Ölümüne birbirini tutan akraba eş dost komşuları anlamıyorum..

Gerekirse evden cikaracaksin o bebegi diyen kadina once cirlarim baktim hala ayni tavirda ortadan ikiye bolerim. Cok sinirlendim. Sakin alttan alma bu meymetsizlerin anladigi dilden konuş yoksa daha ileri giderler bnden demesi
Hiçbir şey diyemedim çünkü başlıkta dediğim gibi ölümüne savunuyorlar o an ben mi hatalıyım diyorsunuz..

Bence seni içten içe kıskanıyorlar sen çalışansın onlar evdeler yapacak başka birşeyleri de yoksa tabi içli dişli olurlar sonra da birbirlerine duserler sen resmi havanı bozma gurultu içinde kimsenin kapısına gitme ben gitmem mesela cunku benimde gurultum olabilir diye dusunurm onun icin merabalas resmi takil arkandan soylenenleri duyma onlar birbirlerine düşünce sen ne kadar doğru davrandığını daha ii anlarsın
Bahsettiğim gürültü az buz değildi inanın,yani eşlerin tartışması, konuşması,bebeklerin ağlaması,Gülmesi,çocukların yaramazlığı,evdeki tadilat vs olsa tolere edilebilir ama bu kulağımın dibinde sabahlara kadar video çeken defalarca başa alan izleyen son ses gülen ses tonunu asla ayarlamayan bir durumdu..hatta Bn bunu 6 ay çektim sonra baktım olacak gibi değil o zmn gittim..

Bende sırf mesleği var diye insanlardan uzak duranları anlamıyorum ve geneli görüşmüyor birde hepsindende şikayetçi sanıyor ki hayatı hep çalışmayla geçecek hiç hasta yada emekli olmayacak bende sizin gibi insanları sevmiyorum gerçekten kendini beğenmiş ve burnunuz havada inşallah birgün o beğenmediğiniz burun kıbırdığınıx insanlara muhtaç olursunuz

Bahsettiğim gürültü az buz değildi inanın,yani eşlerin tartışması, konuşması,bebeklerin ağlaması,Gülmesi,çocukların yaramazlığı,evdeki tadilat vs olsa tolere edilebilir ama bu kulağımın dibinde sabahlara kadar video çeken defalarca başa alan izleyen son ses gülen ses tonunu asla ayarlamayan bir durumdu..hatta Bn bunu 6 ay çektim sonra baktım olacak gibi değil o zmn gittim..
O zaman özellikle yapıyorlar başka birsey aklıma gelmiyor benim yan komsum benim yatak odam onun oturma odası olur gece 3 4 kadar sanki konser verirdi evde Allahtan bir hafta kadar sürdü sonra kesildi sesler psikoljik rahatsızlığı var diye düşünmüştüm ben mi iyi niyetliyim bilemiyorum bazilarida aksine yapiyor Allah yardimciniz olsun

Bende sırf mesleği var diye insanlardan uzak duranları anlamıyorum ve geneli görüşmüyor birde hepsindende şikayetçi sanıyor ki hayatı hep çalışmayla geçecek hiç hasta yada emekli olmayacak bende sizin gibi insanları sevmiyorum gerçekten kendini beğenmiş ve burnunuz havada inşallah birgün o beğenmediğiniz burun kıbırdığınıx insanlara muhtaç olursunuz
:))beğenmediğim derken ? İnsanlardan uzak durduğumu kim söyledi? Görüştüğüm arkadaşlarım ailem akrabalarım var,komşularımla gidip gelmek zorunda değilim (hasta ziyaretlerine baş sağlığına doğumlara gitmediğimi tamamen kendimi soyutladığımı yazmadım mesafeliyim gittiğim yerden KALKMAYI BİLİYORUM) onların dedikodularını dinlemektense kendim ve ailemle ilgilenmeyi tercih ediyorum,tercih meselesidir bu,Bn insan ilişkilerimde gayet iyiyimdir ama komşuculuk oyanayamıyorum,önünde “canım ciğerim” dediğine arkasından sövenlerden olamıyorum,ne yapayım ? Böylelerine muhtaç olacağımı sanmam :KK66:

