- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
Behçet diyen galiba hem zekadan yoksun hem cahil.Hic sevmem böyle tipleri. Bos konusma.Behcet öldürmez.Dedemde behçet vardı.Gecti bir süre sonra çok da saglikliydi.
Eflatunun bir sozu var akıl eksikliği iki turludur.Biri delilik öteki cahillik.Tam bu tipler için söylenmiş.
Konu sahibi arkdsm moralini bozma lütfen.Benimde bir değerim olması gerekenin cok üstünde çıktı.Internetten bakınca kotu şeyler yazıyordu.Doktorlardsa birsuru sey soyledi.Usgler tomografiler vs sukur iyiyim.Hicbirseyim yok.Buyuk ihtimalle senin de yok.Icini ferah tut.Akcigerle ilgili kotu birşeyin olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
Behcet diyen sahsa gelince kendi yada çocuğunda bir hastalık çıksa hastalığın önemli olmasına gerek yok.Biri çıkıp kendini gibi zirvalasa ne olur acaba.Ne tipler var ya.Belli ki zekada problem var.
Eskiden öldürürdü ama artık öyle bir vka duymadım.Benim eniştemde yakalnmıştı yıllar önce çok şükür atlatmıştı.Çok geçmiş olsun korkma canım.Allah şifalar versin.Adi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offf
başlığın yanında...Ne güzel moral ya .Allah korusun
akciğere tutunan behçet öldürür kanlı balgam noktasına kadar gelmiş ise gidin sorun okuyun senin kimi sevip sevmediğinin konuyla pek bir ilgisi yok ayy hiç sevmezmiş ayy sev diye ölüyoruz senin gibi tipleri ben adam yerine bile koymam buraya verem oldum ölecek miyim diye konu açan birine ne yazacaktım zeka yoksunuBehçet diyen galiba hem zekadan yoksun hem cahil.Hic sevmem böyle tipleri. Bos konusma.Behcet öldürmez.Dedemde behçet vardı.Gecti bir süre sonra çok da saglikliydi.
Eflatunun bir sozu var akıl eksikliği iki turludur.Biri delilik öteki cahillik.Tam bu tipler için söylenmiş.
Konu sahibi arkdsm moralini bozma lütfen.Benimde bir değerim olması gerekenin cok üstünde çıktı.Internetten bakınca kotu şeyler yazıyordu.Doktorlardsa birsuru sey soyledi.Usgler tomografiler vs sukur iyiyim.Hicbirseyim yok.Buyuk ihtimalle senin de yok.Icini ferah tut.Akcigerle ilgili kotu birşeyin olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
Behcet diyen sahsa gelince kendi yada çocuğunda bir hastalık çıksa hastalığın önemli olmasına gerek yok.Biri çıkıp kendini gibi zirvalasa ne olur acaba.Ne tipler var ya.Belli ki zekada problem var.
Verdiğin cevapta bile kendini oyle bir belli ediyosunki.Malesef aynen tahmin ettiğim gibi birisin.Ve sana harcayacak zamanın yok.Yalniz sana bir tavsiye daha yaratıcı cevaplar ver herkese ki zeka yasin anlaşılmasın.Komik şahıs...akciğere tutunan behçet öldürür kanlı balgam noktasına kadar gelmiş ise gidin sorun okuyun senin kimi sevip sevmediğinin konuyla pek bir ilgisi yok ayy hiç sevmezmiş ayy sev diye ölüyoruz senin gibi tipleri ben adam yerine bile koymam buraya verem oldum ölecek miyim diye konu açan birine ne yazacaktım zeka yoksunu
yavv ortada bir şey yok verem oldum ölüyorum diyen birine ne diyeyim behçet olmasın tabikii
Olsun arkadaşım kadın zaten korkuyor.Siz ne yaşadınız da böyle yorumlar yapıyorsunuz? Sanal ortam ne de olsa dilediğimı yazarım mi diyorsunuz?Olmaz moral vermekte güzeldir,sevgi dolu olmakta güzeldir,iyilik yapmakta güzeldir yap lütfen yap birçok mesajın böyle can sıkicibaşlığın yanında...
Verdiğin cevapta bile kendini oyle bir belli ediyosunki.Malesef aynen tahmin ettiğim gibi birisin.Ve sana harcayacak zamanın yok.Yalniz sana bir tavsiye daha yaratıcı cevaplar ver herkese ki zeka yasin anlaşılmasın.Komik şahıs...
sanal ortam diye asla dusunmıuyorum bir kişi neden buraya yazmak yerine araştırmazOlsun arkadaşım kadın zaten korkuyor.Siz ne yaşadınız da böyle yorumlar yapıyorsunuz? Sanal ortam ne de olsa dilediğimı yazarım mi diyorsunuz?Olmaz moral vermekte güzeldir,sevgi dolu olmakta güzeldir,iyilik yapmakta güzeldir yap lütfen yap birçok mesajın böyle can sıkici
Hasta mısın? Cahil misin? Anlayamadım.behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
ne aşamadaymış akciğer tutunumu olmuş mu bak bilmiyorsun behçetin ne oldugunu da bildiğini sanmamHasta mısın? Cahil misin? Anlayamadım.
Behçet hastası 3 yakınım var. Takipleri yapılıyor ve gayet iyi durumdalar.
ne tavsiyesi vereyim ortada ne bir tahlil ne bir sonuç var verem miyim ben de behçet var bir de dedim.burayı biliyorsa gidip veremin öldürmeyeceğini de okusun biraz zekiler konu açsa keske.
dedem 86 yaşında.Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınızHarbi gerizekalısın!
Ellerimi uzattım tak kelepçeyiMune abla. Birgün kendi kendimi ihbar edeceğim hiç aklıma gelmezdi
Konu sahibi arkadaşım Allah acil şifa versin umarım kötü birşey çıkmaz.
behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?