Tesekkuer uyuyamadm yani kac kere acil e gitmisimdir hic bu sekilde olmadiBen anlamam ama geçmis olsun inş. Birşey yoktur
Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!Pek bilgim yok. Ama tanidigim bir kadin da zamaninda kanli balgam cikardi suan hala yasiyor.
Yani kanli olunca biraz dusundurucu..ama olumcul birsey degildir korkmayin.
Gecmis olsun
Verem öldürüyor mu ki bilmiyordum boşuna evham yapıyorsun bence içini ferah tutTesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
Adi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offfVerem öldürüyor mu ki bilmiyordum boşuna evham yapıyorsun bence içini ferah tut
behset misin acaba allah yardimcin olsunArkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
veremde 40 derece ates olurKan değerleri herşeyi söylemez bu yüzden kesin birşey söylemek zor. Sizden balgam örneği isteyecek ve balgam üzerinde çalışma yaparak kesin birşey söyleyecekler. Fakat ben başlık ve konuyu çok alakasız buldum. Hemşireyim belki binlerce veremli hasta görmüşümdür çünkü bir yıl verem savaşta çalıştım. Ve ilaçlarını kullanıp doktorların direktiflerine uyan yüzlerce hastanın takibinin bırakıldığını gördüm. Kalan yüzlercesi veremi daha şiddetli olduğundan benden sonra iyi olmuş olabilir. Verem iseniz bile kahrolacak mahvolacak bir durum değil.
veremden ziyade behcetten korkTesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
verem bulaşıcıdır ama öldürmez bır sure ılaç tedavısı gorursunuz sız ve aılenız gecıyor merak etmeyın..Adi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offf
Bir akciğer filmi çekilmedi mi, sadece kan tahlilinden teşhis nasıl koyacak, ayrıca uzman doktora görünmeniz gerekiyor, tahriş nedeniyle de kanlı balgam gelmiş olabilir,Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?