Bence gecikmeden hastaneye başvurmalısın. Eşinin gelmesi vakit alacaksa lütfen 112 yi ara ve yardım iste17 gun gecikme sonrasi kanamam basladi once pihtilar seklinde daha sonra normal cok fena arada kramp giriyo ve bacaklarim odem olmus gibi morardi kendimi fena hissediyorum acile gidicek dermanim esimin gelmesini bekliyorum noluyo bana boyle :'(
Gecmis olsun canm 112 ara esini bekleme sakin hemen acile gitmen lazim17 gun gecikme sonrasi kanamam basladi once pihtilar seklinde daha sonra normal cok fena arada kramp giriyo ve bacaklarim odem olmus gibi morardi kendimi fena hissediyorum acile gidicek dermanim esimin gelmesini bekliyorum noluyo bana boyle :'(
Insallh hayatimda ilk defa boyle bi gecikme yasadim 25 gunde bi olurum normalde 17 gun gecikti simdi kan sonuclari gene negatif ve hayatimda boyle bi agri kramp yasamadim dogum sancim bile boyle degildi noldugumu anlamadimGeçmiş olsun canım inşallah jinekolojik muayenede bir sorun çıkmaz
Canım anlıyorum benimde çikolata kisti sebebi ile çok ağrılı geçerdi adet günlerim ikiye bölerdi beni Parçalar atardım bende doğum yaptım ve gerçekten o ağrı hiçbir şeye benzemiyor yani anlıyorum seni bı bakıma ... Kendini ihmal etme git bı bakalım ne diyecek doktor ama sana bir tavsiye adet sonrası da git regl zamanı çok belli olmuyor ne var ne yok... Allah şifa versinInsallh hayatimda ilk defa boyle bi gecikme yasadim 25 gunde bi olurum normalde 17 gun gecikti simdi kan sonuclari gene negatif ve hayatimda boyle bi agri kramp yasamadim dogum sancim bile boyle degildi noldugumu anlamadimama oluyomus boyle gecikmelerde bakalim hayirlisi olsun hepinize tesekkur ederim.
Aminnn canim tesekkur ederim. Bildigim bi kistim yoktu korunmayi 6 ay once biraktik nezaman olursa diye düşündük gecen ay muayenemde bi problem yoktu insallh gene bisey cikmaz bi an cidden kendimi balkondan atasim geldi kizim var yanım da korkmasin diye dik durmaya calisiyorum ama yok olmuyo en son kendimi banyoya kitleyip esimi aradim ambulans falan cagirabilicek konumda degildim cok sukur yuruyerek kizimi opup ciktim evden simdi ara ara devam ediyo ama o deli sanci gitti cok sukur.Canım anlıyorum benimde çikolata kisti sebebi ile çok ağrılı geçerdi adet günlerim ikiye bölerdi beni Parçalar atardım bende doğum yaptım ve gerçekten o ağrı hiçbir şeye benzemiyor yani anlıyorum seni bı bakıma ... Kendini ihmal etme git bı bakalım ne diyecek doktor ama sana bir tavsiye adet sonrası da git regl zamanı çok belli olmuyor ne var ne yok... Allah şifa versin
Çok şükür canım ağrılarının hafiflemesine sevindim ama bu durumunu sebebini iyice araştır öylece kalmasın gerekirse özele git ben çok korkuyorum su yumurtalık rahim gibi rahatsızlıklardan çünkü çok uğraştım 5 sene kendimle tekrardan coook geçmiş olsunAminnn canim tesekkur ederim. Bildigim bi kistim yoktu korunmayi 6 ay once biraktik nezaman olursa diye düşündük gecen ay muayenemde bi problem yoktu insallh gene bisey cikmaz bi an cidden kendimi balkondan atasim geldi kizim var yanım da korkmasin diye dik durmaya calisiyorum ama yok olmuyo en son kendimi banyoya kitleyip esimi aradim ambulans falan cagirabilicek konumda degildim cok sukur yuruyerek kizimi opup ciktim evden simdi ara ara devam ediyo ama o deli sanci gitti cok sukur.
Canim yine kimyasal gebelikmi gecirdin yoksa adetmi oldunBen de bu ay 18. Gün gecikmede kaybettim ve inanılmaz ağrım ve kanamam oldu. Eğer dayanılmayacak bir ağrıysa dış gebelik olabilir, vakit kaybetmeden hastaneye gidin bence. Dış gebelikte iç kanama riski var
Daha once hic kimyasal adet gecirmedim. Adet olmusum bakalim doktor ne diycek bilmiyorumCanim yine kimyasal gebelikmi gecirdin yoksa adetmi oldun
Yine kimyasalmış canımCanim yine kimyasal gebelikmi gecirdin yoksa adetmi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?