- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
Ceza alirsam alayim yazmadan duramayacagim. Manyak misin? Sorunlarin mi var? Bu nasil yorum?veremden ziyade behcetten kork
Ceza alirsam alayim yazmadan duramayacagim. Manyak misin? Sorunlarin mi var? Bu nasil yorum?
Ben bile korktum şunu okuyunca. Biraz vicdan gerçekten. Çok demiyorum, biraz olsa yeter şu durumda.behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
Rabbim korktuğunuza ugratmasın.ARKADASlar toplu cevaplayacagim.Akciger film i cekildi yanliz dr. Bu konudada bisi solemedi benim kesin su diyebilcegim bi durum degil bi konunun uzmani arkadasm ama bi kitle bi kist olabilir o tani koyaciktir dedi.Yani VEREMSEN NOLMUS diyenlere soyluyorum ne demek nolmus Evet oldurmez belki bu bunyeden bunyeye gore degisir.Ayrica benim 6 aylik bi bebegim benden baska bakicak kimsesi yok hadi kendmi gectm ya ona bulasirsa ya da bulastiysa bu verem se ben zaten kahrimdan olurum veremden degil.Tesekkurler iyi kotu yorumlariniz icin herkes kendi gb.
cok gecmis olsunBu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Ne güzel moral ya .Allah korusunbehcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?