ölüyorum yalnızlıktan

doğum günün kutlu olsunarkadaşım allah samimi gerçek dostlar çıkarsın karşına

acaba bende mi depresyondayım ya aynı belirtiler bende de var hayat benden başka herkese güzel
depresyona giriş olabilir :)
ya depresyon değil de ruhumuzda bi daralma bunalma var sanırım.
bilmiyorum nasıl aşılır

doğrudur ama bu dönemde duygular çok aşırı yaşanıyo ondan sormak istedim inşallah sizinde hayatınız yoluna girer ve ağlamalarınız son bulur
evet duyguları yoğunlaştırdığı doğru
teşekkür ederim güzel temenniniz için. inşallah.

Nice güzel seneler diliyorum dogum gunun kutlu olsun yeni yasin hepsinden dahada guzel olsun

aynen canım yanasıl aşıcam bilmiyorum bende hele regl öncesi off

işim olmadığında gözüm saate çakılı kalıyo zamanla zorum neyse

Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana mutluluklar getirsin inşallah. Ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailemden ve sevgilimden uzak bir şehirde yaşıyorum tek başınayım.

Doğum gününüz kutlu olsun. Yalniz degilsiniz her yalniz hissettiginizde Allah'a siginin. Dua kadar insani rahatlatan hic bir sey yok. Cok yalniz hissettim kendimi bende hala oyleyim. Ama pozitif düşünün size kendinizden baska gercek dost yok. Hatta bugun son kez bunalima girin icinizden geliyosa aglayin sabah dusunuzu alip yeni yasiniza guclu bir sekilde girin. Insallah bundan sonraki yasiniz cok daha guzel gecer. Sizin iciniz guzel umarim hayatinizda sizin kadar guzel olur bundan sonra

Doğum günün kutlu olsun canım... Seni yıpratacak birileri olacağına yalnız kal emin ol daha iyi. Al kahveni, oku kitabını... Missssss

Doğum günün kutlu olsun.
Yeni yaşın sana yalnızlığını giderecek gerçek dost arkadaşlarla gelsin başta sağlık tabi :)

Depresyon belirtileri yaşıyorsunuz.
Hiç beklemeden bir psikologa gorunun inanın çok iyi neticeler alacaksınız

Sabah kalktiginiz gibi İçinizden gelmse bile gulumseyin ve su cümleleri kurun ;

Çok mutluyum sukurler olsun sana Allahim.
Kendimi ve evrende olan herşeyi çok seviyorum
Etrafımda beni çok seven dost ve arkadaşlarım var.
Hayatım her geçen gün dahada guzellesiyor.

Bu cümleleri her sbh ve akşam yatarken söyleyin en az 21 gün devam edin bak bakalım noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…