Ölümüne çocuğunu savunan anneler!

en sevmediğim anne tipi
benim büyük kızım da sinirli bir çocuktur
ilkokulda da çok üzerine giderdi arkadaşları ağlatırlardı
sinirden ağlardı

tek bir tanesinden çok çektik
neyse

o annelere artık baba ile iletişime geçeceğinizi söyleyin
veya öğretmen direk babayı arasın

genelde bu tarz anneler babalardan korkar

Kabus gibi... Nerdeyse sizi suçlu çıkaracaklar Annelerinin zihniyeti değişmedikçe yapacak birşey yok gibi. Kızınıza bunların doğru olmadığını anlatabilirsiniz sadece evde. O da durumu normalleştirmesin

Yani kızlı erkekli bi 6-7 çocukta küfür alışkanlığı var malesef.
Ama en azından diğer anneler biraz utanıyor/ bozuluyor ne bileyim kusura bakmayın felan diyo.

ama bu sadece velilerin sorunu olmamalı eğer 30 kişilik bir sınıfta 7 çocukta küfür alışkanlığı varsa o sınıfın öğretmeni,idaresi,rehber öğretmeni de bir şeyler yapmalı

Kuzenimin böyle yaramaz bir oğlu var maalesef. Eşi vefat etti 12 yıl önce. Tek başına büyüttü oğlunu. Hayatta görebileceğiniz en sabırlı insan diyebilirim. Ama oğlu yüzünden defalarca sinir krizi geçirdiğine şahit oldum. En son geçen sene okuldan çağırmışlar. Sınıftaki diğer öğrencileri rahatsız ettiği için müdür, rehber öğretmen ve sınıf öğretmeni toplantı yapmışlar Kuzenime oğlumuz başka okula alın demişler. Çünkü veliler aralarında imza toplamışlar. Çocukların dikkatini dağıtıyor, onun yüzünden dersi dinleyemiyorlar diye. Sizde imza toplayın. Ya da milli eğitime başvurun.

Her çocuk içinde bulunduğu toplumun genel karakterine göre hareket ediyor maalesef,sapık ve tacizcilerin elini kolunu sallayarak gezindiği bir memlette yenileride böyle yetişiyor demekki

Burada yani Rusya’da maalesef aynı hatta biraz daha vahim

Şöyleki ruslar kafayı sporla özellikle erkekleri boks,vücut geliştirme vs....ile kafayı bozmuş ve küçük yaştan eğitim almaya başlıyorlar

Oğlum 1.sınıfa başladı ve öyle kavgacı bir fıtratı yok ama sınıftaki diğer çocuklar çok fena hergün bi tarafı şişmiş yada morarmış olarak eve geliyor

Bizimki biraz iri kıyım istese kendini koruyabilir ama yabancı olmanın ezikliğide var sanırım yapamıyor

Yani yinede halinize şükredin ama bu annelerinde durumun vehametini anlaması için bişeyler yapın mesela çocuğunuza birgün telefon verin ve çocukların böyle yaptığı bir anı video’ya çekmesin sağlayıp kadınların gözüne sokun

öğretmenin bunun önünü alamaması enteresan geldi bana.
müdür neden devreye girmiyor?
disiplin cezası,uzaklaştırma vs gibi yaptırımlar neden uygulanmıyor?

7 sülaleli bi küfür etseydiniz ya ikisine de böyle dolu dolu. Sonra da "Ne var bu kadar büyütmeyin" deyip geçseydiniz.
Çocuğum okula başlayınca benim esas macera başlayacak gibime geliyor ya hadi hayırlısı

sınıf değiştirme şansınız yokmu.
üzücü ama maalesef çocuğun davranışlarını değiştirme imkanınız yok anne böyle düşünüyorsa

O anneler böylece kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışıyor. Bizim hakkımızda okuldan böyle birşey gelse annemiz canımızı okurdu. Aile yapı bozuk demek ki

Haklısınız tepkinizde. Geleceğin agresif , öfke kontrol problemi olan bireylerini yetiştiriyorlar fakat farkında değiller.

ben buna bir ekleme yapmak istiyorum. çocuğunun davranış sorunları sergilediğini, yaramazlık yaptığını kabul edemeyip hiperaktif diye sifatlandıran ana babalar var bir de.

ben de kınamıyorum neticede çocuk onlar doğruyu yanlışı bizden görüyorlar ve yanlış doğru yapa yapa öğrenme aşamasındalar. Anne babanin yaklaşımı burda önemli, körü körüne savunmak doğru değil. gerekirse pedagog desteği alınmalı. ben dahil hepimiz için aynı durum geçerli.

Sınıf annesi de ne rahatmış öyle ! Savundukları hiç normal değil, çocuğunuz buna maruz kalmak zorunda da değil. Bunlara maruz kaldıkça sizin çocuğun da terbiyesi bozulur, etrafta göre göre normal zanneder.
Nefret ediyorum böyle özgür özgüvenli çocuk yetiştiriyoruz zannedenlerden!
Cehalet başka bir şey değil bunun açıklaması. Ilerde o ana baba asıl derdi kendileri çekecek ama millete dertlerini bulaştırmaya hakları yok !

annenin tavrı çirkin

oğlum 3 e gidiyor

her sene yeni bir küfür öğreniyor

onlar geçen sene aptal, mal, pipi vs diyorlardı öyle cümle halinde küfür değil bir de el işaretleri

bunları aynı okuldaki büyük sınıftaki çocuklar özellikle öğretiyormuş, öğrensinler hanım evladı olmasınlar diye

bu arada okul özel okul ve veli profili vs de eğitimli büyük büyük meslek sahibi

küfür ülke gerçeği, garip bıçkın dizilerin filmlerin de bir yansıması

bizim sınıfta bu tarz davranışı olan rehberlik ile görüştürülüyor vs ama o çocuk için bu ödül oluyor önemli imiş gibi hissediyor kendini

kucağa alma olayını tam anlayamadım ama

onu nerede ise bütün çocuklar yapıyor

bir tık iri olanlar zayıf olanlara yapıyor

site bahçesinde de okul bahçesinde de gördüm

benimki zayıf ona da yapıyorlar

cinsel değil fiziksel bir hareket

O cocuk rahatsiz olabilir , benzer bir durum yasadik , ama biz daha ilk basta mudahale ettik veliler olarak
Cocuk asiri siddet uyguluyordu , ben zaten muduru dovecektim nerdeyse ay cok kotu gunlerdi
Sonunda cocukta simdi ismini zikretmek istemedigim bir psikolojik hastalik varmis , ailesi inkar ediyordu kabul etmiyordu
En sonunda bizim yogun baskimiz ile okula pedagog getirildi , cocuga tani kondu ve ailesini pedagog ikna etti , cocugu da okulda aldilar
Yani 8 yasina kadar aile cocugundaki rahatsizligin farkinda bile degil inanilir gibi degil gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…