Ölümüne çocuğunu savunan anneler!

disipline falan verilmiyormu bu çocuk ,
bir uyarı alması lazım annenin

Eğitim şart!

Çocuklardan önce aileleri eğitebilseler keşke!

Hem terbiyesiz, hem fütursuz, hem pişkinler. Çocuklara nasıl kızılır ki demek ki yaşadıkları ortam bu!

Öğretmen konuya vakıf demişsiniz ama problem katlanarak büyümüş sınıfın kuralını öğretmen belirler öğretmen kuralları uymayanları da gereğini yapar konu önemli bir konu geçiştirilecek bi durum 3yıldır nasıl çözemiyor

Öğretmenler demeliydim aslında.
Şöyle ki ; ilk iki yıl başka öğretmenimiz vardı bu yıl yeni öğretmenimiz geldi.
Daha yeni çocukları tanıyor ve tabiri caizse kimin ne olduğunu daha yeni anlıyor.O iki fırlamayı mimlemiş zaten.
Yani en azından ortada bi sorun olduğunu görüyor ve çözüm bulmaya çalışıyor diyeyim.

Öğretmen tanıyıp durumu kavrayıp çözüm buluna kadar ilkokul bitecek kendi çocuğunuzu başka sınıfa aldırın en mantıklısı bu daha az muatap olur

Ben de bu konudan muzdaribim. Oğlum henüz bilinçli söylemiyor ama öğreniyor...
Hatta o kadar bilinçli söylemiyor ki en çok söylediği ‘f.ck you’
Parktan öğrendi bir çocuktan.
Oyun gibi söylüyor, Lego oynarken falan melodi uyduruyor deli oluyorum..

Bu çocukların aileleri de terbiyesiz belli ki.
Kadınların suratına tükürseniz yarabbi şükür diyecekler.
Yeni nesil anneler gittikçe kantarın topuzunu kaçırıyor

konuya kesin çözüm, çocuğu kenara çekin ve tehdit edin. Hatta şöyle şikayetçi velilerden bir kaç baba, mümkünse biraz ciddi görünümlü iri olanlardan i...
Ciddiyim...
Çocuk dur durak bilmiyor, aile önemsemiyor, öğretmen de çözemiyor...
Bırakalım da seneye bir öğrenciye zarar verene kadar bekleyin mi?

Diğer seçenekler için,

çocuğa bir hediye alıp insanlıkla barışması için çabalamak....

yada kızınızın sınıfını değiştirip, arkadaşlarından ayırıp, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek.

Cocuklarda sorun yok sorun ailelerde yaptiklarina tepki vermeyerek cocuklarini daha da arsizliga tesvik ediyorlar. Bence aileden duyuyorlar bu küfürleri ki anneleri normal karsiliyor . Kocalariyla aksama kadar kufurlesiyorlarsa evde cocuklardan ne bekliyorsun. Ben cocuklara kiyamam ama birisi benim cocuguma bu tarz seyler yapinca da gozlerimi acarak kotu kotu bakarim bir daha yapmasin yaklasmasin cocuguma diye. Genelde de devami gelmez yani. Bakislar onemli :)

Öğretmen aile ile görüştü mü, öğretmen mi pasif kalıyor acaba, öğretmen bakın bu böyle olmaz sizde evde böyle böyle yönlendireceksiniz, küfür etmeyeceksiniz dikkat edeceksiniz yoksa bu çocuklar toplumdan dışlanır yalnızlaşırlar demiyor mu ya bu nasıl bir zeka geriliği ki küfrü seviyor biraz diyorlar bunlarda ana olacak öff öff üç kuruş akılları yok ki çocuk yetiştirsinler.

Bıktırma yöntemi uyguladınız mı?

