• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Konu başlığını okuyunca içim acıdı resmen. Heleki konunuzu okuyunca çok üzüldüm adınıza. Rabbim tez vakitte size bir evlat nasip eder inşallah. Herşeyin bir vakti zamanı var lütfen unutmayın bunu.

Konu başlığını okuyunca içim acıdı resmen. Heleki konunuzu okuyunca çok üzüldüm adınıza. Rabbim tez vakitte size bir evlat nasip eder inşallah. Herşeyin bir vakti zamanı var lütfen unutmayın bunu.
Cok acıyla yazdım o an canım yanıyordu aklımı yitirecek gibi oldum

Bu da soğan suyu yaptıgım ay oldu canım benim onu denedim bilmiyorum bakalım. İşte sorun yokken öyle sonuçlanıyor gebeliklerim bu da değer 13 çıktı doktor her olasılıgı söylüyor
Yumurtlama gününü biliyor musun? Ya da beklenen adet tarihin gelmiş miydi? Adetlerin düzenli midir? Hani belki çok erken yakalamışsındır gebeliği ondan böyle düşüktür değer. Benim de son hamileliğimde 29 du değer. Yine kimyasal dedim hiç ciddiye almadım , 3 gün sonra kanama başladı değer ne durumda diye meraktan baktırdım tekrar 100 çıktı. Hayır düştü yine ama hcg nin kaç olduğu da çok önemli değil, katlaması önemli biliyorsun. Şimdi üzme kendini, çok ümitlenme de.. sakince 2 gün sonrayı bekle. İnşallah sağlıkla katlanır değerin, sağlıkla devamı gelir..

Yumurtlama gününü biliyor musun? Ya da beklenen adet tarihin gelmiş miydi? Adetlerin düzenli midir? Hani belki çok erken yakalamışsındır gebeliği ondan böyle düşüktür değer. Benim de son hamileliğimde 29 du değer. Yine kimyasal dedim hiç ciddiye almadım , 3 gün sonra kanama başladı değer ne durumda diye meraktan baktırdım tekrar 100 çıktı. Hayır düştü yine ama hcg nin kaç olduğu da çok önemli değil, katlaması önemli biliyorsun. Şimdi üzme kendini, çok ümitlenme de.. sakince 2 gün sonrayı bekle. İnşallah sağlıkla katlanır değerin, sağlıkla devamı gelir..
Ya çok garip oldu biliyor musun soğan suyu yaptım adetim 3 ocak gibi bitti 2 gün sonra soğn suyu sonra yine kanama başlattı kahverengi lekelelenme ile soğan suyu resmen içimi temizledi test yaptım şu cok hassas testlerden diperinde çıkmadı predictorde baktım çift çizgi bugün eşim baktırdı değer 13 ara kanama üst üste olduğu için spğan suyundan adet tarihim ne durumda bilemiyorum yoksa normalde düzenlidri bu aydan emin değilim

bende anne olamayanlardan ve hiç hamile bile kalamamış biri olarak o ateşin aynısının tıpkısını içimde taşıyorum. öyle ki bu ateş her ufak bebek gördüğümde harlandıkça harlanıp da daha çok yakıyor. Allah bizlere peygamber sabrı nasip etsin. bir gün bir bebeğin kokusuyla uyanmayı nasip etsin inşallah. AMİN.

Gecmis olsun canim insallah karnindaki bebegini saglikla kucagina alirsin
Bizde cocuk sahibi olmak istiyoruz ama daha hic hamile kalamadim Allah yardimcimiz olsun kucagimizi bos birakmasin insallah.
Arkadaslarimin cocuklarini gorup uzuluyorum hele bebeginin yemek yiyisini kucucuk ayaklarini goruyorum sosyal medyadan Allah im bize de nasip et diyorum tabi masallah diyorum o kucuk meleklere.
Cocuk istemiyor musunuz diye soranlara henuz cocuk dusunmuyoruz diyorum. Gercekten psikolojik olarak zor bir surec.

bende anne olamayanlardan ve hiç hamile bile kalamamış biri olarak o ateşin aynısının tıpkısını içimde taşıyorum. öyle ki bu ateş her ufak bebek gördüğümde harlandıkça harlanıp da daha çok yakıyor. Allah bizlere peygamber sabrı nasip etsin. bir gün bir bebeğin kokusuyla uyanmayı nasip etsin inşallah. AMİN.
Amin... o sabretme süreci çok zor anlıyorum Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin

üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Umidini sakin kaybetme. Bak sana bir sey anlaticam. Oglum cok kucuktu oyun parkina goturdum kendimde banka oturdum izliyorum. Yanima yasli bir bayan oturdu. Kizimm kizim dikkat et diyor bende saskinlikla kadina bakmisim. Bayan gulumsedi. Herseyi denedik yillarca cocugumuz olmadi dedi. Adeti 3 ay gelmiyor. Bende menapoza girdim zannettim umursamadim diyor. Sonra vucudumda degisiklikler farkedince doktora gittim ki hamileymisim dedi. 27 yil sonra bir kizlari olmus. Hersey Allah'tan...

İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur.
Bu çektiklerinizi unutturacak güzel günler görürsünüz.
Hassas noktamdır çocuk..
Sizi anlıyor derdinizi paylaşıyorum ve çok içten dua ediyorum, bir an evvel hayırla sonuçlansın.
Vardır bir hikmeti. Ama inancımızı yitirmemeliyiz öyle değil mi?
Olacak bebeğiniz.. Allahın izniyle olacak..

İyi de siz şu anda hamilesiniz, değer 13'se 13. Belki artacak?
Ben de 3 düşük yaşadım, biri ikizdi. Ama rabbim bana bir evlat nasip etti, hemen arkasından da bir sürpriz hamilelik daha. Yani bu devran böyle gidecek değil. Elbet sizin de kucağınız dolacak. Böyle umutsuz olmayın. Belki de tutunacak karnınızdaki, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi kötü etkilemeyin lütfen. Dualarım sizinle.

Gecmis olsun canim insallah karnindaki bebegini saglikla kucagina alirsin
Bizde cocuk sahibi olmak istiyoruz ama daha hic hamile kalamadim Allah yardimcimiz olsun kucagimizi bos birakmasin insallah.
Arkadaslarimin cocuklarini gorup uzuluyorum hele bebeginin yemek yiyisini kucucuk ayaklarini goruyorum sosyal medyadan Allah im bize de nasip et diyorum tabi masallah diyorum o kucuk meleklere.
Cocuk istemiyor musunuz diye soranlara henuz cocuk dusunmuyoruz diyorum. Gercekten psikolojik olarak zor bir surec.
Ben ne sosyal medya ne başka birşey kaldıramıyorum vallahi Allah herkesib çocuğunu bağışlasın

Canim lütfen umutsuzluğa kapılma. Mutlaka bir tedavi yolu vardır. Annem yıllar önce 7 kere düşük yapmış taaa o yıllarda bile tedavi edilebilmis ve yavrularına kavuşmuş. Asla Allah'tan umudunu kesme.
İnşallah sağlıkla hayırlısı ile mis kokulu bebeklerin olur.dua edeceğim.

Amin... o sabretme süreci çok zor anlıyorum Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin

düşün bir de benim 2 tüp denemem var negatif.
ben daha iki çizgi bile görmedim ömrümde.
Rabbim sana bana tüm isteyenlere sağlıkla devamı gelen gebelikler nasip etsin.

İnşallah hepimiz bir gün anneliği tadacağız. Sizi öyle iyi anlıyorum ki. Bazen ben de aynı şeyleri hissediyorum ama her şeyi ceren Allah onu da verecek biliyorum.

İyi de siz şu anda hamilesiniz, değer 13'se 13. Belki artacak?
Ben de 3 düşük yaşadım, biri ikizdi. Ama rabbim bana bir evlat nasip etti, hemen arkasından da bir sürpriz hamilelik daha. Yani bu devran böyle gidecek değil. Elbet sizin de kucağınız dolacak. Böyle umutsuz olmayın. Belki de tutunacak karnınızdaki, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi kötü etkilemeyin lütfen. Dualarım sizinle.
Çok sagol 13 çok düşük bir değer bilemiyorum kendimi kaptırmaktanda yoruldum inşallah diyorum rabbim bana nasp etsin

sen su an hamilesin kendini strese sokma bence her seyin guzel olcagini dusunmelisin

düşün bir de benim 2 tüp denemem var negatif.
ben daha iki çizgi bile görmedim ömrümde.
Rabbim sana bana tüm isteyenlere sağlıkla devamı gelen gebelikler nasip etsin.
Seni de anlıyorum ama inan çift çizgi görüp beden tahribatı yaşamakta çok zor kürtaj vb. Olursa inşallah en sağlıklısından nasip etsin Allah sana

Back
X