R
REYYAN
Ziyaretçi
- Konu Sahibi REYYAN
-
Sizi üzen,hakaretler eden biri ölünce içinizde neden dert olsun ki?
Komik bence...
Umrumda bile olmazdı benim..:dilcikar:
Bu yazdiginiza suanda sok olmus durumdayim! Bahsettiginiz kisi sevdigi adami doguran büyüten bu günlere getiren kadin ve burada konu olan ölüm ve siz hakaretler eden biri ölünce neden icime dert olsun diyorsunuz!
Birakin kayinvalideyi yedi yabanci dahi olsa hatta düsman bile olsa bir insan üzülür umrumda bile olmazdi ne demek?
BUNDAN birkaç sene önce bir bayram günü ziyaretine gittiğimiz kayın validem eltim ve kaynımın doldurmasıyla bana vede eşime ağza alınmayacak hakaretler etti
mafoldumben bunları asla hak etmemiştik neye uğradığımızı şaşırdık ev çok kalabalıktı ben bunun üzerine bir daha tövbe edip kaynım ve kayın validemle görüşmüyorum
kaydirigubbakcemile eşim gider ama ben gitmiyorum benide zorlamaz bir kaç sene sonra kaynımın kanser olduğunu öğrendik çağırdık dayanamadık tabii utanmadan geldi ve tedavisini burada yaptırıyoruz şu an iyi
yerimseniben bu kezde eşim başladı annemle barış yarın ölür içine dert olur demeye
:gitme: ben çok hassas bir yapıya sahibim merhametli olduğumu biliyor bende aslında üzülüyorum nede olsa eşimin annesi ama sözlerini hatırlayınca kan beynime çıkıyor hep o bayram gününü ve beni ne çok üzdüğünü hatırlıyorum
CADIARZU.çaresizim ne yapmalıyım kararsızım ikilemdeyim.yardımlarınızı bekliyorum ....
evet insan üzülür tanımadığı biri ölse bile üzülür
ama neden dert olsunki içine
tanımadığım biri ölür üzülürüm ama dertte etmem içime
Bu arada konunun basligina gelince reyyancim, o senin annen olmayabilir ama esinin annesi. Ayni hayati paylastigin adami dogurup büyüten ona emek veren insan. O cocuklarinin babaannesi. O benim annem degil diye düsünmen yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?