Son düzenleme:
Sitede elbet bir yönetim vardır, problemlerinizi farklı farklı insanlara anlatarak çözmeye çalışmak yerine yönetime anlatırsanız daha iyi sonuç alırsınız gibi geliyor. Siz kibarca söyleseniz bile o laf kim bilir nasıl gider şikayetçi olduğunuz insana. Çünkü insanlar abartmayı sever.
Sonra hakkınızda kim bilir neler neler söylenir, sevilmezsiniz, gayet normal. Kişilerle ilgili sorunları komşularına değil yönetime bildirin derim.

Başlık ilginç gelebilir anlatmaya çalışacağım,bulunduğum sitedeki insanların ilişkisi fazlaca vıcık vıcık,sabahtan akşama kadar sitenin içinde beraber oturan kadınlar gece de birbirlerine giderler ama mütemadiyen dedikodu yaparlar (ikizlerimi parka götürüyorum istemsiz duyuyorum bazen) ben çalışan bir insanım merhabalaşmak dışında kimseye gitmem gelmem,bu yüzden de arkamdan soğuk,burnu havada gibi lafların döndüğünü duydum bu çok da dert değil,dert ettiğim şu,herkesle canımlı cicimli olmadığımız için ne olursa bir durum olduğunda,karşı taraf tutulur,misal balkonuma çekirdek kabukları geldi,birkaç defadan sonra kapıya gittim uyarmak için açan olmadı..Yan komşusuyla iyiydi arası,ona söyledim görünce uyarır mısın adıma diye “o asla öyle biri değildir yapmaz katiyen” gibi keskin laflar kullandı,ben o an pişman oldum söylediğime,acaba mı dedim,ama emindim de..Ya da daha önce gece 3-4 lere kadar uyutmayan komşuma not bıraktım(Kadın gece yarısı video izlerdi kedi köpeklerin komik videolarını ya da tiktok zırvalığını ses olduğu gibi bendeydi,hem de yatak odasında,6da uyanmak zorunda olan biriyim) diye bana “zaten kadın tek kocası da evde yok geceleri,kadın ne gürültüsü yapabilir ki inanmam” diyen başka komşu..kendi kulağımdan gözlerimden şüphe ettirecek cinsten savunmalar...Veya arkadaşlar arasında biri için birşeyler anlatılır diğeri yerine yeminler edebilir görmediği halde duymadığı halde...Bu olayları anlamıyorum ben,başkasının adına nasıl bu kadar emin olabiliyor insanlar? Ben mi tuhafım,görmedim bilmiyorum olabilir mümkün keşke yapmasaymış gibi laflar daha yapıcı ara bulucu değil mi ??
En son geçen yıl,ikiz bebeklerimden biri çok ağlardı,yan komşum rahatsız olmuş ağlamalarından (alerjik reaksiyonlu kızım) ve birkaç yerde söylenmiş rahatsız oluyorum diye,ben de çocuk bu ne yapabilirim dedim,onun yancısı gerekirse odadan hatta evden çıkaracaksın bebeği demişti...Yani birilerini savunacağım derken cidden saçmalamıyor mu bu insanlar bana mı anormal geliyor anlayamadım :KK43:
Bunlar insanlıktan çıkmış resmen, anormallik sizde değil canım onlarda. Ayrıca şu aglayan çocuklara neden heryerde bu kadar müdahale ediliyor. Çocuk bu ağlar tabi diyin, açma - kapama tuşu yok ki kapatsın anne...

O ölümüne birbirini savunan vıcıklar Bıgun kanlı bıcaklı oluyor. Insallah sizde Sahit olursunuz.
Asırı zevk almıstım ben bizimkilerin kavgalarını izlerken. Darısı basına

Basitlik diz boyu yahu ne takılıyorsunuz..ilk fırsattada o an ortamda olmayanı çekiştiriyorlar birebir gördüm bunu.Bir dahaki şikayetinizi site yönetimine iletin bence hiç kraldan çok kralcılarla muhattap olmayın.

