ölümün eşiğindeyim

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Bu da mı dert, demiyoruz. Çünkü maalesef memlekette bu çok büyük bir dert. Kadınlar için icat edilmiş bin sorundan sadece biri.

Burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah ceza almam.Ben oğlun beni tehdit ediyor dediğim de bak borcu varmış benden para istiyor dediğim de,Sen aklın sıra kendi o. Benim oğlum üstünden mi temizleyeceksin dedi. Annem aramış. Teyzemle kavga etmiş. Oğlu daha ne anlatmis bilmiyorum tam olarak
Boyle anadan boyle ogul arkadasim. Uzmeyin kendinizi.

Atandım, memurum. Hayatım boyunca hep korktum bu durumdan ve korktukca karşıma çıktı. İnsan korktuğunu yaşamadan ölmüyor galiba
Teyze anne yarısı nasıl bir teyze bu
Bende teyzeyim bu durumu benim oğlum yapsa doğduğuna pişman ederim .
Kimselere duyurmaz bir çözüm bulurdum.

Geçmişte yapılmış bir hata hatalar biz insanlar için , ayrıca nedemek yahu ölümün eşiğinde olmak çok saçma kim ne derse desin dik dur senin hayatın senin bedenin
Hata yaptın diye namussuz şerefsiz mi oldun yani kimse senin namusunun şerefinin bekçisi değil baba abi kardeş akraba neyse

Eski eşinden kurtulmak için gün sayan biri olarak (dualarimiz eksik etmeyin 10-15 güne kadar evimden gitsin) hiç bu raddeye getirmezdim cocuklar icin bile olsa o korku opismablikla yillarim gitti. önce savcılığa suç duyurusunda bulunurdum sonra aile ve sosyal politikalar bakanligiyla iletisime gecerdim emin ol istedigin herseyi yapsanda daha fazlasini istiyecek hemen kurtul. Insanlar ne der düşünür umursama kimse kendinden değerli değil insanız hatalarımız olucak bedelli bu kadar ağır odememelisiniz.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum

Zor bi durum, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Tam birinden kurtulmuşsunuz ki diğeri başlamış. Kuzeninizin yaptığı karaktersizliğin daniskası. Şu an belki aileniz sırt dönmüş olabilir ama ileride zamanla buzlar eriyecektir diye düşünüyorum. Üzülmeyin Allah büyük herkes ettiğini çeker; Bunları yaşamanıza neden olan O kuzeninizde , eski erkek arkadaşınızda.

Yazınızı hayretle okudum. Teyzenizin yerinizde olsam çenemi tutar sizin yanınızda olurdum ve oğluma çok kızardım.Babanızın sizi evlatlıktan reddetmesi benim böyle bir kızım yok demesi çok ağır cümleler bende bakire değilim sizle benzer şeyler yaşadım bu duygu nasıl bir duygu iyi bilirim ama ben aileme bakire olmadığımı söylediğimde olayı yaşadıktan 2 yıl sonra söylemiştim neden daha önce söylemedin dediler hep benim yanımda oldular çok kafaya taktığımı biliyorlar hatta annemle ameliyat tarihini bile konuşuyoruz babama da dönüşte ve kontrollerde uçakla gitmemiz lazım masraf olacak baya dedim ki benim ailem tutucudur annem namazlarını hiç kaçırmaz eski zaman insanları babam 65 annem 58 yaşında.. buna rağmen yanımda oldular ki olması gereken bu senin ailenin yaptığı bana adilik geldi bana babam bunları dese ve başkalarına karşı beni savunmasa benim gözümde biterdi.Kızlık zarı mevzusuna gelince müsait olduğunuz zaman kalıcı dikim yapıp şu olaydan kurtulun madem çözümü var ve çok kafaya takıyosunuz aklınızdan çıksın vicdan boyutuna gelince hiçbir erkek dürüstlüğü haketmiyor unutma ve sen bakire olmadığını itiraf edersen o erkek onu hazmedemicek çok sevse bile içinde burukluk ve kafasında soru işareti kalacak bakire olmayan birini ancak evlenip boşanmış bir erkek kabul eder istisnaları olabilir bunu senin durumunda bir kişi olarak söylüyorum ben denedim defalarca söylemeyi ama yara alan ben oldum sakın söylemeyi deneme.. Bakire olmayan yani bu hatayı yapan tek kişi sen değilsin emin ol bu hataya herkes düşebilir bunun için kendini eksik ve küçük hissetme.Mesleğine sıkı sıkıya tutun insanlar çok zor şartlar altında çalışıyor ben memur oldum diye bunun kıymetini bil kimseye muhtaç değilsin bunlar çok önemli bunlar için Allaha binlerce kez şükret..

