ölüyorum yalnızlıktan

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
Öyle çok yalnızım ki öyle çok sessiz ki heryer. Kimsesiz gibiyim. Duvarlar üzerime geliyor boguluyorum. Sadece paylaşmak istedim. Bi siz varsınız konuşabildigim. Yarın benim doğumgünüm. Ne isterdim biliyor musunuz. Sadece annemin göğsüne yaslanip kokusunu içime çekmek. Bi o silerdi gözyaşlarimi. Bi o kiyamazdi bana. Anlardi hemen sarardi yaralarimi.

Doğum günün kutlu olsun. Sana bol bol gerçek dost diliyorum. Seni hiç üzmeyen, hep yanında olan, güvenebileceğin.

Off akşam akşam çok üzüldüm. Zaten bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. . Benim de yarın doğum günüm. İşten yorgun argın geldim. Ağladım. Üzerine resmen sızmışım. ''Anne'' diye rüyamda bağırınca uyandım, sizi gördüm. .

Kız dur ölme ben buradaki bir çok kadın arkadaşın dert ortağın oluruz:) kaç yalına gireceksin yarın?

GüZel yaşın olsun inşallah güzellikler bulsun bu yıl seni ...çocuğun var mi

Bende de. Sürekli aglama hali. Haksız değilim çok sebebim var ama bu mutsuzluktan nefret ediyorum.
aynen durduk yere ağlama krizleri
seni çok iyi anlıyorum ama üzgünüm yardım edemiyorum. kelin ilacı olsa misal...
doğum günün kutlu olsun canım. dilerim yeni yaşın mutluluk getirir.

Doğum günün kutlu olsun,inşallah çok mutlu olacağın yıllar vardır önünde bunun için yapman gerekeni biliyosun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…