hah bugünü de okudum geldim.
benzer bir durumdan çıktığımda ben de antidepresan başladım. 15. gün nispeten iyi olursun, bir ayda biraz daha iyi. sonra baya enerjin geliyor. dışarı çıkmak, güzelleşmek, sosyal olmak istiyorsun. hani garip şekilde aktif bir insana dönüyorsun.
bu sürede, ben de adamın hayatında aklını karıştıran biri olduğunu düşünüyorum. whatsappta online olmaları vs. bu yüzden, veya facebook'taki fotoğraflarınızı silmesi. onu da kız istemiştir ya da söylemiştir muhtemelen.
bu çok önemli değil.
erkekler elindekine daha az değer veriyor genelde görüyorsun.
hah bu sürede diyordum, bu süreçte eğer sen ararsan adamı "bitti de bana vs" dersen baskı yapar konuma geleceksin, onu arayan zorlayan vs. o yüzden takmıyor gibi yapman lazım. yani aramaman lazım.
erkekler istediğinde, zamanı geldiğinde dönüyor; hani yalvarıp ağlayınca ya da bitti deyince dönenini görmedim ben.
illaki dönecektir, bu senin içini rahatlatır eminim. şimdiki ezilmiş egonu tazeler ama o kadar.
senin yapabileceğin tek şey şu an sınava hazırlanmak, kendine bakmak ve hayattan keyif almaya bakmak.
bak sana diyorum ya seninle benzer bir durumdan çıktığım dönem, insanları arıyordum dışarı çıkalım diye kimse çıkmıyordu hep bahaneleri vardı. şimdi mutlu bir karakterim, herkes peşimde dolaşıyor.
bir de... bana da o dönem derlerdi; "geçecek..". diye. geçecek.
inan tam olarak neye üzüldüğünü hatırlayamayacağın zamanlar gelecek.o yüzden kendine yatırım yap.
o da arayacak ayrıca.