- 18 Temmuz 2018
- 73
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi yanlizinsann
Evet bi daha bu hatayi yapmam insallah zaten uzun sure iliski dusunmuyorum cok buyuk acilar cektimÖlmezsin merak etme.
Bir daha kımseyi hayatının merkezine koyma!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi daha bu hatayi yapmam insallah zaten uzun sure iliski dusunmuyorum cok buyuk acilar cektimÖlmezsin merak etme.
Bir daha kımseyi hayatının merkezine koyma!
Yemin etti sevgilim var diye dindar biri yalan yere yemin etmez canim cok yaniyor olecek gibiyimPeşine düştükçe senden uzaklaşacaktır itici bir etki sözkonusu hakverirsin ki. Belkide bıktırdığın için böyle bi çözüm buldu. Her ne olursa olsun birdaha yazma. Yeni insanlrla tanışınca umrunda olmaz. Hayatına devam et onun gibi.
İlk sevgilimdi cok cok kotu oldum onun yerri ayriydi sanki herkesten baskaydi ama baska biri oldugunu ogrenince oldum ben canim yaniyor derlirecrk gibi oluyorum sanki beynime bisey indiÖlünmüyor .... burada nice ayrılıklar yaşayan bir çok insan var bak hepimiz hayattayız![]()
O nedir öyle başka bulamıyordum seni bulduguma sukrettim , gidincede bittim hesabı. Demekki çok bogdun şak diye sevgilim var demiş. Seni istemeyeni sen hiç isteme . Ben değil o beni kaybetti de. Azcik özgüven yaa . Önündeki maçlara bak , surda hayatına yeniden başlamak isteyen ama batağa saplanmış milyon tane kadın var , sen ne güzel yolun başındasin. Kalk azcik süslen kendine gelHerkese merhaba su an kalp agrimdan oluyorum 7 ay once sevgilim beni sudan sebrple terk etti cok sevmistim onu cok baglanmistim hala deliler gibi seviyorum.Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o .Gecen sene wp grubunda tanistik bir kez sehrime geldi gormeden once sevgiliydik gordukten sonra 10 gun sonra felan terk etti sudan sebeple .bence begenmedi.tabi ben surekli mesaj atiyorum buna ozledim diye hic orali olmuyor.en son 2 ay once atmistim dun yine attim ve bugun ogrendigim sey karsidinda yikildim sevgilim var cok mutluyuz allah bozmasin dedi.bana mesaj atmazsan sevinirim atarsan engellicem dedi cok cok kotu oldum su an oluyorum canim yaniyor.ona seni allaha havale ediyorum dedim ne yaparsan yap dedi ve sevgilim var buna uygun davran dedi canim yaniyor.bana ilk sevgilimsin demisti saf ve iyi biri olduguna inanmistim ama degilmis
Herkese merhaba su an kalp agrimdan oluyorum 7 ay once sevgilim beni sudan sebrple terk etti cok sevmistim onu cok baglanmistim hala deliler gibi seviyorum.Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o .Gecen sene wp grubunda tanistik bir kez sehrime geldi gormeden once sevgiliydik gordukten sonra 10 gun sonra felan terk etti sudan sebeple .bence begenmedi.tabi ben surekli mesaj atiyorum buna ozledim diye hic orali olmuyor.en son 2 ay once atmistim dun yine attim ve bugun ogrendigim sey karsidinda yikildim sevgilim var cok mutluyuz allah bozmasin dedi.bana mesaj atmazsan sevinirim atarsan engellicem dedi cok cok kotu oldum su an oluyorum canim yaniyor.ona seni allaha havale ediyorum dedim ne yaparsan yap dedi ve sevgilim var buna uygun davran dedi canim yaniyor.bana ilk sevgilimsin demisti saf ve iyi biri olduguna inanmistim ama degilmis
10 gunluk iliski drgildi abla uzun sure telefonda konustuk bir kere tedk yhuz yuzxe gorustuk ama cok sevdim baglandimOlmezsin 10 günlük ilişkiden merak etme. Acı çekmek normal üç beş güne geçer
Ben zaten ozguvensiz silik karakterim onceki konularima bakin anlarsiniz saf iyi niyetliyim canim cok yaniyor ozguvenim yok onu cok sevdim baglandin saplanti oldu bende buO nedir öyle başka bulamıyordum seni bulduguma sukrettim , gidincede bittim hesabı. Demekki çok bogdun şak diye sevgilim var demiş. Seni istemeyeni sen hiç isteme . Ben değil o beni kaybetti de. Azcik özgüven yaa . Önündeki maçlara bak , surda hayatına yeniden başlamak isteyen ama batağa saplanmış milyon tane kadın var , sen ne güzel yolun başındasin. Kalk azcik süslen kendine gel
10 gunluk iliski drgildi abla uzun sure telefonda konustuk bir kere tedk yhuz yuzxe gorustuk ama cok sevdim baglandim
Hastayim zaten canim cok yaniyor delirmekten korkuyorumÖlmezsin rahat ol
Kesin bilgi
Cok anlam yukledim cok sevdim .baglandim herseyim o oldu 7 aydir unutamiyorum bugun sevgilisi olfugunu ogrendim bu ise yikim oldu benim icinYinede bişey olmaz. İnsanlar deli gibi sevdiği senelerini verdiği insandan ayrılıyor. Dayanacaksin güçlü olacaksın. Dunyadakison erkek o değildi. Umrunda bile olmasın. Hayatının baharında yüzünü bir defa gördüğün insan için günlerini harap etmek neden?
Yemin etti sevgilim var diye dindar biri yalan yere yemin etmez canim cok yaniyor olecek gibiyim