Benim gordugum kendi hayati yeterince ilginc olmayanlar, kendi halinde olanlara sariyolar. Bildigin bos oturmaktan sariyolar birilerine, herseyin lafini yapiyolar. Biz kimseye sarmiyoz, niye? Cunku aksam 7-8 gibi uyuyakaliriz.. gece cocuga kalkariz.. gunduzden yikayamadigimiz bulasiklari yikariz ev isi yapariz.. ee gunduz zaten mesgulsun.. cocuk aglar bisey yapilmaz ama koskoca insanlarin cekirdek atmalari vs dogru degil

Benim gordugum kendi hayati yeterince ilginc olmayanlar, kendi halinde olanlara sariyolar. Bildigin bis oturmaktan sariyolar birileribe, herseyin lafini yapiyolar. Biz kimseye sarmiyor, niye? Cunku aksam 7-8 gibi uyuyajaliriz.. gece cocuga kalkariz.. gunduzden yikayanadigimiz bulasiklari yikariz ev isi yapariz.. ee gunduz zaten mesgulsun.. cocuk aglar bisey yspilmaz ama koskoca insanlarin cekirdek atmalari vs dogru degil
Bazıları o tipleri savunmuş demek ki diyorum bunlardan her yerde var :)

Bazıları o tipleri savunmuş demek ki diyorum bunlardan her yerde var :)
Gelemedigim birsey varsa o da asosyal insanlar. Kimseye saygisi olmayan tipler. Senin vaktin yokki milletle yagli balli olasin? Yani bunun burnu buyuklukle ne ilgisi var? Kaldiki boyle insanlarla vaktin olsa bile gorusmeyeceksin. Koskoca insan olmuslar fiziken ama gelisememisler ne yazikki. Bunun kendini buyuk gormekle ilgisi yok, insan olmayla ilgisi var

okumayı biliyorsunuz sanırım ya da ilk cümleyi okumamış olmanızı Ümit ediyorum,defalarca oldu kapısına gittim kapıyı açan olmadı,demiştim,sonrasında katta komşuyla rast geldim ona söyledim :KK66:
Gayet okudum:)
Ama muhattabını bulamadınız diye arkadaşına söylemek yine abes yine abes.
Onlar aile, aynı evde yaşayan bir oluşum değiller.
Komşunun ayıbını, arkadaşına uyar diye söylemek hiçbir görgü kuralına uymaz.

Kimseyle gorusmek zorunda degilsiniz, zaten calisiyorsunuz.
Ama herkes ortak paylastigi alanlarda birbirine saygili olmak zorunda. Oraya buraya cekirdek kabugu sacan insandan ben medeni olmasini falan beklemem zaten siz de beklemeyin. Bunun okumuslukla da alakasi yoktur, insan olmak medeni olmak kendini yetistirmek, saygili olmak... Bunlar insanin kendini yetistirmesiyle olur. Ben insanlari anlayamiyorum, bi de bu insanlara hak verenler olmus gercekten pes. Ben senin gece yarisi actigin videonun sesini dinlemek zorunda degilim mesela. Ben de video izliyorum, sesi o kadar kisiyorum ki kendim zor duyuyorum cunku kimse benim yaptigim gurultuyu cekmek zorunda degil. Bos verin etrafta o kadar cok boyle insan var ki, kendi cevreniz aileniz varmis iste mis gibi. Takmayin kimseyi, insanlar iyice cigirindan cikmis durumdalar zaten.

Ay ay çok mu rahatsız olmuşlar küçücük bebek evden mi çıkmalıymış onlar ses duydular diye Allah ım ya ,
Savunan Kadının ağzı o kadar iyi laf yapıyor ki “hıı hiç düşünemedim” demiştim 😥 sonradan dank etti bana da geçmişti artık.

Back
X