Son düzenleme:
kuzenimin ahlaksız teklifi ! öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Eğer konuşmalar duruyorsa git şikayetçi ol.Umarım kendi işin gücün vardır.Ailen de bu olay için siliyorsa silsin ki silmez sinirle bu şekilde davranırlar biraz zaman geçsin unutulur gider

kuzenimin ahlaksız teklifi ! öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Ah canım benim dert ettiğin şeye bak. İnsanlar Avrupa’da Amerika’da bakire olana tuhaf bakıyor. Aslına bakarsan gerçekten kendini sadece bir kişiye şaklamak, hiç deneyim yaşamadan evlenip tek bir kişiden deneyim edinmek, kıyas yapamamak belki de 1 kez bile orgazm olamamak ne kadar kötü bir şey. Yani bunlar hep ataerkil toplumların bize dayatmaları. Nedir yahu namusu 2 bacak arasında aramak. Ne saçmalık!!! Sen gün gelecek ve ailenle barışacaksın. Eğer seni çakallar sofrasına atıp da dönüp bakmıyorlarsa sen de aynı tavrı onlara takın zaten. Nasıl bir aile evladına sırtını döner.. Hayat 1 tanedir bunu unutma. Yaptığın şey yanlış birşey değil. Belki yanlış birkişi ile birlikte oldun ve herkese reklam oldun. Çünkü bizim toplumumuzda erkeklerde de aynı zihniyet olduğu için onlardan uzak durmak daha iyi olacaktır. Eğlenilecek ve evlenilecek kız kavramını da o İbnetorlar çıkarıyor. Sen bu dünya da tek değilsin. Türkiye’de Türk aile yapısında da senin gibi ezilen ne kızlar var. Kendini bu sebeple kahretme. Bu dönem geçici. Yeniden hayatı seveceksin ve Mutlu olacaksın. Sadece etrafına doğru insanları al. Öpüyorum. Ve diyorum ki yaptığın şe o kadar doğal bir şey ki, bu hayatın devamını sağlıyor. Sineklere kadar bütün canlılar da bunu yapıyor🙃 kendini suçlu hissetme

Yazınızı hayretle okudum. Teyzenizin yerinizde olsam çenemi tutar sizin yanınızda olurdum ve oğluma çok kızardım.Babanızın sizi evlatlıktan reddetmesi benim böyle bir kızım yok demesi çok ağır cümleler bende bakire değilim sizle benzer şeyler yaşadım bu duygu nasıl bir duygu iyi bilirim ama ben aileme bakire olmadığımı söylediğimde olayı yaşadıktan 2 yıl sonra söylemiştim neden daha önce söylemedin dediler hep benim yanımda oldular çok kafaya taktığımı biliyorlar hatta annemle ameliyat tarihini bile konuşuyoruz babama da dönüşte ve kontrollerde uçakla gitmemiz lazım masraf olacak baya dedim ki benim ailem tutucudur annem namazlarını hiç kaçırmaz eski zaman insanları babam 65 annem 58 yaşında.. buna rağmen yanımda oldular ki olması gereken bu senin ailenin yaptığı bana adilik geldi bana babam bunları dese ve başkalarına karşı beni savunmasa benim gözümde biterdi.Kızlık zarı mevzusuna gelince müsait olduğunuz zaman kalıcı dikim yapıp şu olaydan kurtulun madem çözümü var ve çok kafaya takıyosunuz aklınızdan çıksın vicdan boyutuna gelince hiçbir erkek dürüstlüğü haketmiyor unutma ve sen bakire olmadığını itiraf edersen o erkek onu hazmedemicek çok sevse bile içinde burukluk ve kafasında soru işareti kalacak bakire olmayan birini ancak evlenip boşanmış bir erkek kabul eder istisnaları olabilir bunu senin durumunda bir kişi olarak söylüyorum ben denedim defalarca söylemeyi ama yara alan ben oldum sakın söylemeyi deneme.. Bakire olmayan yani bu hatayı yapan tek kişi sen değilsin emin ol bu hataya herkes düşebilir bunun için kendini eksik ve küçük hissetme.Mesleğine sıkı sıkıya tutun insanlar çok zor şartlar altında çalışıyor ben memur oldum diye bunun kıymetini bil kimseye muhtaç değilsin bunlar çok önemli bunlar için Allaha binlerce kez şükret..
Ailemle düzelmedik hala, annemle konuşuyorum, ama babamla bir kere bile konuşmadım. Aslında bunun için bi çaba da göstermedim. O kadar yorgunum ki ben hayata dair hiç bi umudum yok. Hergün kendimi motive ediyorum. Hergün sen bu zardan ibaret değilsin diyorum. Ama eve gelip yalnız kalınca kendimle boğuşuyorum. Ruhumla savaşıyorum. Ama artık rahatim çünkü kaybetmem gereken herşeyi kaybettim bundan sonra sadece kazanabilirim. Çünkü kaydedecek hiç bişeyim kalmadı. Hayırlısı olsun diyorum. Hepimiz için

