arkadaşlar ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve sonuç negatif ama göğüs uçlarımın rengi tedavi süresince çok koyulaşmıştı ve hala bu koyuluk devam ediyor bugün adetimin 5. günü acaba rengi hep böylemi kalacak sizde de böyle olan oldumu hiç:sm_confused:
canım benımde ılk denemem olumsuz sonuclandı gecen hafta Allah sabır versın ne dıyeyım bende boyle bı sorun olmadı ama tahmınım alınan hormonların etkısıyle olmustur cunku o kadar yuklenıldı kı vucut ne desın...ama yınede dr sor nolur nolmaz rahatlarsın gecmıs olsun ınsallah dıger sefere
canım ya Allah hepimize sabır versin çok zor gerçekten de onca işlem ve sıkıntıdan sonra bir de manevi olarak çöküntü yaşıyoruz inşallah bir sonraki denemede kavuşuruz bebişlerimize
arkadaşlar ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve sonuç negatif ama göğüs uçlarımın rengi tedavi süresince çok koyulaşmıştı ve hala bu koyuluk devam ediyor bugün adetimin 5. günü acaba rengi hep böylemi kalacak sizde de böyle olan oldumu hiç:sm_confused:
geçmiş olsun canım inşallah diğer denemende tutar. bende bir hafta önce negatif sonucumu almıştım. göğüs uçlarım benimde kapkara idi. transferden 7 gün sonra ılık banyo yapmıştım ondan sonra rengi açılmaya başladı. hala koyuluk var ama öncekine göre bayağı açıldı. ilaçların da etkisi var diye düşünüyorum. kafana takma canım.