Kizlar meraba birey sormak istiyorum adetim birgun gecti ve sabahtan beri hafif gelgitli agrim vardi yumurta aki gibide akintim var acaba hamile miyim bu ay klomen kullandim da yada suan yumurtluyo olabilirmiyim adet gunu gectikten sonra yumurtlama olur mu tesekkur dderim simdiden
Cocuk istiyorumm canımm istemez olur muyum test yapmaya korkuyorum negatifi gordukce uzuluyorum acaba adet gunu olur mu yumurtlama diye merak ettim sagolun kizlar cvplariniz icin
amin canım inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin.bizde istiyoruz olmuyorAminnn kızlarr amin cogumuzun tek derdi bebek ah bi olsa Rabbim sesimizi duyacak insallah agustosta dusuk yaptim deniyorum olmuyo insallah olur bu ay planlayarak hamile kalanlara ilk geceden hamike kalnlara hayranim kizlar insallah bizimde bebislerimiz olurrr
Test 10 gun gecmeden belli olmaz aklina kotu sey getirme2 kere test yaptim negatif ama hala hastalanmadim bebek konusunda nerde hata yapiyoruz acabaa
size geniş bi aciklama yapayim. adet demek yumurtaliklarin dokulmesi demek. adetin basladgi gunden itibaren ileriye donelik on iki gun sonra yumurtlama doneminiz baslar. yani adet basladiktan sonraki 12-13-14-15-16. gunler korunmasz iliskiye grersnz cocuk olma oranı yuzde doksan dokuz. diger gunler olmasi gitgde azaliyo. dedgm takvme gore hesaplarsan hamile olup olmadgni anlayablrsn cnm. Allah gonlune gore versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?