Ailemle düzelmedik hala, annemle konuşuyorum, ama babamla bir kere bile konuşmadım. Aslında bunun için bi çaba da göstermedim. O kadar yorgunum ki ben hayata dair hiç bi umudum yok. Hergün kendimi motive ediyorum. Hergün sen bu zardan ibaret değilsin diyorum. Ama eve gelip yalnız kalınca kendimle boğuşuyorum. Ruhumla savaşıyorum. Ama artık rahatim çünkü kaybetmem gereken herşeyi kaybettim bundan sonra sadece kazanabilirim. Çünkü kaydedecek hiç bişeyim kalmadı. Hayırlısı olsun diyorum. Hepimiz için
Hayata dair bir umudun olmalı çözümü var dikim bunu evlilik önünde engel olarak düşünme ailene gelince onlar hatalı için rahat olsun senin yanında olmalıydılar

Keske bir gün onkoloji servisine gelseniz , kardiyoloji yogun bakımına gelseniz : ölümün esiği ne anlarsınız . her kelimenin de içi bu kadar boşaltılamamalı
İlk mesajımda da yazdım. Ben zaten bunları hergün kendime söylüyorum zaten. Hergün kendimle savaşıyorum. Kelimenin içini boşaltmak değil, tam olarak öyle hissettiğim için yazdım zaten

Senin bedenin ! Sen özgür ve calisan bir kadinsin Bekaretinden teyzene ne ! Bu ilkel ve kalpleri kapkara insanlarla gorusmeyi birak.Sen sevdin, guvendin, birlikte oldun. Ona ne, kime ne...

Baban silerse silsin.

Sen yanlis birsey yapmadin. Dik dur.

Benim yetistirildigim kulturde kuzen, komsu oglu, 5.dereceden akrabam, ayni köyden biri kardeş kabul edilir.

Kuzen ile evlenmek ! Midemi bulandirdi.

Cikar hayatindan. Senin kimseye ihtiyacin yok. Hic kimseye ama hickimseye eyvallahin olmasin.

Demle çayını, aç guzel bir film. Bak keyfine. Onlar yesinler birbirlerini.

Şimdi hepsine resti çekip gidiyorsun, bu sapık aileyle görüşmüyorsun, gün gelip onlar kapına dayanıp özür dilediğinde de derdini tasanı yüzlerine haykırıyorsun. Ölmek değil yeni bir hayat kurmak zamanı şimdi. Kendine bir iş bulup azıcık aşın ağrısız başın ile hayatına bakıyorsun.

Birincisi siz yaşınızın verdiği duygularla ,düşünmeden bir ilişki kurup bekaretinizi kaybetmeniz dünyanın sonu değil .İkincisi o terbiyesiz kuzen denilen kişi ,sizin sırrınızı saklamayıp ,artı bunu koz olarak kullanıp ,anlaşmalı evlilik sizin üstünüze kredi çektirmek vs teyzeniz ilk önce kendi oğlunun şerefsizliğine baksın .Ailenize gelince bu yüzden evlat mı reddedilir ?Bu nasıl bir zihniyet .Hangi zaman da yaşıyoruz ?Kendinizi heba etmek yerine ,ailenize yaşadıklarınızı, hata yaptığınızı anlatmanın bir yolunu bulun .Babalar bu konu da daha sıkıntılıdır .Fakat annenize anlatın ,ağlayın vs ,her ne kadar kızgın olsalar da zamanla size karşı yumuşayacaklardır .Teyze ve kuzeninizle de ömür boyu denk gelmeyin derim .

Acılardan mı besleniyorsunuz hanımefendi🤦🏻‍♀️
Bu ne sacma bi konu.
Gider kuzenimi sikayet ederim tehditten.Aileyle de zamanla barısılır.
Bunun icin ölmek istemek 🤦🏻‍♀️

Geçimini sağlıyorsan neden kafana takıyorsun?benim ailemle çok sorunum var staj bitse işe girsemde kurtulsam tümden diye gün sayıyorum.konuşmazsa konuşmasın ona yakışan senin arkanda durmak olurdu Ona göre büyük bir hata yapsanızda.kuzeninizi şikayet edin durduğunuz hata.bekarete bu kadar anlam yükleme kültüründen nefret ettim.

Back
X