- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
regl dönemindemisiniz o zamandan kaynaklı bişey olabiliraynen durduk yere ağlama krizleri
seni çok iyi anlıyorum ama üzgünüm yardım edemiyorum. kelin ilacı olsa misal...
doğum günün kutlu olsun canım. dilerim yeni yaşın mutluluk getirir.
Çok teşekkür ederim. Sizinle konuşmak iletisime gecmek bile çok iyi geliyor bana.aynen durduk yere ağlama krizleri
seni çok iyi anlıyorum ama üzgünüm yardım edemiyorum. kelin ilacı olsa misal...
doğum günün kutlu olsun canım. dilerim yeni yaşın mutluluk getirir.
şu an evet regl dönemindeyim ama bahsettiğim şeyler çok daha uzun zamandır yaşadığım şeyler.regl dönemindemisiniz o zamandan kaynaklı bişey olabilir
acaba bende mi depresyondayım yabende
depresyon belirtileri bendeki
yalnızlık mutsuzluk gelecek kaygısı
doğrudur ama bu dönemde duygular çok aşırı yaşanıyo ondan sormak istedim inşallah sizinde hayatınız yoluna girer ve ağlamalarınız son bulurşu an evet regl dönemindeyim ama bahsettiğim şeyler çok daha uzun zamandır yaşadığım şeyler.
Çok teşekkür ederim.Valla sosyal ortam olmasa ot a bağlıcaz:) mutlu ol kardesım 3 gunluk dünyada dert edınme kendıne.:)
depresyona giriş olabilir :)acaba bende mi depresyondayım yaaynı belirtiler bende de var hayat benden başka herkese güzel
evet duyguları yoğunlaştırdığı doğrudoğrudur ama bu dönemde duygular çok aşırı yaşanıyo ondan sormak istedim inşallah sizinde hayatınız yoluna girer ve ağlamalarınız son bulur
depresyona giriş olabilir :)
ya depresyon değil de ruhumuzda bi daralma bunalma var sanırım.
bilmiyorum nasıl aşılır
aynen canım ya nasıl aşıcam bimiyorum bende hele regl öncesi off
evet duyguları yoğunlaştırdığı doğru
teşekkür ederim güzel temenniniz için. inşallah.
Nice güzel seneler diliyorum dogum gunun kutlu olsun yeni yasin hepsinden dahada guzel olsunÖyle çok yalnızım ki öyle çok sessiz ki heryer. Kimsesiz gibiyim. Duvarlar üzerime geliyor boguluyorum. Sadece paylaşmak istedim. Bi siz varsınız konuşabildigim. Yarın benim doğumgünüm. Ne isterdim biliyor musunuz. Sadece annemin göğsüne yaslanip kokusunu içime çekmek. Bi o silerdi gözyaşlarimi. Bi o kiyamazdi bana. Anlardi hemen sarardi yaralarimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?