Olur mu bu adamdan?

Biraz daha ince düşünmesini bekliyorum sadece. Her şeye mızmızlanmasına çok sinirleniyorum,otururken siparişin geç gelmesine bile söyleniyor. Abicim biz de ordayız tek sana gecikmedi o sipariş diyesim geliyor.
Beklenti içine girmeyin. Sadece bu konuya özel değil hedefleriniz olsun ama beklentileriniz olmasın. Gerçekleşmediğinde üzülürsünüz. Adamın mizacı böyle olabilir. Bir süre daha gözünüz üzerinde olsun. Gerçekten çok yorucu tipler oluyor her konuda şikayet eden insanlar. Hayat enerjisini emiyorlar resmen. Eğer mizacı böyle ise ve sen bu kişilerle anlaşamıyorsan ayrıl.

adam erkek diye ayakları tekerlekli değil ki yorulmuş olabilir ben de acıkınca istemsiz kendi kendime söylenirim. Yol kafasında kurduğundan uzun gelmiş olabilir??

adam erkek diye ayakları tekerlekli değil ki yorulmuş olabilir ben de acıkınca istemsiz kendi kendime söylenirim. Yol kafasında kurduğundan uzun gelmiş olabilir??

işte ben de böyle düşünüyorum anlık abartıyormuşum gibi geliyor, sonra onu uzaklığa dair uyardığımı anımsıyorum tekrar tepem atıyor.
Ayrıca ben de yürüdüm o kadar yolu! Sadece o yürümedi.

ben boyle biri ile evliyim,
hani bardagin her zaman bos olan kismini goren birisidir,
ben de cok pozitif oldugum icin sanirim dengeliyoruz.
Ama tabi insan bazen cok sinir olabiliyor

ona odaklanmayin derim, ama
keyifli gecmedi ise bu zaman, oncesi ve sonrasinda da super zamanlar gecirmedi iseniz bence oldurmaya calismayin.

İşte beni tutan da bu... çok güzel vakit geçiriyoruz bunun dışında. Arada böyle sivrilikleri olmasa her şey çok güzel olurdu.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce soğuk davranıp sormasını mı beklemeliyim yoksa konuşmalı mıyım bu konuyu?

Insan hoslandigi heyecanlandigi birinin yaninda zamanin nasil gectigini bile anlamaz,upuzun yol bile kisa gelir. Bu adamdan pek bisey olmaz bence.

Sonsuz katılıyorum.Fazla romantik ve alınganım diye düşünüyordum ama siz diyince bir kez daha haklı olduğumu anladım.
Bitirmeli miyim?

Fazla romantizm degil bu, flortun baslarinda iki tarafin da heyecani olmasi gerekir. Atiyorum ben evliyken belki esimle yuruduk yuruduk yol uzun ya ne kadar uzunmus keske bi taksiye binseydik diyebilirim(ki demem aslinda) ama iliskinin en basinda o heyecanlar o kipir kipirlik yoksa bu iliskiden bisey cikmaz. Hemen kestirip atmak degil de biraz kendinizi geri cekip soyle uzaktam gozlemleyin. Zaten kadinlar hissederler sevilip sevilmediklerini. Bir de adam mizmiz bir karaktermis ki boylesiyle omur gecmez.

Mızmız mı bilemedim ama iş bilmez birine benziyor. Yani ikinizden biri de mi navigasyondan uzaklığa bakamadı azıcık yürüyüp varmadığınızı fark edince. Nasıl bir yoldan yürüyorsunuz bilemedim taksi bulmak çok mu zordu yürüyerek döndü?

Yahu ben neden navigasyona bakayım zaten kendi evim. Uzaklığı biliyorum. Ona da dedim uzak diye.“Yok yok çok uzak değil hem vakit geçirmiş oluruz hemen ayrılmayalım” dedi diye yürüdük.
Evine yürüyerek dönmedi. Taksi bulmak için anayola yürüdü sadece.

Sevgilimi çok seviyorum. Farklı şehirdeyiz. Evden otogara, otogardan eve yapmayı gereksiz buluyorum; o nedenle kapıda vedalaşıyoruz. Kendim gittiğimde de benle taa otogara gelsin istemiyorum 2 el sallamak için.
Yani burada işte sizi sevse yol kısa gelirdi falan demisler ama herkesin romantizm anlayısı aynı degil. Kendisini çok seviyorum ama bu tür seyleri sevmiyorum. O yüzden beklentilerimizin uyustugu kisileri bulmamız önemli.
Şikayet etmesine gelince, kimi insanın mizacı öyle oluyor. Artniyet taşımıyorlar, sadece eleştiriye yatkınlar. Huzursuzluk yaratıp ortamı germediği, sorun çıkarmadığı sürece kendi kendine söylenmesine aldırmazdım sanırım. Ama işte herkeste farklı...

Bildiğin cimri

Adam mızmız değil sadece fazla eleştirel ve tepkisel.
Kısmen benim eşim de böyledir.
Sipariş beklerken bizden daha sonra gelen birine daha önce servis yapılırsa bozulur ve garsonu uyarır.
Karşısındakinin tepkisine göre tepkisi daha da dik olabilir.
Lokantadan kalkıp gittiğimiz olmuştur.
O nedenle ben enişteyi az çok anladım, kestirip atmayın hemen.
Ben 27 yılı evli olmak üzere nerdeyse 30 yıldır beraberim huysuzumla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…