Ölüyor muyum?

Konu sahibi panik yapmış ölmekten korkuyor belki basit bi kisti var. Bazı arkadaşlarda Behçetsen kork o öldürür die yangına odun atıyor vllahi sasrdm. Ayrıca konu sahibi bence bişeyin yok belki doktor kesin bi teşhis koyamiodur yanlış olablr diye o yüzden başka bi doktrdn yardım almak istmstr gecms olsn

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.

Ablacım nefes aldıkça iğne batar gibi batmalar yaşıyordum. İnternetten bakınca lenf kanseri çıktım, iyice etkilendim nefes alamaz oldum. Doktora gittim basit bir üşütme deyip güldü. Doktorumun direktiflerine uyunca o batmalar da geçti zaten. Kısacası sen internete bakma, burada sana saçmasapan yazan biri olmuş çok sağlıklı bir ruh hali yok onun çoğu mesajları böyle abuk subuk. Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.

Behçet diyen galiba hem zekadan yoksun hem cahil.Hic sevmem böyle tipleri. Bos konusma.Behcet öldürmez.Dedemde behçet vardı.Gecti bir süre sonra çok da saglikliydi.
Eflatunun bir sozu var akıl eksikliği iki turludur.Biri delilik öteki cahillik.Tam bu tipler için söylenmiş.
Konu sahibi arkdsm moralini bozma lütfen.Benimde bir değerim olması gerekenin cok üstünde çıktı.Internetten bakınca kotu şeyler yazıyordu.Doktorlardsa birsuru sey soyledi.Usgler tomografiler vs sukur iyiyim.Hicbirseyim yok.Buyuk ihtimalle senin de yok.Icini ferah tut.Akcigerle ilgili kotu birşeyin olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
Behcet diyen sahsa gelince kendi yada çocuğunda bir hastalık çıksa hastalığın önemli olmasına gerek yok.Biri çıkıp kendini gibi zirvalasa ne olur acaba.Ne tipler var ya.Belli ki zekada problem var.

Son düzenleme:
Rabbim korktuğunuza ugratmasın.
Dilerim kötü birşey yoktur. Üzmeyin simdiden kendinizi,ortada net olan birşey yok. Belki sadece tahriş oldu ondan kaniyordur.
Acil şifalar diliyorum

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
cok gecmis olsun
insallah hicbiri degildir , bebeginiz icin guclu durun lutfen , onun size ihtiyaci var

Can'ım belli ki Dr işinin ehli değil. Ben sağlıkçı değilim fakat enfeksiyon durumunda bu değerler düşük ya da yüksek çıkabilir. Tabii diğer filim di vs önemli inşallah hemen geçer bir durumdur. Dr lar her zaman en kötüsünü söyler. Bence başka Dr a git.

Göğüs hastalıkları uzmanına gidin, acil hekimi akciğer hastalıkları tanısını koyamabilir, bu konuda uzmanlık eğitimi almamış neticede.

Geçmiş olsun cnm.korkma değerlerin fazla yüksek veya düşük değil. Boğaz tahrişinden dolayı kanlanmistir balgamın. Doktor da uzmanı olmadığı icin bir şey dememiştir.insallah kötü bir şey değildir.Dualarim seninle.Rabbim korusun.

Cok gecmis olsun. Sizi anliyorum insanin bebegi varsa hastalanmak bile luks oluyor. Saglikci degilim ama degerleriniz cok yuksek ya da dusuk degil gibi. Sanki enfeksiyon varmis gibi. Belki o yuzden kan gelmistir. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…