Bu yazdiginiza suanda sok olmus durumdayim! Bahsettiginiz kisi sevdigi adami doguran büyüten bu günlere getiren kadin ve burada konu olan ölüm ve siz hakaretler eden biri ölünce neden icime dert olsun diyorsunuz!
Birakin kayinvalideyi yedi yabanci dahi olsa hatta düsman bile olsa bir insan üzülür umrumda bile olmazdi ne demek?
kızlar olayları anlatırken bile öyle kin ve nefret dolusunuzkiiiiii
inanamıyorum
biri kanser hastası kaynına yaptığı hizmeti kendine çok görüyor kızıyor çok birşey yapmış gibi
başkası efendim koca dilini tutacak falan diye hitab ediyor kayınvalideye
ya sizler bu yaşınızda bir okka diliniz varken onlara o dili çok mu görüyorsunuz
büyüttüğü kocayı koynunuza alırken hiç çok görmüyorsunuz ama
olur
kocayı aldınız iş bitti
kaya kovuğundan mı çıktı o adam yahu
hele bir saygınızı verin onun ailesine sevginizi verin hizmeti hörmeti bir onlara cçok görmeyin
gerisi gelir diyorum ondan sonrası nankörlükseeeeeee
bak o zaman haklısınız derim bende şayet öyle olanınız varsa o zamanda sessizce mesafe koyun biraz
başlamayın sizde onun gibi verip veriştirmeye yoksa ne farkınız kaldı ki kayınvalideden
kendi adıma konuşayım..
Hiç kimse durup dururken nefret etmez!
Elbet vardır bildiği..
Bundan sonraki hayatım boyunca önyargılı olma sebebim de ne yazık ki annemin kayınvalidesi ve benim kayınvalidemdir..
Koynuma aldığım koca dengeyi sağlayamadıysa o da annesi ile başbaşa hayat sürmeye mahkumdur,ben eksik kalayım onların yanında..:lepi:
Affetmek unutmak degildir elbet, bazi yaralar vardirki kapanmiyor, affetsende o yaranin izleri gitmiyor malesef....
Lakin söz konusu 40 yillik bir yabanci degil, bir sekilde her zaman hayatinda olacak bir insan, her aksam ayni yataga girdigin, ayni sofrayi paylastigin adamin annesi.....
Ne zamana kadar görüsmeyeceksin? Ne zamana kadar bu küslük sürecekki?
Eninde sonunda birgün barismicakmisin? En gec bebegin oldugu vakit bir araya gelmicekmisin?
Bu küslügü sürdürmenin bir anlami yok bana göre....cünkü er yada gec barisacaksiniz!boshayallersmile
Birde benim anlamadigim birsey daha var:
Nasil oluyorda insanlar 1-2 sene icinde böyle kopma noktalarina geliyor?
Gercekten anlamiyorum.benneyaptımki
Hadi 5-10 yillik gelini olursun, bir sekilde bikmis usanmis olursun, yap yap nereye kadar dersin, bundan sonra bitti der ve tavrini koyarsin, fakat 1-2 sene icinde neden böyle uc noktalara geliniyor?
Arada ne gecmis ne olmuski tamamen bitirme karari aliyorsunuz?:sm_confused:
Reyyancim cidden samimi soruyorum cünkü düsünüyorum düsünüyorum kendimden yola cikarak bir anlam veremiyorum ben buna.
Kaynanam bana neden hakaret etsin? Arada ne gecmis olabilirki bu noktaya gelelim?
sevgili kardel anlayışına tşkler keşke herkes sizin gibi olsa benim annemde geliniyle oturuyor 15 senedir anne kız onlar gibi olamaz kızım diye gözünü gözler asla birbirlerini üzdüklerini görmedim benimki çok farklı bunların yaptıkları bir değil ailem beni çoktannn alırdı ama ben hep eşimi tercih ettim artık 30 sene oldu bu saatten sonra insan birşeylerde bekliyor evet o ağaç kovuğundan çıkmadı ama yerini bilmeyen insanlarmış wesselam eşim çok farklıdır oaileyle alakası olmayan bir kişiliğe sahip ne yaparsın allah rızası için hiç şikayet etmiyorum belki yanlış ifade ediyorum anlatamıyorum
Ahh be Gülsümcüm..
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz di mi?
Bir anda o günlere gittim... Neden bana hakaret etsin,beddua etsin ki?
Suçum neydi,ailemin suçu neydi?
Yazdım,yazdım sildim ya..:sinifsinif:
Ben hatırlamak istemiyorum artık..
Reyyan'ın vardır kendine göre anlatacağı...:teselli:
Sizi üzen,hakaretler eden biri ölünce içinizde neden dert olsun ki?
Komik bence...
Umrumda bile olmazdı benim..:dilcikar:
Ne bileyim Laalisim, mantikli düsündügüm vakit bir insan neden kendi kendine hakaret etsin diyorum!!!
Gerci hakaret etmek tabikde hic hos degil lakin sebebsizde degildir diye düsünüyorum.benneyaptımki
Daha dogrusu merak ettigim sey neden bu kadar cabuk yipraniyor aile iliskileri?
Insanlar cokmu tahamülsüz oldu acaba?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?