ölüyorum

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu

9 yıllık sevgilim benden ayrıldı

ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.

ben bittim. sıfırda bile değil eskideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?

nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum

Öncelikle sakin olun. Hayatta bazı kırılma noktaları vardır ve şöyle bir durup soluklanıp değerlendirme yapmak gerekir. Siz de şuan o sapaklardan birindesiniz. Ki 30'lu yaşlara giriş, 40'lı yaşlara giriş gibi dönemlerde herkes bunları yaşar. Yapılanlar ve yapılamayanlar değerlendirilir.

Doğru ve gerçekçi bir muhasebe yapıp hayatımızın bir sonraki dönemini başlatmak için herzaman bir şansımız vardır. Sadece motivasyon ve uygun bir ruh hali gereklidir.

O yüzden önce ruh halinizin bir dengeye oturması gerekiyor. Yardım alma şansınız varsa lütfen bir uzmandan yardım alın ilaç kullanmanız gerekirse korkmayın kullanın. Ruh haliniz düzeldikçe daha doğru adımlar atacaksınız inanıyorum.

kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu

ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.

ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?

nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum

bende bir şey oldu sandım. yahu insanlar 2 çocukla 30 senelik kocalarından boşanıyor sevgiliden ayrılmak dertmi allah aşkına. yukarıda da demişler bu dünyada evlat acısı çekenler bile yaşıyorsa kalanların acı çekiyorum dememesi lazım. silkelenin kendinize gelin bence..

Merhaba. Öncelikle bir psikologla konuşmanızın size büyük yarar sağlayacağı kanaatindeyim. 28 yaşınıza kadar bos yasadıgınızı düsünebilirsiniz ancak 28den sonra da sizi koskoca bir hayat bekliyor. O yüzden bir an önce kitap okumaya, yapmak isteyip zamanında şartlar el vermedigi için yapamadıgınız şeylere yönelin. -eger sartlar hala el vermiyorsa, o sartları hazırlamak icin caba gösterin, bu bile size bir "amac" duygusu katacagı için hayatınızı güzellestirecektir- . Gerçekten hayatta öyle beter öyle derin acılar var ki, bir sevgilinin terk etmesi veyahut bir ailedeki sorunlar, o büyük dertlerin yanında kum tanesi kalır. Sık sık kendinize ne kadar değerli ve güzel oldugunuzu hatırlatın, çünkü eminim ki öylesiniz.

Esas bundan sonra daha güçlü ol..Kalk Toparlan..Bu dünyaya sevgilin için gelmedin.Hakiki sevgili olan Allah'a kulluk için geldin.Onu tanı..Kendini tanı..Burası imtihan yeri unutma.Bu imtihanlar seni olgunlastiracak inş.Ölüyorum dediğin kendini kurtar..Allah'a sığın..Bu sana terapi gibi gelicektir.İçinde bulunduğun durumdan kurtulursun inş.gecmisine gülümseyerek bakarsın ve iyikide yasamisim..yasamasaydim şuanki yerde konumda durumda olmayacaktim belki diceksin.unutma..Güneş zifiri karanlıktan sonra doğar.sabret geçecek bugünler.ama sabırla karşılık ver lutfen

Kimse aşk acısından ölmez. Şu hayatta bir kaç acı vardır ki onlar asla geçmez. Ana, baba evlat... Gerisi yalan boş...

Şu an kendini dünyanın en kötü durumdaki insanı olarak hissediyor olabilirsin ... Geçecek... Geçiyor yani ...

Ne için terk etti bilmiyorum ama gözyaşlarını dökmeye değmez.

kızlar psikiyatriden randevu aldım çarşamba günü. o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

biliyorum ne acılar çekiyor insanlar ben de kendime söylüyorum ama yine de çok canım acıyor.

son kalem sevgilimdi. dayandığım tek şey oydu. onla ayrılma ihtimalini bile düşünmedim hala düşünemiyorum. şoktayım hayal kırıklığındayım. etimden et koptu sanki.

bişeyleri değiştiremediğim için o da pes etti sonunda. onun desteğiyle bile zorlanıyordum şimdi nasıl ayağa kalkarım?

