• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz transfer sonucu psikoloji toparlama

Endometriozis, 4cm çikolata kistine ek yoğun sperm faktörüyle tedavi oldum, 4 tane beşinci gün embriyosu elde ettik ama sadece 1i pgt den geçti. İlk transferimle oğluma gebe kaldım, 7.ayda aniden oğlumun kalbi durdu ve ölü doğum yaptım. Pgt ye rağmen fetal dna da yaptirmistik tertemizdi, detaylı ultrasonumuz da keza öyle. Kaybimin sebebi de bulunamadı ne ben de ne oğlumda.
Nasip böyleymiş demekten başka elimizden çare gelmedi. Kapi kapı doktor gezdim gerekli gereksiz bir sürü tahlil yaptırdım hem kendime hem eşime.
Günün sonunda anne olmak istiyorsam denemekten başka yolum var mı, yok :)
Motive olmaya yavaş yavaş başlarken de aniden babamı kaybettim üç hafta önce.
Su an neyle motive olurum ben de bilmiyorum inanın ama içimde sonsuz bir annelik yapma isteği var, evimde tüm eşyaları tamam olan bir bebek odası var oğlumdan kalma, denemekten başka çarem olmadigini biliyorum yalnız 🙏
Biz çok güçlüyüz inanin, üzerinden biraz zaman geçince içiniz yine kipir kipir olacak ve transfer olacak motivasyonu bulacaksınız bence kendinizde 🤲🏼
Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada. Benim embriyomda pgtliydi

Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada
Başınız saolsun çok çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı vermesin sabırlar diliyorum

Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada. Benim embriyomda pgtliydi
Başınız sagolsun Allah sabrinizi cogaltsin insallah. Evlat kaybı çok zor malesef, 8 ay bitti dün gibi hala bazı şeyler içimde. Bundan sonra sağlıklı gebelik ve doğumlarımız olur umarım 🤲🏼

Başınız sagolsun Allah sabrinizi cogaltsin insallah. Evlat kaybı çok zor malesef, 8 ay bitti dün gibi hala bazı şeyler içimde. Bundan sonra sağlıklı gebelik ve doğumlarımız olur umarım 🤲🏼
Amin İnşaAllah 🤲🏻 Siz yeniden tüp bebek veya gebelik düşündünüz mü sormamda sakınca yoksa

Herkese merhaba kızlar. 35 yaşındayım endometriosim var laporoskopi oldum 2.5 cmlik çikolata kistim alındı onun dışında büyük bir problemim yok. AMHım 3.7 yaşıma göre çok iyi ama doktor doğal gebelik ihtimalin sadece yüzde 3 zamanın yok dedi tüp bebeğe yönlendirdi. 5 tane 5. Gün embriyom oluştu kaliteleri çok iyi değil ama ilk 2aa vardı onu transfer oldum maalesef olumsuz sonuçlandı. Bu beni çok demoralize etti. Biliyorum çok uzun yıllar mücadele edeniniz var ilk transferde böyle olmam biraz şımarıklık olarak algılanabilir ama benim sormak istediğim bu süreci yaşayanlar tekrar yeni transferler için nasıl motive oldunuz psikolojiyi düzeltmeye neler fayda sağlıyor tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden allah razı olsun çok teşekkür ederim..
Bende endometroizis hastasıyım yıllardır bu iller peşimi bırakmadı ilk transferimi 3 yıl önce devlet hastanesinde oldum kimyasal gebelik oldu yıkıldım kelimesi ilk defa bende karşılık bulmuştu kendimi toparlamam haftalarımı aldı ama tekrar deneme cesareti yeni geldi daha doğrusu amh değerim 0.16 ya düştüğü için mecburda kaldım diyebilirim şimdi tekrar sürece başladık yine aynı heyecan korku stres
Allahtan ümit kesilmez deneyin. Ben de dün tekrar transfer oldum embriyolog baştan yumurtalarımın kalitesiz olduğunu granüllü olduğunu söyledi. Sanırım o yüzden gelişimleri biraz geri kalmış milletin gradeleri 3,4,5 aa bb iken benimki hep 1 veya 2ydi. Bu nedenle ihtimal biraz düşüyormuş. Ama rabbim yoktan bile var eder.. bana evlat vermek isterse ben zaten hamile kalırım bu teslimiyet yaklaşmazsak bence insanın psikoloji bozuluyor mental olarak çok zor. Allah yardımcınız olsun takviye filan alın omega Qenzim arı sütü polen filan bunlar işe yarıyor diye gördüm..
Bu süreçte d vitamini folikasit qenzim10 multivitamin kullanmaya başladım inşallah rabbim bu denememizde bize nasip eder

Bende endometroizis hastasıyım yıllardır bu iller peşimi bırakmadı ilk transferimi 3 yıl önce devlet hastanesinde oldum kimyasal gebelik oldu yıkıldım kelimesi ilk defa bende karşılık bulmuştu kendimi toparlamam haftalarımı aldı ama tekrar deneme cesareti yeni geldi daha doğrusu amh değerim 0.16 ya düştüğü için mecburda kaldım diyebilirim şimdi tekrar sürece başladık yine aynı heyecan korku stres

Bu süreçte d vitamini folikasit qenzim10 multivitamin kullanmaya başladım inşallah rabbim bu denememizde bize nasip eder
Çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun😇

Back
X