ölüyor gibiyim...

Bu adamdan ayri kalamiyorsunuz bir de pess! Nasil bir sevme sekli var insanlarda ben mi anormalim cozemedim.
Haklisin canım çooookkk haklisiniz o bir anlık geldi geçti düşündüm terapistleri okudum ve şuan netim güçlüyüm ben napıyorum diyip taziyesi kısa tuttum ...olucak acısız ayrılık olmuyor malesef

Hastanede ölümü bekleyen hastaları ziyaret edin,sonra tekrar konuşalım.
Ölümü ne zannediyorsunuz?
Dünyada ilk ayrılan çift siz değilsiniz.
Bu adamla tanışmadan önce de bir hayatınız vardı ve yaşıyordunuz öyle değil mi?
Biz yıllar önce gencecik yeğenimizi kazada kaybettik,annesi,babası,eşi onunla ölüp birlikte kabre giremedi.
Hayat devam ediyor.
Lütfen silkelenip kendinize gelin.
Canım çoookkkk üzüldüm rabbim sabır versin...:110:Benm ölme lafım tabiri caizse tabi bazen üzüntüler ölüm gibi birşey oluyor ...acısız ayrılık olmuyor...çok düşündüm ve şuan silkelerdim kendimdeyim iyim çok çok saolun

üzgün olabilirsiniz bu çok normal ama sevemezsiniz sevmeyin lütfen. iyi yada kötü evlilik bitiyorsa illa ki üzülür insan ama iyileşmek insanın kendi elinde. size değer vermeyen sizin için çaba göstermeyen insanı sevmemeye başlayın.
Canım çoookkkk haklisiniz ben o an çok kötü hüzün ve yalnızlık ayrılık nedenler amalar emekler gibi gibi şeylerin psikolojisi altında çok kötüydüm..sonra düşündüm okudum tarttım napıyorsun dedim kendime taziyemi kısa tutup dava açacağım günü bekliyorum

Ne desek boş şu an ayrılığa hazır degilsiniz çocuk olcak yaş geçicek aldatma şiddet artacak eyvah diyip ancak o zaman bu sevgi içermeyen bağımlılıktan vazgececeksiniz o zamanda geçirdiğiniz zamana üzüleceksiniz bir psikolog ve ilaç yardımı alın kendinizi sevin özgüveninizi artırın yada susun çekin kendinize bu yasamı layık goruyorsnız ne diyelim
Haklisiniz hepsinin artık farkındayım netim kararliyim..kesinlikle desteğe ihtiyacım var geçecek sönecek ve herşey inşallah güzel olacak çok saolun

Konulariniza okudum. Bence siz psikolojik olarak kendinizi guclendirmeye bakin bi psikologa gidebilirsiniz mesela. Ister bosanin ister boşanmayin bu negatif düşünce yapısından kurtularak başlayın ise
konularımı okuman onlarla yorum yapman çok ince çok teşekkür.ederim zamanını ayırdığın için...birsuru birikmişlikk emek çaba herşey boşa ayrılıklar acısız olmuyor ...kesinlikle destek almam gerek çok teşekkür ederimmm

10 yıl sonra 2 çocuk yapıp niye ozaman affettim geri döndüm diye kendini yiyip mutsuz çocuklar büyütmek ve hayatını yalancı bir adama guvenemeyip şizofren gibi gecirmemek için dayan... Ölüm acisinin bile unutulduğu bir dünyada ask acısı da geçer ,pişman olup çocuklarına haksızlık yaptığını dusunerek bir ömür geçirmekten yeğdir.
Kesinlikle katılıyorum ve olacaklar belli...aynen de bunlar olacak....çok teşekkür ederim..kararımda netim bekliyorum

konularımı okuman onlarla yorum yapman çok ince çok teşekkür.ederim zamanını ayırdığın için...birsuru birikmişlikk emek çaba herşey boşa ayrılıklar acısız olmuyor ...kesinlikle destek almam gerek çok teşekkür ederimmm
Rica ederim ne demek. Değerli olan sizsiniz böyle düşünün o zaman kendinizi daha güçlü daha iyi hissedersiniz

Back
X