Ölüyorum mide ağrısından

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorum :( cuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm :(

Banada renni işe yaramayınca gaviscon yazmıştı doktorum daha iyi geldi. Yürüyüş lifli gıda elma havuç kayısı biraz iyi geliyor

Gayet normal bir durum endişelenme. Ben de o kadar şişkinlik olmuştu ki sancı şeklinde kramplar giriyordu çok korkmuştum. Gazmış sadece :)

Arkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorum :KK43: cuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm :KK43:
Gaz olabilir ayaklariniza sicak koymayi deneyin isterseniz. Hamilelikte mide icin nexium veriliyor mu bilmiyorum ama
Doktoruna danisabilirsin bu ilaclarida. Cok gecmis olsn

Ilik sekerli su veya süt mide ağrılarına iyi geliyor tavsiye ederim...
Laktoz sorununuz var mi bilmiyorum ama oda yapıyor... Inşallah geçer geçmiş olsun... :KK69:

Arkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorum :KK43: cuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm :KK43:

Günde iki defa laktozsuz kefir denesene canim ?

Ilik sekerli su veya süt mide ağrılarına iyi geliyor tavsiye ederim...
Laktoz sorununuz var mi bilmiyorum ama oda yapıyor... Inşallah geçer geçmiş olsun... :KK69:
Normalde hiç süt içmezdim ama birkez soğuk süt içmiştim galiba laktozdan dolayı yine midem ağrımıştı. Laktozsuz süt bakayım canım teşekkür ederim :)

Ayva ilaç gibi geliyor inanın. Yemediğim gecelerde mide yanmasından yataktan fırlıyorum. Onu yiyince rahat uyuyabiliyorum. Hem bebeğin cildini güzelleştiriyormuş.
Bir de biraz bal ve toz zencefil karışımı çok iyi geliyor.
Yoğurt de iyi geliyor ama anlık çözüm o. Kısa sürede yine yanmaya başlıyor.

Ayva ilaç gibi geliyor inanın. Yemediğim gecelerde mide yanmasından yataktan fırlıyorum. Onu yiyince rahat uyuyabiliyorum. Hem bebeğin cildini güzelleştiriyormuş.
Bir de biraz bal ve toz zencefil karışımı çok iyi geliyor.
Yoğurt de iyi geliyor ama anlık çözüm o. Kısa sürede yine yanmaya başlıyor.
Teşekkür ederim :) ayvayı çok severim

Canım gaz o gaz🙃 ben 17. Haftadayım göbeğim yok ama yemekten sonra midem kocaman oluyor. Gaz çıkarmıyorum. Bir de yemeklerine az az kimyon koy iyi geliyormuş. Tuvalete çıkmaya çalış. Ama ıkınma sakın. Bol su da iç. İşemekten çekinme 🤭 enfeksiyonu da önler. Süt içiyorsan kes

Canım gaz o gaz🙃 ben 17. Haftadayım göbeğim yok ama yemekten sonra midem kocaman oluyor. Gaz çıkarmıyorum. Bir de yemeklerine az az kimyon koy iyi geliyormuş. Tuvalete çıkmaya çalış. Ama ıkınma sakın. Bol su da iç. İşemekten çekinme 🤭 enfeksiyonu da önler. Süt içiyorsan kes
Canım sağol içimi rahatlattın. Kaç gündür kafamda kuruyorum hastamıyım diye. Kimyon güzel fikr deneyeceğim ☺️Teşekkürler 😊

Tuvalette Ikınmak zararli mi

Back
X