E esmergizmo Doktordan randevu alarak çok doğru bir adım atmışsınız. O güne kadar biraz sakin olmaya çalışın. Onunla doğmadınız ki o yokken ölesiniz. Sadece herşey üst üste geldiği için bu kadar kötü hissediyorsunuz. Sevgilinizin ayrılması da son darbe gibi olmuş. Kendinize güvenip yeniden ayağa kalkma zamanı.

Bu tabiki hemen olmaz. Önce o yas süresi dediğimiz süreci yaşamanız gerek. Üzülmeniz gayet normal yani. Kendinizi kasmayın, üzülün ağlayın ama sonra bu süreci sonlandırmanız gerekiyor.

kızlar psikiyatriden randevu aldım çarşamba günü. o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

biliyorum ne acılar çekiyor insanlar ben de kendime söylüyorum ama yine de çok canım acıyor.

son kalem sevgilimdi. dayandığım tek şey oydu. onla ayrılma ihtimalini bile düşünmedim hala düşünemiyorum. şoktayım hayal kırıklığındayım. etimden et koptu sanki.

bişeyleri değiştiremediğim için o da pes etti sonunda. onun desteğiyle bile zorlanıyordum şimdi nasıl ayağa kalkarım?
Canım biraz anlatsan ne oldu neden bitti..Anlatacak gücün yoksa yazma tabiiki.Bak sen kendine acimazsan kimse sana acımaz..Sen kendine bir iyilik yap bukadar zulmetme..Acı kendine..Ne bileyim nasıl rahatliyacagini sen bilirsin..Biraz hava değişimi,yada ne bileyim yakininla dertleşmek filan iyi gelebilir.biraz hava alsan bı arkadasinla buluşsan filan.Açık havada anlat ağla rahatla.

E esmergizmo Doktordan randevu alarak çok doğru bir adım atmışsınız. O güne kadar biraz sakin olmaya çalışın. Onunla doğmadınız ki o yokken ölesiniz. Sadece herşey üst üste geldiği için bu kadar kötü hissediyorsunuz. Sevgilinizin ayrılması da son darbe gibi olmuş. Kendinize güvenip yeniden ayağa kalkma zamanı.

Bu tabiki hemen olmaz. Önce o yas süresi dediğimiz süreci yaşamanız gerek. Üzülmeniz gayet normal yani. Kendinizi kasmayın, üzülün ağlayın ama sonra bu süreci sonlandırmanız gerekiyor.

onla doğmadım ama birlikte büyüdük. her anımda o vardı. ailemden öne koydum onu.

ben şu an insanlar nası tanışıyor nası buluşuyor onu bile bilmiyorum.

bu ayrılığın tek faydası ailem bana beklediğimden fazla destek olmaya çalışıyor. üzüldüğümü görünce yumuşadı onlar da. önceden çok yıprattılar beni sevgilim o açıdan çok destek olmuştu bana.

Son düzenleme:
Aşk acısından bi süre sürünüyosun ama ölmüyosun merak etme.zaten 9 yıl sevgili olmak nedir yaa.topla kendini tek başına yapamıyorsan psikologdan destek al.sınavına hazırlan ve yepyeni bi hayata başla

Canım biraz anlatsan ne oldu neden bitti..Anlatacak gücün yoksa yazma tabiiki.Bak sen kendine acimazsan kimse sana acımaz..Sen kendine bir iyilik yap bukadar zulmetme..Acı kendine..Ne bileyim nasıl rahatliyacagini sen bilirsin..Biraz hava değişimi,yada ne bileyim yakininla dertleşmek filan iyi gelebilir.biraz hava alsan bı arkadasinla buluşsan filan.Açık havada anlat ağla rahatla.

arkadaşlarımla çok koptum. herkes işinde gücünde hamile vs. buluşalım dedim buluşamadık bile.

sevgilim doğu hizmetinde. benim sınav maratonum çok uzadı 4 yıldır sınavla boğuşuyorum. hayatımız için çabalamıyorsun dedi. sınavla ilişkimizin ne alakası var anlamadım. sanırım annesi dolduruşa getirmiş biraz da. ayrıldıktan sonra benden annesi arayıp resmen hesap sordu kazanamıyorsun ne olcak böyle diye. çok kanıma dokundu.

