Ölür müsün, öldürür müsün?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutlarım, hepiniz çok değerlisiniz.
Bugün iş kazası sebebiyle parmağımda derin bir kesik oluştu ve is yerinden bir abi ile acile gittim. Röntgen vs. Temiz cıktı fakat derin ve büyük bir kesik olduğu için parmağıma dikiş atılması gerekti. Sanırım o uyuşturucu iğne hayatımdaki en acılı şeydi. Ve ben benimle gelen abinin kolunu sıkarak dikmelerini bekledim.
Her neyse. Olayı erkek arkadaşıma anlatırken nasıl dayandın kıyamam diye sordu. Bende x abinin kolunu sıktım vs. Diye anlattım. Gelmiş bana kolunu tutman falan ne bileyim bunu sadece bana yaparsın zannediyordum ben yapmazdım galiba dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Ben canımla uğraşıyorum çok kötü bir gün geçirmişim. Gelmiş bana neler diyor. Yazma bana konuşmak istemiyorum diyorum ama ben öyle kastetmedim diyor.
Sizce haklı mi ? Bu tepksi normal mi

Gereksiz ve yersiz bir tepki. E yanında olaydı da ona yapışaydın, laf yani.
Geçmiş olsun bu arada, parmak ve avuç içi dikimi çok ağrıtıyor yav; benim de vaktinde avcumun içi yırtılmıştı ve travmayı arttırmamak için uyuşturmamışlar, olduğu gibi dikmişlerdi ve hayatımın en berbat dakikalarıydı. Aklıma geldi yine.

Canım çok tatlıdır benim acı eşiğimde inanılmaz düşük. Yanı ekstra zor oluyor böyle şeyler. O an şunu yapayım şunu yapmayim diyemez insan
Diyemezsiniz elbette. O ortamda bunları düşünmeniz tuhaf olurdu. Sevgiliniz size bi özür borçlu şu durumda, siz kendinizi sorgulamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…