• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
323
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını

Son düzenleme:
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum.
allahtan ümidini asla kesme aslaaaaaaa ne oluyosa onun elinde sabır sabır sabır herkezin sınavı baska

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum.
Allah yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın inşallah. Belki degerin yükselir iki gün sonra tekrar baktır? Genetik testler vs yaptırdın mı? Hemen pes etme öyle umutsuz şeyler konusup kötüyü çağırma.

Üzülme demenin bir manası yok biliyorum. Ama hersey Allahtan vardır bir vakti zamanı.
kendini boyle bırakma sebebi nedir bu dusuklerin mutlaka bir tedavisi vardır
allahtan ümidini asla kesme aslaaaaaaa ne oluyosa onun elinde sabır sabır sabır herkezin sınavı baska

Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu

Allah yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın inşallah. Belki degerin yükselir iki gün sonra tekrar baktır? Genetik testler vs yaptırdın mı? Hemen pes etme öyle umutsuz şeyler konusup kötüyü çağırma.
Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde

Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu
mutlaka bir caresi vardır canım cozumu vardır kan ile ilgili degerler erkegin spermiyle alakalı bile olabiliyormus dusuk sebepleri Allah saglıklı bir gebelik nasip edecektir sana ama moralini bozma kendini uzme

Dusuklerinizin nedeni arastirilmadi mi? Kah haftalikken dusuk yapiyorsunuz, ne sıklıkta hamile kaliyorsunuz, bunların hepsi onemli. Iyi bir doktorla devam edi tedavinize.

mutlaka bir caresi vardır canım cozumu vardır kan ile ilgili degerler erkegin spermiyle alakalı bile olabiliyormus dusuk sebepleri Allah saglıklı bir gebelik nasip edecektir sana ama moralini bozma kendini uzme

Hiç olmasa olmuyor derim olup elimin boş kalması canımı nasıl yakıyor anltamam

Dusuklerinizin nedeni arastirilmadi mi? Kah haftalikken dusuk yapiyorsunuz, ne sıklıkta hamile kaliyorsunuz, bunların hepsi onemli. Iyi bir doktorla devam edi tedavinize.

Canım herşeye bakıldı işte sorunum bu yok bir sebep Kalbi duruyor kese bozuluyor 4 aya kadar ulaşan gebeliğim oldu kürtaj düşük ikisinide yaşadım

umarim en yakin zamanda saglikli bir yavrunuz olur.sizin gibi kadinlar anne olmayi cok hakediyor.üzülmeyin demek bos biliyorum.Allah sabir ve kolaylik versin.hersey gönlünüzce olur insallh..

umarim en yakin zamanda saglikli bir yavrunuz olur.sizin gibi kadinlar anne olmayi cok hakediyor.üzülmeyin demek bos biliyorum.Allah sabir ve kolaylik versin.hersey gönlünüzce olur insallh..
Sagol çok sagolun... eşimden gizli lavaboda ağlıyorum artık insanlara üzülüyor gibi görünmek istemiyorum

Allah önce sağlık sonrada sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.Psikolojik olarak kendinizi toparlayın,sonra deneyin bence.Söylemek kolay,biliyorum.Bende tüp bebek tedavisindeyim,sık sık duyuyorum stres yapma diye...

Rahim filmi çektirdiniz mi acaba? Hidrosalpenks falan olabilir mi?

canım bı pıhtılasma testı yaptırdın mı ??? sen en azından hamıle kalıyrmussun ben hamıle de kalamıyrum napalım canım olelım mı byle kendını yıpratma... byle yaparsan mralını bzarsan gucunu uzulmeye harcarsan tedavıye kuvvetın kalır mı ??? gucunu kuvvetını tedavıne harca

Ben ki tıp dışında hiçbir şeye inanmam ama burada da okuduğum şu boylama mıdır nedir öyle bir şey varmış. Ben yaptırmadım bilmiyorum ama çoğu insan internette de bahsedenler var. Sürekli düşük yapan kadınlar yaparmış ama içeriğini bilmiyorum maalesef. Belki bunu da denersiniz. Hiçbir zaman yorulmayın, sizinle aynı hislerdeyim ama düşünmüyorum ben artık. Hayatın çocuksuz da güzel geçeceğine inanıyorum. Kendimi teselli edişim böyle.

Back
X