- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
- #1.521
Arkadaslarinla vakit gecir bol bol. Ve sinava hazirlan. Para falan degil ama basarili olman hem ozguvenini yerine getirecek hem de onun icini acitacak. Kimse yasattigini yasamadan ölmüyor inan sadece. O kadini da degersizlestirecek. Boyle insanlar bir kadina baglanip kalmaz. Simdi iyi olduklarina bakma sen.
buna eminim zaten. o kadını da belki o yok etti bilmiyorum çünkü kadın son 3 senede resmen çöktü bi tuhaf oldu nene gibi dolanıyor ortalıkta. belki 3 senedir kadının hayatında bilmiyorum ki, gittikçe çirkinleşti yanakları sarktı falan. bugün düşündüm benim yanağımdan sıkıştırarak makas alırdı çekiştirirdi, 3-4 sene önce yasakladım bunu çünkü resmen suratım sarkıcaktı artık abartıyordu. aklıma geldi dedim acaba ona çok mu yaptı da sarktı suratı :) ne saçma şeyler düşünüyorum.
bağlanmadığını biliyorum zaten ukraynalı bi kızla da görüşüyor.
Madem intikam istiyorsun aglaya aglaya hazirlan gerekirse ama hazirlan o sinava. O adamin kisilik problemi var. Ve bu degismeyecek. Onu surekli pohpohlayacaklar ve daha da beter bir hale gelecek. Disardan cok karizmatik cok mukemmel biri gibi duruyorya aslinda asagilik kompleksi olan ama bunu boyle baskalarini sindirerek gizlemeye calisan bir adam. Bunlar boyleler cunku. Nasil aci cektigini biliyorum. Emin ol ayni aciyi bende cekiyorum. Ve bu asktan daha cok sindirememek. Sindiremiyorum yasadiklarimi. Ozguvenim kalmadi.nesem kalmadi. Gunlerdir yemek yemiyorum.gecmeyecekmis gibi geliyor. Icimde ukte kalacakmis gibi. Cok aci cekiyorum. Birden aklima geliyor olayi bile yok. Aklimdan hic cikmiyor. Soyle yapsaydim soyle davransaydim falan filan. Kafamda hep bunlar var. Ama basarili olmak bunlardan alinabilecek en iyi intikam. Emin ol yerinde olsaydim ne yapar eder o sinavi kazanmaya bakardim. Yillar gectikce daha da zor gelir.
haklısın canım. aslında bu dediğini önceki sevgilim de aldatmıştı o zaman yapabilmiştim ağlaya ağlaya sınavlarımı çalıştım geçtim büt'e kalırsam yazın boşuna işkence çekiceğimi biliyordum. çocukken nerdeyse yaptığımı şu an yapamıyorum gerçekten özgüven ve kişilik bırakmamış bende.
o karizmatikliği yalan ben biliyorum zaten içindekileri. evet ben de sindiremiyorum. özgüvenimi toparlıyorum biraz ama hala eksik. neşem bişeylerle uğraşırken var ama yalnız kalınca kafamı dağıtamazsam yine hortluyor.
senin dönemlerinden ben de geçtim. yemek falan ihmal etme. kendini toparla, spora yazıl ya da spor ayap.
erkek doktorlar gerçekten çok egoist ve insan kullanıyorlar. ben egoist olmadığım için dengeyi kuramadım ben de onun gibi olsam onu ben kullanırdım. başkası olsa eminim bırakmaz adama yapışır ve evlenirdi üstüne ama ben yapamam.
arkamı dönünce güvenemeyeceğim adama ömür veremem.
bir de erkeklerden tiksinmeseydim iyidi.
kadınların şefkatine ihtiyacım var ama duygusal olarak düzgün kadın da az. herkes toplum baskısından birbirini rakip olarak görüyor ve durduk yere uzaklaşıyor yani. bilmiyorum insanlara elimden geldiğince el uzatıyorum umarım benim iyi niyetimi görürler. ama sırf biraz dikkat çekiciyim diye benle arkadaş olmaya çekinen yeni insanlar tanımaya başladım soğuk duruyorlar bana çok üzülüyorum cidden. yani ben 2-3 adım geliyorum karşılığında 1 adım bile gelmiyorlar. gerçekten bıktım artık hayat için insanlar için çabalamaktan.
biraz da insanlar benim için çabalasın istiyorum gerçekten.