• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Mevlam hayırlısı nasip etsin ama biz insan oğlu bunu pek düşünemiyoruz eşiniz d.r Muş o daha iyi bilir ama düşen bebekler genelde genetigi bozuk olanlar diye duymustum .kalbi duruyorsaki muhtemelen öyledir .allahtan hayırlısı isteyin .ayrica yaşınız çok değilse ara verin biraz çünkü psikolojinin çok bozulmuş. Allah yardım etsin

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Her seyde bir hayir ara kardesim dinimiz bize bunu gosteriyor neden nicin diyecek olursak isyan bir yana kafayi yemis oluruz...
Hikayem cok uzun belki de bana gore uzun ... sadece sunu diyebilirim sana tam bir yil oldu dokuz aylik yavrum dogumunu beklerken karnimda öldů eskiden olsa de hatasi diyordum simdilerde ise rabbim istemezse dalindan bir yaprak bile duşemez o nedenle o dr sadece vesileydi diyorum
Dogumuna gunler kala bebegin olmedi diye dusukte az mi uzuleceksin o da bir can elbet ancak acilarin da siddeti var @bilgesultan03 arkadasimiz var uc yasinda prenses kaybetmis ben hep kendime onunla teselli verdim onun acisiyla kendi acilarimi unuttum...
elbet ates dustugu yeri yakar ancak insan basina ne gelise gelsin hamdü sena edip ona teslim olabilmeli kardesim... her sey bizim icin allaha emanet olun insallah allah gonlunuzun muradini versin hayirli saglikli tez zamanda..

Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde

Benim bir arkadaşım hep düşük yapıyordu, kalp atışını duyamadan ya da bir defa duyduktan sonra falan hep düşüyordu. Belki 5-6 bebek öyle kaybetti. Sonra kan pıhtılaşma var dediler şuan yine hamile ve öğrenir öğrenmez iğneye başlamış. Hergün iğne oluyor ilk defa hamileliği 6.aya kadar geldi. Şuan 6 aylık hamile ve çok iyi gidiyor Allaha şükür. Belki sizde de öyle bir durum vardır. Bunu da nır araştırsanız... Allah tez vakitte nasip etsin. Canı gönülden diliyorum tüm isteyen kadınlara anne olmayı Rabbim hemen nasip etsin...

Merhabalar yine ben...
Onca mesaj yorum yazmısınız destek olmuşunuz Allah razı olsun.
Şimdi 15 günlük taze anneyim. Septum ameliyatı oldum. Kanımda pıhtılasma cıktı derken tekrar hamile kaldım ve o iğnelerle gebelik zehirlenmesiylede bebeğimi hayatımı riske atarak kucağıma aldım.
Burayı okuyan anneler pes etmeyin. Umudunuzu yitirmeyin.
Ne duygularla açmısım bu konuyu şimdi çok şükür.

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Rabbim feryadiniza karsilik verir insallah. Acinizi kalbimin en derininde hissettim...

Merhabalar yine ben...
Şimdi 15 günlük taze anneyim. Septum ameliyatı oldum. Kanımda pıhtılasma cıktı derken tekrar hamile kaldım ve o iğnelerle gebelik zehirlenmesiylede bebeğimi hayatımı riske atarak kucağıma aldım.
Ayy son mesaji yeni okudum ve cok mutlu oldum. Gozunuz aydin olsun darisi diger bekleyenlerin basina insallah. Hayirla buyutun meleginizi...

Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu

Hiç böyle melankolik olma...Aslında olmamış belki de 9 ay taşıyıp minik minik kıyafetler alıp süslü püslü odalar hazırladıktan sonra kaybedeceksin...

Yazarken sıkılıyorum o yüzden uzun uzun anlatmayayım ama benim de 3 düşükten sonra birisi 6 yaşında, birisi 15 aylık dünyalar güzeli iki kızım var ikisinin arasında da hiç düşüğüm olmadı...2. Düşükten sonra Ankarada riskli gebelikler uzmanına gittim bana söylediğini yazayım sana " her kadının hayatı boyunca yaşayabileceği durumu tamamen tesadüfen 3 kez üst üste yaşamışsın bişeyin yok anne olacaksın" demişti...

Yalnız şimdi şu ruh halinden çık bu kez de olursa ki umarım olmaz kucağına alırsın tetkiklere başla basit bir pıhtılaşma sorunu olabilir çok kolay çözülecek bir şey olabilir benim gibi hiç sorunun da olmayabilir...

Ha şunu da ekleyeyim ben 33 yaşımda evlendim 36 da ilk kez anne oldum 2. Kızımı 40 yaşımın ortalarında kucağıma aldım...ben de bi de yaş sorunu vardı bu kadar kahrolmadım...

iyiki uzun yazmadım bende

Benim annem de bizden önce dört kez düşük yapmış,sebepsiz hemde şimdi üç tane kızı var Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez dua et Allah’a sığın Allah yardımcın olsun

Merhabalar yine ben...
Gözünaydın canım rabbim güzel günler nasip etsin.

Yaa canm cok sevindim.. senn yazini okudgumda o kadar aglamistim ki belki yorumda yapmissimdir.. benimde 3 kaybim vardi.tamda beni anlatmistin. O kadar dua ettom ki herkese..rabbim duymus feryadini.. benimkinide duydu bak simdi 3 uz bebeklerim var elhamdulillah.. rabbim bi daha yasatmasin ayni acilari.. gozun aydin olsun uzun omurleri.olur insallah

Yorumları okumadım belki yazan olmuştur ama yazayım yine de. Neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz? Böylelikle anne olmadan ölmemiş olursunuz. Minicik bir bebeğiniz olsun. :KK200:

Merhabalar yine ben...

İlk mesajınızı okudum üzüldüm, sonra tarihe baktım güncellendiğini düşündüm ve öyleymiş, gözünüz aydın sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum ailenizle:KK200:

Back
X