- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Papatya129
-
Beklenti içine girmeyin. Sadece bu konuya özel değil hedefleriniz olsun ama beklentileriniz olmasın. Gerçekleşmediğinde üzülürsünüz. Adamın mizacı böyle olabilir. Bir süre daha gözünüz üzerinde olsun. Gerçekten çok yorucu tipler oluyor her konuda şikayet eden insanlar. Hayat enerjisini emiyorlar resmen. Eğer mizacı böyle ise ve sen bu kişilerle anlaşamıyorsan ayrıl.Biraz daha ince düşünmesini bekliyorum sadece. Her şeye mızmızlanmasına çok sinirleniyorum,otururken siparişin geç gelmesine bile söyleniyor. Abicim biz de ordayız tek sana gecikmedi o sipariş diyesim geliyor.
adam erkek diye ayakları tekerlekli değil ki yorulmuş olabilir ben de acıkınca istemsiz kendi kendime söylenirim. Yol kafasında kurduğundan uzun gelmiş olabilir??
doğum gününde yemeğe çıkarmıştım, orda da restorana söylenmişti bi ton. İlk değil yani.
ben boyle biri ile evliyim,
hani bardagin her zaman bos olan kismini goren birisidir,
ben de cok pozitif oldugum icin sanirim dengeliyoruz.
Ama tabi insan bazen cok sinir olabiliyor
ona odaklanmayin derim, ama
keyifli gecmedi ise bu zaman, oncesi ve sonrasinda da super zamanlar gecirmedi iseniz bence oldurmaya calismayin.
Insan hoslandigi heyecanlandigi birinin yaninda zamanin nasil gectigini bile anlamaz,upuzun yol bile kisa gelir. Bu adamdan pek bisey olmaz bence.
Fazla romantizm degil bu, flortun baslarinda iki tarafin da heyecani olmasi gerekir. Atiyorum ben evliyken belki esimle yuruduk yuruduk yol uzun ya ne kadar uzunmus keske bi taksiye binseydik diyebilirim(ki demem aslinda) ama iliskinin en basinda o heyecanlar o kipir kipirlik yoksa bu iliskiden bisey cikmaz. Hemen kestirip atmak degil de biraz kendinizi geri cekip soyle uzaktam gozlemleyin. Zaten kadinlar hissederler sevilip sevilmediklerini. Bir de adam mizmiz bir karaktermis ki boylesiyle omur gecmez.İşte beni tutan da bu... çok güzel vakit geçiriyoruz bunun dışında. Arada böyle sivrilikleri olmasa her şey çok güzel olurdu.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce soğuk davranıp sormasını mı beklemeliyim yoksa konuşmalı mıyım bu konuyu?
Sonsuz katılıyorum.Fazla romantik ve alınganım diye düşünüyordum ama siz diyince bir kez daha haklı olduğumu anladım.
Bitirmeli miyim?
Mızmız mı bilemedim ama iş bilmez birine benziyor. Yani ikinizden biri de mi navigasyondan uzaklığa bakamadı azıcık yürüyüp varmadığınızı fark edince. Nasıl bir yoldan yürüyorsunuz bilemedim taksi bulmak çok mu zordu yürüyerek döndü?
Oh! Ne güzel olmuş. Günün en güzel olayı bu.Dönüşte taksi de bulamamış bir o kadar daha
Bildiğin cimriKızlar günaydın. Kafama takılan bir şeyi soracağım.
Dün flört beyle görüştük, il değiştirecek son görüşmemizdi. Akşam geç olunca otobüs falan yoktu, seni bırakayım hem yürümüş oluruz dedi. Uzak olduğunu söylememe rağmen “yok yok uzak değil biliyorum ben oraları” dedi ve biz düştük yola.
Giderken belli bir yol yürüdükten sonra başladı “Allah allaaah bu kadar uzak mıydı ya tötöötötöt” bunu zibilyon kere söylediğini düşünelim.
Ben de artık sinirlendim ve söylenmeyi bırakmazsa karşıya geçip taksiye bineceğimi, onun da binip gitmesini söyledim. Ama kendisi söylenmediğini, kafasında yolu daha yakın kurduğunu o yüzden kendisine şaşırdığını bu civarı bildiğini sandığını söyledi. Ben de her şeye çok mızmızlandığını, ondan başka kimsede bunu yaşamadığımı zira insanların benimle geçirdiği herhangi bir vakitten dahi zevk alabildiğini söyledim.
Neyse bu beni bıraktı ama benim surat düşmüştü çoktan. Şuan çok soğuk davranıyorum. Hatta olmayacak bizden galiba kafasına girdim. Sizce haksız mıyım?
Dönüşte taksi de bulamamış bir o kadar daha yürüyüp ana yola inmek zorunda kalmışvallahi acımadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?