Muhtemelen çocuğunuz devlet okulunda egitim görüyor e 30 40 kişilik siniflarda herkesin terbiyeli iyi çocuklar olmasini bekleyemezsiniz 30 kişiden bahsediyoruz burada ve her kesimden aileden. Bu kadar kalabalik siniflarda ve her kesimden ailenin çocuklarinin oldugu ortamda kufuredende olur millete dalaşanda olur çok normal yani. Aman çocugum terbiyeli çocuklarla egitim görsun ögretmen sinifa hakim olsun diyosaniz 10 15 kişilik siniflarin oldugu okullara bakinMerhaba KK'nın güzel kadınları.
Kızım 3. sınıfa gidiyor bu yıl.Sınıfımızdaki iki erkek çocuğundan bahsetmek istiyorum size(3 yıldır kızımla aynı sınıftalar)
1. çocuğun adı Ali olsun.
Bu Ali ; 1. sınıfta sınıftaki herkese ana bacı küfür ediyordu.Annesiyle konuştuk oğlum yapmaz öyle şeyler dedi.
2. sınıfta hem küfür ediyor hemde ettiği bütün küfürleri tahtaya yazıyordu.Annesi yine kabul etmedi.
Bu sene de hem küfür edip hem tahtaya cinsel organ çizip altına küfür yazıyormuş.
Öğretmen çıldırıyor , biz veliler çıldırıyoruz ama annesi hala ' e napıyım küfrü seviyo biraz' diyo.
2. çocuğun adı da Murat olsun.
Murat ta ; küfür ediyor , erkeklere tokat atıyor ayrıca benim kızımda dahil sınıfta bi kaç kızı kucağına alıp kaldırıyormuş sürekli.
Bunun annesi de; 'ne var bee sizin çocuğunuz yapmıyor mu?' diye suratımıza çemkiriyor.
Söyleyin bana a dostlar ; ben çıldırmakta haksız mıyım?
Bakın ben çocukları kesinlikle kınamıyorum,ayıplamıyorum.
Çocuklarımızı biz yetiştiriyoruz çünkü.
Ama anneleri neden böyle toz kondurmuyor?
Yani bize gelip ; ' Ali/Murat böyle kötü davranıyor ama ben elimden geleni yapıyorum yine yaparım kızarım,sıkıştırırım,konuşurum dese yani az biraz utansa çocuğunun yaptığından biz zaten ona anlayış göstereceğiz ama her şeye rağmen hala benim çocuğum yapmaz dedikçe ben şahsen daha çok bileniyorum kadına da çocuğuna da.Benim çocuğum böyle şeyler yapsa yerin dibine girer , kimselerin yüzüne bakamam.
Bu arada öğretmenimiz konuya gayet vakıf.Gerek ailelerle gerek çocuklarla sürekli konuşup uyarıyor,kızıyor.
Ama aile ölümüne çocuğu savundukça o da bi yerde çaresiz kalıyor.
Siz çocuklarınızın okul hayatında böyle şeylerle karşılaştınız mı?
Ya da çocuğunuzu bu durumlara ( küfür vs.) nasıl alıştırdınız?
Canım bu analar cok tanıdık geldi banaMerhaba KK'nın güzel kadınları.
Kızım 3. sınıfa gidiyor bu yıl.Sınıfımızdaki iki erkek çocuğundan bahsetmek istiyorum size(3 yıldır kızımla aynı sınıftalar)
Bu Ali ; 1. sınıfta sınıftaki herkese ana bacı küfür ediyordu.Annesiyle konuştuk oğlum yapmaz öyle şeyler dedi.
2. sınıfta hem küfür ediyor hemde ettiği bütün küfürleri tahtaya yazıyordu.Annesi yine kabul etmedi.
Bu sene de hem küfür edip hem tahtaya cinsel organ çizip altına küfür yazıyormuş.
Öğretmen çıldırıyor , biz veliler çıldırıyoruz ama annesi hala ' e napıyım küfrü seviyo biraz' diyo.
Murat ta ; küfür ediyor , erkeklere tokat atıyor ayrıca benim kızımda dahil sınıfta bi kaç kızı kucağına alıp kaldırıyormuş sürekli.
Bunun annesi de; 'ne var bee sizin çocuğunuz yapmıyor mu?' diye suratımıza çemkiriyor.
Yani bize gelip ; ' Ali/Murat böyle kötü davranıyor ama ben elimden geleni yapıyorum yine yaparım kızarım,sıkıştırırım,konuşurum dese yani az biraz utansa çocuğunun yaptığından biz zaten ona anlayış göstereceğiz ama her şeye rağmen hala benim çocuğum yapmaz dedikçe ben şahsen daha çok bileniyorum kadına da çocuğuna da.Benim çocuğum böyle şeyler yapsa yerin dibine girer , kimselerin yüzüne bakamam.
Bu arada öğretmenimiz konuya gayet vakıf.Gerek ailelerle gerek çocuklarla sürekli konuşup uyarıyor,kızıyor.