sanki ben kendim istedim böyle olsun diye.

insanlar kavga eder anlaşamaz ayrılır anlarım da. bunu anlamıyorum. ben hep ona destek oldum maneviyatımı ona verdim hep.

emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı

anladım ki hayatta başarılı olmazsan ne ailen ne sevgilin yanında olmuyor. kimse beni gerçekten sevmemiş. :(

onla doğmadım ama birlikte büyüdük. her anımda o vardı. ailemden öne koydum onu.

ben şu an insanlar nası tanışıyor nası buluşuyor onu bile bilmiyorum.

bu ayrılığın tek faydası ailem bana beklediğimden destek olmaya çalışıyor. önceden çok yıprattılar beni sevgilim o açıdan çok destek olmuştu bana.

Anlıyorum şuan çıplak kalmış gibi savunmasız hissediyorsunuz. Bunları hissetmeniz çok normal. Bu kadar uzun süreli bir ilişkiden sonra tabiki üzüleceksiniz. Fakat doktora gittikten sonra ve zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksiniz bunu bilin sadece.

9 yıl hayatınızı dolduran bir insandan ayrılmak elbette koca bir boşluk oluşturur. Acı verir.
Hayata asılmak zorundasınız. Kafanızı rahatlatan hobiler edinin.
Asosyallik için terapi alın.

9 yıllık ilişki çok yıpranır, yıpratır. Sonra yeniden aşık olduğunuzda , evlendiginizde anlayacaksınız herşey geçiyor.

arkadaşlarımla çok koptum. herkes işinde gücünde hamile vs. buluşalım dedim buluşamadık bile.

sevgilim doğu hizmetinde. benim sınav maratonum çok uzadı 4 yıldır sınavla boğuşuyorum. hayatımız için çabalamıyorsun dedi. sınavla ilişkimizin ne alakası var anlamadım. sanırım annesi dolduruşa getirmiş biraz da. ayrıldıktan sonra benden annesi arayıp resmen hesap sordu kazanamıyorsun ne olcak böyle diye. çok kanıma dokundu.

sanki ben kendim istedim böyle olsun diye.

insanlar kavga eder anlaşamaz ayrılır anlarım da. bunu anlamıyorum. ben hep ona destek oldum maneviyatımı ona verdim hep.

emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı

anladım ki hayatta başarılı olmazsan ne ailen ne sevgilin yanında olmuyor. kimse beni gerçekten sevmemiş. :KK43:
Canım hakikaten nekadar saçmalamislar...Hayır sen kazanınca ne olcakmis acaba evlilik planiniz vardida sınav dolayısıyla ertelendi filanmi? Gerçekten ayıp etmisler

ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?

git bir acil servise .
yada bir hastanenin cocuk onkolojisine ozaman gör ölüm acı neymiş gözlerinin önünde eriyen evlatları anneler nasılmıs

su içmesi yasak olan kzıı su diye inşerkwn o annenin yüreği nasıl yanarmıs

kusura bakmayın zır olabilr ama degmez

git bir acil servise .
yada bir hastanenin cocuk onkolojisine ozaman gör ölüm acı neymiş gözlerinin önünde eriyen evlatları anneler nasılmıs

su içmesi yasak olan kzıı su diye inşerkwn o annenin yüreği nasıl yanarmıs

kusura bakmayın zır olabilr ama degmez

doktorum ben

gözümün önünde insanlar öldü biliyorum bunları

o yüzden ne olursa olsun mutlu olmalı sevgiye odaklanmalı diye düşünürdüm.

bu resmen osuruktan nem çıkardı

Yeni bir sevgili, yeni bir arkadas cevresine ne dersin? Belki bu yeni cevre sana daha cok sey katacak? Belki karsina dsha duzgun biri cikacak? Hayatta boyle seyler firsattir bana gore.

evet ama şu an mümkün değil çalışmadan etmeden

yeni sevgili de bilmiyorum yaşım küçük değil düzgün insanlar evlendi diye düşünüyorum

hem de yeni sevgili düşünemiyorum şu anda. dedim ya nası buluşuluyor şu devirde onu bile bilmiyorum. i

Back
X