Olusan Morluklar hakkinda

Morrmeneksee

Herşey sadece bir rüya 🕊️💜
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
8.486
17.191
248
Kizlar merhabalr . Bugun 23. Gunum ama hala goz altlarim mosmor normaldede bu kdr yavas mi iyilesyr yoksa bn mi bu kdr gec iyilesiyorum sizin morluk ve sisliklerinz ne kdr surdu

canim morluklar icin krem verdi mi doktorun? benimki arnica kremi onermisti gece surup yattigimda sabah gozle gorulur miktarda azalma oluyordu. bir danis istersen doktoruna 23 gun uzun bir sure cunku

Hayir krem vermedi morluklarim icin . Cuma gunu de is basi yapacam bu halde nasl gidicm bilmiyrm . Eczaneden alsammi dediğinz kremi ise yariyormu cddn

Bu kadar uzun süre kalması ilginç fotoğraf atabilir misiniz benim ki 2 haftaya kalmadan düzelmişti ama şişlikler geç iniyor tabi

Hayir krem vermedi morluklarim icin . Cuma gunu de is basi yapacam bu halde nasl gidicm bilmiyrm . Eczaneden alsammi dediğinz kremi ise yariyormu cddn

doktorunuza bir basvurup mahsuru yoksa deneyebilirsiniz krem morluk giderici bir krem zaten bende hizlandirmisti gecmesini. ve evet bir fotograf atabilir misiniz son durumu nedir makyajla kapatilabilir durumda mi?

Uzerine fondotende sursem tabiki tam kapanmiyor yinede belli oluyor . Sislikliklerim cok az ama morluk goz etrafmda var sadece . Haftaya gidicem kontrole sebebini sorarim . Ama burnum baya bi islem gordu proplemliydi acaba ondanmidir die dusunuyrm

olabilir benim de 13.gunum sag gozumde cok cok hafif sarilik kaldi sadece. kremin cok etkisi oldugunu dusunuyorum kullanmaktan zarar gelecegini de pek zannetmiyorum ya. zaten kemik kirma islemleri vs oldugu zaman morluklar cok daha fazla oluyormus o yuzden olabilir tabi

Aynen cnm . Benimde kemik kirildi . Neyse gec olsun guc olmasin . Cok sukur burnumdan memnnm ama :) zor oldu ama insallah iyi oldu olacakta :) cok saolun yardmlrnz icin

cok sevindim begendiginize. benim de bandajlar cikicak yarin ben de begendim cok sukur :) ne demek rica ederim :KK52:

benim kızkardeşim 2 ay önce oldu burun estetiği ama hiç morluğu olmadı sadece hafif bi şişlik oldu 2 aydada o şişlikler geçti şuanda çok normal görünümü

Back
X