- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Eğitim şart!Merhaba KK'nın güzel kadınları.
Kızım 3. sınıfa gidiyor bu yıl.Sınıfımızdaki iki erkek çocuğundan bahsetmek istiyorum size(3 yıldır kızımla aynı sınıftalar)
1. çocuğun adı Ali olsun.
Bu Ali ; 1. sınıfta sınıftaki herkese ana bacı küfür ediyordu.Annesiyle konuştuk oğlum yapmaz öyle şeyler dedi.
2. sınıfta hem küfür ediyor hemde ettiği bütün küfürleri tahtaya yazıyordu.Annesi yine kabul etmedi.
Bu sene de hem küfür edip hem tahtaya cinsel organ çizip altına küfür yazıyormuş.
Öğretmen çıldırıyor , biz veliler çıldırıyoruz ama annesi hala ' e napıyım küfrü seviyo biraz' diyo.
2. çocuğun adı da Murat olsun.
Murat ta ; küfür ediyor , erkeklere tokat atıyor ayrıca benim kızımda dahil sınıfta bi kaç kızı kucağına alıp kaldırıyormuş sürekli.
Bunun annesi de; 'ne var bee sizin çocuğunuz yapmıyor mu?' diye suratımıza çemkiriyor.
Söyleyin bana a dostlar ; ben çıldırmakta haksız mıyım?
Bakın ben çocukları kesinlikle kınamıyorum,ayıplamıyorum.
Çocuklarımızı biz yetiştiriyoruz çünkü.
Ama anneleri neden böyle toz kondurmuyor?
Yani bize gelip ; ' Ali/Murat böyle kötü davranıyor ama ben elimden geleni yapıyorum yine yaparım kızarım,sıkıştırırım,konuşurum dese yani az biraz utansa çocuğunun yaptığından biz zaten ona anlayış göstereceğiz ama her şeye rağmen hala benim çocuğum yapmaz dedikçe ben şahsen daha çok bileniyorum kadına da çocuğuna da.Benim çocuğum böyle şeyler yapsa yerin dibine girer , kimselerin yüzüne bakamam.
Bu arada öğretmenimiz konuya gayet vakıf.Gerek ailelerle gerek çocuklarla sürekli konuşup uyarıyor,kızıyor.
Ama aile ölümüne çocuğu savundukça o da bi yerde çaresiz kalıyor.
Siz çocuklarınızın okul hayatında böyle şeylerle karşılaştınız mı?
Ya da çocuğunuzu bu durumlara ( küfür vs.) nasıl alıştırdınız?
Öğretmenler demeliydim aslında.Öğretmen konuya vakıf demişsiniz ama problem katlanarak büyümüş sınıfın kuralını öğretmen belirler öğretmen kuralları uymayanları da gereğini yapar konu önemli bir konu geçiştirilecek bi durum 3yıldır nasıl çözemiyor
Öğretmen tanıyıp durumu kavrayıp çözüm buluna kadar ilkokul bitecek kendi çocuğunuzu başka sınıfa aldırın en mantıklısı bu daha az muatap olurÖğretmenler demeliydim aslında.
Şöyle ki ; ilk iki yıl başka öğretmenimiz vardı bu yıl yeni öğretmenimiz geldi.
Daha yeni çocukları tanıyor ve tabiri caizse kimin ne olduğunu daha yeni anlıyor.O iki fırlamayı mimlemiş zaten.
Yani en azından ortada bi sorun olduğunu görüyor ve çözüm bulmaya çalışıyor diyeyim.