Bir de şu haber vardı, toplu taşımaya biniyor anne ve kız, anne kızını yanına oturtuyor haliyle diğer tarafta oturan kadın da sıkışıyor biraz kayar mısınız diye başlıyor, küçük kız ataya kalkıyor annesi hayır kızım burada oturacak biraz sıkışalım diyor diğer tarafta oturan kadın öğretmen de reddediyor ve kızmaya sesini yükseltmeye başlıyor annede kadına şiddet uyguluyor kadını elinden zor alıyorlar.
Yani şimdi bu hikayede de ne bileyim kadın öğretmenin tavrı da bana hiç sempatik gelmedi konuyla belki alakası yok ama içimde kalmasın anlatayım dedim tabi bu hiçbir koşulda şiddeti makul göstermez bunu yapanın cezalandırılması gerekir o ayrı.

Çocukluk geçici bir evre, insanlar 18 yaşından sonra ve hatta 16 yaşından sonra neredeyse 80 yasına kadar yani en az 62 yıl yetişkin olarak yaşayacak, bu şekilde davranılacaklar, evebeynler geleceğin yetişkinlerini yetiştirdiklerinin farkında değiller. Üç yaşındayken küfür ediyor diye kıkır kılır güldüğünüz, eline oyuncak silah verip ta ta ta diye millet doğrultup vurma efekti yapan biricik prensleriniz prensesleriniz bir gün, hem topluma hem de bu evebeynlerinin başına bela olacaklar.

Çocuklu geçici bir evre bunu asla ama asla aklınızdan çıkarmayın.
Kızının sınıf arkadaşların aileleri öyleyse ne yazık ki çocuklardan fazla da umutlu olmamak gerekiyor.

Ben de küfür duymadan büyüdüm. Ablamla birbirimize salak desek, annem babam özür diletirdi. Mahallede bir kız herkese 'mal' diyor diye kız adına üzülürdük...
Ama herkesin aile yaşamı farklı işte
Ben de bir akrabamiza akşam yemeğine gitmiştim köye, g.t'ler, s.k'ler havada dolaşıyor. Karı koca çocuklar, herkes cümlenin içinde çok normal gibi kullanıyor.
En en en basit bir örnek, adam kızına 'senin kankan-arkadasin da gelecek mi?' diyeceğine o kelime yerine 'g.ttaşın da gelecek mi?' diyor
Sizin Ali'nin ailesi de bana bunu hatırlattı. Yüksek ihtimalle kadına bu olanlar küfür gibi bile gelmiyordur çünkü evde hep konuşulan şeyler...
Nasıl başa çıkacaksınız?
Valla ben olsam kizimi bir dövüş kursuna yazdırirdım. hem spor olur,enerjisini atar hem de kendini kucaklayan çocuğa karşı koruyabilir.

Önce o cocugun gözünü bir guzel korkuturum kizima dokunursan seni pisman ederim diye .
Bu yaptıgı taciz arayin sosyal hizmetleri alsin bi aileyi tedavi etsin .
Sonra da toplantida vs cocugunuz evde cinsel tacize mi ugruyor bi devlet el atsin siz düzeltemiyorsaniz der tehdit ederdim .
PESSSS.!!!

Cok haklisin
Cocuktur yapar
Onemli olan hatalarini kabul edip uyarmak egitmek vs

Ama bazi ana babalar malesef.
Umurlarinda degil

Cok kiziyorum ben de

Öğretmen çocukların annesiyle iletişim kuramıyorsa anne ve baba ikisini birlikte çağırıp rehber öğretmen eşliğinde konuşup uyarmalı diye düşünüyorum. Yani siz veliler bir yere kadar uyarabilirsiniz okul müdahale etmeli.. biz de öğrenci olduk öğretmenlerimi düşünüyorum da hiçbiri böyle birşeye sabretmezdi.
Allah'ım bizde evlat yetiştireceğiz ne olur vatana millete hayırlı insanlar olsunlar büyük konuşmak istemiyorum

Yani herkesin evladı kıymetli bu çocuklar yüzünden kızlar da travma yaşıyor resmen tacize uğruyorlar . Çok yazık gerçekten uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…