- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
kimsenin karşı taraf sırf kendine gelsin, güçlensin diye kendini feda edip sevgilisinden ayrılacağını zannetmiyorum girlboss.
hadi senin aşkına çok güveniyor, kaybetme korkusu yok, aylar sonra yine seni bıraktığı yerde bulabileceğine inandı da böyle bir yol seçti, ayrılmış gibi yaptı diyelim.
ama en zor anlarında arayıp destek alamamak, onun en zor anlarında yanında olamamak, sesini duyamamak, merak ettiğin halde soramamak, konuşamamak, uzak kalmak…
bunlara kim dayanır ki?
ayrı kalmanın acısını sen biliyorsun. kimse sırf karşı taraf "kendine gelsin" diye bu acıyı yaşamaz.
biliyorum bana da mantığım bunları diyor.
ama onun da çok acı çektiğini biliyorum. eğer sevmiyorsa ve umrunda değilsem acı çekmemeli değil mi? kafamı karıştıran nokta bu.
dediğin her şeye katılıyorum ve ben de öyle düşünüyorum zaten. belki niyeti ayrılık değildi biraz blöfle beni gaza getirmekti ama benim ayrılık istediğimi düşünüp gerçekten ayrılığa dönüşmüş olabilir.
benden ayrıldığı gece çok şoka girip biraz sakinleşmek için uyku ilacı içtim bi yandan konuşurken ve ilişkimizle ilgili tüm sakladıklarımı döktüm konuştum ve şok oldu biraz. sanırım ondan sonra ayrılığı kafaya koydu.
bilmiyorum hiçbir şeyi. ama gerçekten sevse bu yaptıklarım bahane olmazdı. onun saçmalamalarına rağmen ben sevdiğim için saçmalamalarını mazur gördüm. demek ki yapılabilirmiş.
içim acıyor sadece. tanıdığım adamı göremiyorum belki de canımı acıtan en büyük nokta bu.