Size gore coZüm bu yani herkes istedigi gbi davranır terbiyeszlk yapar oylemi ?Muhtemelen çocuğunuz devlet okulunda egitim görüyor e 30 40 kişilik siniflarda herkesin terbiyeli iyi çocuklar olmasini bekleyemezsiniz 30 kişiden bahsediyoruz burada ve her kesimden aileden. Bu kadar kalabalik siniflarda ve her kesimden ailenin çocuklarinin oldugu ortamda kufuredende olur millete dalaşanda olur çok normal yani. Aman çocugum terbiyeli çocuklarla egitim görsun ögretmen sinifa hakim olsun diyosaniz 10 15 kişilik siniflarin oldugu okullara bakin
Demek ki artık çocuklarda değişmiş hiç böyle şeyler duymadım, şahit olmadım.Araştırdığıma göre sınıflarda birer ikişer böyle çocuk var malesef.
Ayrıca çok daha kötü durumlar(takıntı,sarkıntılık vs.) olmadan kolaya kaçıp okul/sınıf değiştirme taraftarı değilim.
Benim kızım çok iyi bir özel okulda okuyor, sınıfta çok az öğrenci var. Ancak psikolojisi -bence- bozuk bir kız yanına da başka bir kızı katmış, diğer çocukları dövüyordu iki yıl önce. Sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenle konuştum. Kızın annesi de sorunluymuş zaten. Ama sonra çocukla ve ailesiyle konuşup durumu çözdüler. Sınıfta az öğrenci olması çözüm değil.Muhtemelen çocuğunuz devlet okulunda egitim görüyor e 30 40 kişilik siniflarda herkesin terbiyeli iyi çocuklar olmasini bekleyemezsiniz 30 kişiden bahsediyoruz burada ve her kesimden aileden. Bu kadar kalabalik siniflarda ve her kesimden ailenin çocuklarinin oldugu ortamda kufuredende olur millete dalaşanda olur çok normal yani. Aman çocugum terbiyeli çocuklarla egitim görsun ögretmen sinifa hakim olsun diyosaniz 10 15 kişilik siniflarin oldugu okullara bakin
Size sataşıp ta konumu kapattırmak istemiyorum.Muhtemelen çocuğunuz devlet okulunda egitim görüyor e 30 40 kişilik siniflarda herkesin terbiyeli iyi çocuklar olmasini bekleyemezsiniz 30 kişiden bahsediyoruz burada ve her kesimden aileden. Bu kadar kalabalik siniflarda ve her kesimden ailenin çocuklarinin oldugu ortamda kufuredende olur millete dalaşanda olur çok normal yani. Aman çocugum terbiyeli çocuklarla egitim görsun ögretmen sinifa hakim olsun diyosaniz 10 15 kişilik siniflarin oldugu okullara bakin
Tüm veliler birleşip 2 anneyi aranıza alıp taciz edin ve ağlatana kadar küfredin.Merhaba KK'nın güzel kadınları.
Hiç şaşırmadım.yine olayı devlet ve özel okul farkına bağlayan bir kişi.hanımefendi özel okulda çalışan bayan tanıdıklarım var hepsi öğrencilerin şımarıklığından saygısız davrandıklarından muzdarip.hatta bir tanesi daha ikinci sınıfta sınıfa kabaca cinselliği anlatmak zorunda bıraktıklarından bahsetmişti.çocuklar arasında yayılan bir söylentiden dolayı.okulla bir ilgisi yok yani bunun.kabul edersiniz ki her okullarda her çocuk farklı aile kültürleriyle büyüyorMuhtemelen çocuğunuz devlet okulunda egitim görüyor e 30 40 kişilik siniflarda herkesin terbiyeli iyi çocuklar olmasini bekleyemezsiniz 30 kişiden bahsediyoruz burada ve her kesimden aileden. Bu kadar kalabalik siniflarda ve her kesimden ailenin çocuklarinin oldugu ortamda kufuredende olur millete dalaşanda olur çok normal yani. Aman çocugum terbiyeli çocuklarla egitim görsun ögretmen sinifa hakim olsun diyosaniz 10 15 kişilik siniflarin oldugu okullara bakin
Benim aklıma gelen o iki anneye çocuğumun yaşadığını yaşatmak.konuya kesin çözüm, çocuğu kenara çekin ve tehdit edin. Hatta şöyle şikayetçi velilerden bir kaç baba, mümkünse biraz ciddi görünümlü iri olanlardan i...
Ciddiyim...
Çocuk dur durak bilmiyor, aile önemsemiyor, öğretmen de çözemiyor...
Bırakalım da seneye bir öğrenciye zarar verene kadar bekleyin mi?
Diğer seçenekler için,
çocuğa bir hediye alıp insanlıkla barışması için çabalamak....
yada kızınızın sınıfını değiştirip, arkadaşlarından ayırıp, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek.
Benim aklıma gelen o iki anneye çocuğumun yaşadığını yaşatmak.
Diyelim o gün kızıma mı vurmuş, anneye bir tane geçirmek. Küfür mü etmiş, ağız dolusu anneye küfretmek.
Sonra da ne var canım bunda, gayet normal demek.
Tüm çareler tükenince onu da yaparım :)kimse kimsenin çocuğunu tehdit etmesin tabi.
Benim dediğim doğru bir şey değil :)
Ortada bir yanlış var ve kaç doğruyu götürdüğünü görünce insan tepkisiz kalamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?