Bu yerde doğru bir yerde yanlış düşünüyorsunuz benim oğlum 1. Sınıf her gün yeni bir küfür öğrenip ediyor ben uyarmaktan bir hal aldım ceza verdim uyardım kızdım anlamıyor ve ben küfürden nefret ederim ben bu kadar nefret ederken küfürden oğlumun her gün küfür öğrenip etmesine ne denir peki
Cocuklarda sorun yok sorun ailelerde yaptiklarina tepki vermeyerek cocuklarini daha da arsizliga tesvik ediyorlar. Bence aileden duyuyorlar bu küfürleri ki anneleri normal karsiliyor . Kocalariyla aksama kadar kufurlesiyorlarsa evde cocuklardan ne bekliyorsun. Ben cocuklara kiyamam ama birisi benim cocuguma bu tarz seyler yapinca da gozlerimi acarak kotu kotu bakarim bir daha yapmasin yaklasmasin cocuguma diye. Genelde de devami gelmez yani. Bakislar onemli :)Merhaba KK'nın güzel kadınları.
Kızım 3. sınıfa gidiyor bu yıl.Sınıfımızdaki iki erkek çocuğundan bahsetmek istiyorum size(3 yıldır kızımla aynı sınıftalar)
Bu Ali ; 1. sınıfta sınıftaki herkese ana bacı küfür ediyordu.Annesiyle konuştuk oğlum yapmaz öyle şeyler dedi.
2. sınıfta hem küfür ediyor hemde ettiği bütün küfürleri tahtaya yazıyordu.Annesi yine kabul etmedi.
Bu sene de hem küfür edip hem tahtaya cinsel organ çizip altına küfür yazıyormuş.
Öğretmen çıldırıyor , biz veliler çıldırıyoruz ama annesi hala ' e napıyım küfrü seviyo biraz' diyo.
Murat ta ; küfür ediyor , erkeklere tokat atıyor ayrıca benim kızımda dahil sınıfta bi kaç kızı kucağına alıp kaldırıyormuş sürekli.
Bunun annesi de; 'ne var bee sizin çocuğunuz yapmıyor mu?' diye suratımıza çemkiriyor.
Yani bize gelip ; ' Ali/Murat böyle kötü davranıyor ama ben elimden geleni yapıyorum yine yaparım kızarım,sıkıştırırım,konuşurum dese yani az biraz utansa çocuğunun yaptığından biz zaten ona anlayış göstereceğiz ama her şeye rağmen hala benim çocuğum yapmaz dedikçe ben şahsen daha çok bileniyorum kadına da çocuğuna da.Benim çocuğum böyle şeyler yapsa yerin dibine girer , kimselerin yüzüne bakamam.
Bu arada öğretmenimiz konuya gayet vakıf.Gerek ailelerle gerek çocuklarla sürekli konuşup uyarıyor,kızıyor.
Öğretmen aile ile görüştü mü, öğretmen mi pasif kalıyor acaba, öğretmen bakın bu böyle olmaz sizde evde böyle böyle yönlendireceksiniz, küfür etmeyeceksiniz dikkat edeceksiniz yoksa bu çocuklar toplumdan dışlanır yalnızlaşırlar demiyor mu ya bu nasıl bir zeka geriliği ki küfrü seviyor biraz diyorlar bunlarda ana olacak öff öff üç kuruş akılları yok ki çocuk yetiştirsinler.Merhaba KK'nın güzel kadınları.
Bıktırma yöntemi uyguladınız mı?Bu yerde doğru bir yerde yanlış düşünüyorsunuz benim oğlum 1. Sınıf her gün yeni bir küfür öğrenip ediyor ben uyarmaktan bir hal aldım ceza verdim uyardım kızdım anlamıyor ve ben küfürden nefret ederim ben bu kadar nefret ederken küfürden oğlumun her gün küfür öğrenip etmesine ne denir peki
KoptumAli çıtayı git gide yükseltiyor yalnız dikkat
Yani herkesin evladı kıymetli bu çocuklar yüzünden kızlar da travma yaşıyor resmen tacize uğruyorlar . Çok yazık gerçekten uzuldumÖnce o cocugun gözünü bir guzel korkuturum kizima dokunursan seni pisman ederim diye .
Bu yaptıgı taciz arayin sosyal hizmetleri alsin bi aileyi tedavi etsin .
Sonra da toplantida vs cocugunuz evde cinsel tacize mi ugruyor bi devlet el atsin siz düzeltemiyorsaniz der tehdit ederdim .
PESSSS.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?