilse.
Şükür edin, dua edin. İsyan etmeyin. Hayatta herşey hepimiz için. Kolay bir doğum, sağlıklı bir evlat ve annenize şifalar diliyorum
Cok sagolun ergenlik donemlerimi saymazsam hep arkadssim gibiydi..anlatamadigim hicbir sey olmadi..1ay bende bakmaya calistim bu halimle dogsun kizim yine bakacagimm..Rabbim kimselere yasatmasin..desteginiz icin tsk ederim

Annenize acil sifalar diliyorum. Okurken, keşke benim annemde sağ olsaydı da, yatakta uzansaydi, varlığı bile yeterdi dedim ne kadar bencilce olsa da.

Ben de annemi evliligimin çok başında birkaç aylikken kaybettim. Kanser olduğunu gizlemisti ilk ogrendiginde ve bana telde 'kızım bir cocugun olsa da gorsem' demişti. bir gariplik olduğunu hissetmiştim çünkü evlenir evlenmez çocuk fikrine karşı, bilinçli bir kadındı. annem çok geçmeden vefat etti ve herşey o anda takılı kaldı sanki. Bebeğim oldu göremedi ve daha binlerce sey... ve ben bu halde anneme çok ama çok ihtiyaç duyuyorum. Bebeğimin onsuz büyüyeceği için neler kaybettiğini düşündükçe içim yanıyor ama elden de bir şey gelmiyor. Kader boyleymis. Allah tüm vefat eden annelerin mekanını cennet eylesin.

benim güzel yürekli arkadasım.. senin yazılarını her okuduğumda içimden bi parça kopuyor sanki. kendimi yerine koydukca tutamıyorum gözyaslarımı. ah anne.. bende çok düşkünüm anneme belki bu yüzden bu kadar empati yapabiliyorum. annemi koyuyorum annenin yerine, hepsi annemiz. canlarımız. anne olma yolunda annenle sınandın. ama hep seni ne kadar hayırlı yetistirdigini gösterdin bize. tek evlatsın ama öz evlatsın. ben inanıyorum tekrar konusabilecek seninle. gülce’nin büyüdüğüne şahitlik edecek. ben hep dua ediyorum sana ve güzel annene❤
Destegin icin her zaman sagol 🤗 ben de seni bir baska seviyorum ve yakin buluyorum..dilerim seninde annenle cok guzel zamanlarin gecer..evladinla katkat artar mutlulugunuz💞

Back
X