Ölüyor muyum?

Evet behçet hastası bi akrabamız var bildiğim kadarıyla düzenli ilaç kullanıyor. Allah'a şükür birşey olmadı

Adi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offf
Eskiden öldürürdü ama artık öyle bir vka duymadım.Benim eniştemde yakalnmıştı yıllar önce çok şükür atlatmıştı.Çok geçmiş olsun korkma canım.Allah şifalar versin.

akciğere tutunan behçet öldürür kanlı balgam noktasına kadar gelmiş ise gidin sorun okuyun senin kimi sevip sevmediğinin konuyla pek bir ilgisi yok ayy hiç sevmezmiş ayy sev diye ölüyoruz senin gibi tipleri ben adam yerine bile koymam buraya verem oldum ölecek miyim diye konu açan birine ne yazacaktım zeka yoksunu

Verdiğin cevapta bile kendini oyle bir belli ediyosunki.Malesef aynen tahmin ettiğim gibi birisin.Ve sana harcayacak zamanın yok.Yalniz sana bir tavsiye daha yaratıcı cevaplar ver herkese ki zeka yasin anlaşılmasın.Komik şahıs...

başlığın yanında...
Olsun arkadaşım kadın zaten korkuyor.Siz ne yaşadınız da böyle yorumlar yapıyorsunuz? Sanal ortam ne de olsa dilediğimı yazarım mi diyorsunuz?Olmaz moral vermekte güzeldir,sevgi dolu olmakta güzeldir,iyilik yapmakta güzeldir yap lütfen yap birçok mesajın böyle can sıkici

ne tavsiyesi vereyim ortada ne bir tahlil ne bir sonuç var verem miyim ben de behçet var bir de dedim.burayı biliyorsa gidip veremin öldürmeyeceğini de okusun biraz zekiler konu açsa keske.

sanal ortam diye asla dusunmıuyorum bir kişi neden buraya yazmak yerine araştırmaz

Üzülmeyin verem olsa da tedavisi var artık hiç zor değil. Çevremde verem olanlar var. Bebek için de üzülmeyin onu aşısı koruyor zaten.
Moralinizi yüksek tutun hiçbir şeyiniz kalmaz inşallah.

ne tavsiyesi vereyim ortada ne bir tahlil ne bir sonuç var verem miyim ben de behçet var bir de dedim.burayı biliyorsa gidip veremin öldürmeyeceğini de okusun biraz zekiler konu açsa keske.

Harbi gerizekalısın!

Ellerimi uzattım tak kelepçeyi Mune abla. Birgün kendi kendimi ihbar edeceğim hiç aklıma gelmezdi

Konu sahibi arkadaşım Allah acil şifa versin umarım kötü birşey çıkmaz.

Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
dedem 86 yaşında.
verem oldu, 2 kez ağır mide kanaması geçirdi, böbrekleri iflas etti vs ama maşallah hala sağlam.

korkma.
Rabbim acil şifalar versin.

verem yerine akciğer tutunumu olan behçet öldürür dedik ne hastalığımız ne zeka geriliğimiz kalmadı verem oldum ölüyorum diye konu açan kişiye niye demiyorsunuz geri zekalı diye Mune lütfen bu kadınların KİB lerini dikkate alma bıktım ben böylelerinden

Arkdsm sende behçet filan yok.Behcette ağızda vücutta yara olur.Benim kan degerlerim anormal olunca çok araştırmıştım.Baktim şimdi değerlerine çok bir sapma yok arkdslarin dediği gibi.Cidden yazıyorum moral için değil sende büyük ihtimal önemli birşey yok.Akcigerle alakalı kotu hastaliklardaçok belirgin farklı septomlar olur ve yaş ortalamasıda bayağı yukaridadir. Aklı başında insanlarla konuşun lütfen buralarda yazmayın ki boşuna moraliniz bozulmasın.

Canım çok geçmiş olsun kan testinde çok önemli bir bulgu yok sadece likiditenin hafif yüksek bir enfeksiyon varlığını düşündürür.Önemli olan akciğer filmindeki bilgidir cep sedimabtasyon ve biyokimyasal bakılması lazım.veren için ppd testi ve boğaz kültürü alınması lazım.sadece bu kan sonucu birşey göstermez

asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınız

Geçmiş olsun inşallah önemli bir hastalık değildir..

behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa

Hayır öldürmüyor. Kv behçet hastası. Beyinde onunki.
Bütün doktorlar da der bu hastalık öldürmez süründürür diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…