Ölüyorum

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi geceler hanimlar gercekten icim parca parca öluyorum.Esim evi terk etti.Nasil oldu anlamadim.Soyle zamanında benim namusuna dil uzatan akrabaları oldu.Ama eşimin ailesi tarafından hep baskı yapıldı işte olmuş ne var bunda küslük olmaz falan filan.Tamamda namus bu ötesi varmı arkadaşlar soruyorum.En son bayramda ben evdeyken eşim oraya gidiyor bayramlaşmaya.Sok oldum işte ailesiyle gitmiş şaka yapıyor sandim önce isteyerekmi gittim diyor .Bende dedim zorlamı soktular seni oraya. Ben sana da güvenmeyeceksem kime güvenicem.sen benim kocamsin benim namusuna laf atılmış ne demek bu dedim.Iste o laf zoruna gitmiş çekti gitti evden .Perişan oldum çocuklar şok oldu resmen.Tamamda arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum olur mu böyle şey kaç sebe geçerse geçsin unutulur mu.Size soruyorum. Evet herşeyiyle çok iyidır ama sırf ailesine hayır diyemediği için revamı bu bana çok üzüldüm kahroldum Ne yapacağımı bilmiyorum ailem beni suçluyor ne var bunda işte gitsin ne olucak kaç yıl olmuş falan filan.Ama diyorum ya sindiremiyorum bir türlü bir akıl fikir verin Allah rizasi için çocuklar bir tuaf oldular üzulmekten

Olay ne çapta bilemiyorum bu konuya göre değişir
Ama olayları çocuklara yansıtıp tranva yaşatmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
Namusunuza laf edenleri takmayacak kocanız varsa ya fazla rahat yada siz abartıyorsunuz
Bu rahatlıkta birine yolun açık olsun dersiniz
Abartıyorsanız tahammül edilmezsiniz

Diyorum ya zaten kendi sildim onları diyordu senelerdir görüşmüyordu bu sebebten.Daha birgün önce işte laf açıldı biryerden saçmalamayın ne isim var orda şudur budur diyen.Bende ona bir gün içinde ne değişti diye sordum.Eger ben abartmış olsaydım senelerdir niye görüşmesin. Çocuklar büyük anlıyorlar herşeyi onlarda buluyor meseleyi.Iste onlarda sindiremiyor niye noldu bunca sene sonra diyorlar

Ölüyorum nedir bu nasıl bir başlıktır yahu. Olmezsiniz bir koca için korkmayın. Hiçbir şey olmaz.
Haklısınız koca için değil bu kadar degersizmiymisim diye kahroluyorum.Sirf ailesine ağzını açmıyor diye beni ayaklar altına aldı diye .Birde ailem de bana yüklendi işte bos yere olay çıkartıyorsun diye nasıl bos yere ya.Benim bir onurum var .Hatta en çok üzüldüğüm işte kardeşim yetmedi mi senelerdir konuşmuyordu zaten.Mesele bu degilki ben mi anlatamiyorum.bilmiyorumki

Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini

Eşinin yaptığı hiç hoş değil. Kırılmakta haklısın..

Tamamda canım benim benim anlamadığım nokta şu eşim bu konu yüzünden ailesiyle bile karşı karşıya geldi dediki olamaz kabu edilemez.Ama onlar hiç vazgeçmedi her seferinde gözümüze soktular .Benim anlamadığım ne oldu bunca zaman sonra ne değişti kabul edilemez olani nasıl kabul ettin.Benim sorum bu istemeyerek gittim nedir ?Sen git evine otur kahvesini iç istemeyerek gittim.Daha bir gün önce asla olmaz böyle Bisey diyordu

Sözler ne denli ağır bilemiyoruz, açıkca ne olduğunu söylerseniz daha doğru yardımcı oluruz. Aile bu özlenir, bilemedim şimdi. Hiç özür falan dilemediler mi?

Eşinin yaptığı hiç hoş değil. Kırılmakta haklısın..
Sağol canım kimse haklısın demiyor ki çekti gitti eşyalarını toplayıp anasının evine bu nedir ya.Ben bir gün bile evi terk etmedim.O kadar olaylar oldu.Hep konuşarak anlaşmak istedim .Ama eşim her seferinde sustu sustu .Ya diyorum susma bir cevap ver sen haklısın diyor bu seferde.Deliricem

Canım bizim dinimiz de kadın kocasını aldatsa anca o zaman kaba Etine bir tokat at diyor. Bu durumda kayınbiraderin halt yemiş
Yine aynı dinimizde iftiranın en büyük günah olduğundan bahşediyor. Kusura bakma da bu "iyilik" değil. İyilik dediğin sokakta gördüğün hayvana yiyecek vermek öksüz yetim sevindirmek falan olur

Sözler ne denli ağır bilemiyoruz, açıkca ne olduğunu söylerseniz daha doğru yardımcı oluruz. Aile bu özlenir, bilemedim şimdi. Hiç özür falan dilemediler mi?
Sözleri yazamam burda yok işte oo....u yok işte öyle gezip para kazanıyor gibisinden anlayın.Ha bu lafları da kayınpederine kayinima söylüyorlar. Kayınpederinin savunması da ilginç olsun bende sizin gelininiz öyle dedim.Bu mudur ?Odestikmi yanı?Ailesi falanda değil ya kaynanamın kiz kardeşi. Normalde de görüşmemişler doğru düzgün eşim yurtdışında yaşamış.Sirf kv.beni sevmediği için bu baskıyı yapti

Yok artık abartmışsınız siz de.. Kaynınızın sizi dövme kısmına kadar olabilir dedim de sonrası skandal.. Bu kadarı iyilik değil bence. Nedir bilmiyorum ama kesinlikle iyilik değil..
art

Ben boyle dusunuyorum en azindan icim ferahliyor bu sekilde kalbim katilasmasin istiyorum... Soylemek istedigim sey de tam olarak buydu aslinda sana kotuluk yapana iyilikle karsilik verebilmek cok zor bak kendinizde soyluyorsunuz kabullenebilmek bile cok zor ama ben bunu yapmak istemiyorum kotuluge de iyilikle cevap verip susmayi tercih ediyorum sabrin sonunda mutlaka bir huzur olacaktir karsiligi olacaktir .. sabretmek zor olandir onemli olan da zoru basarabilmek degil mi ??

Yok artık abartmışsınız siz de.. Kaynınızın sizi dövme kısmına kadar olabilir dedim de sonrası skandal.. Bu kadarı iyilik değil bence. Nedir bilmiyorum ama kesinlikle iyilik değil..

art
Bir arkadasa cevap yazdim canim alintilamayi bilmiyorum o arkadsa yazdigimi sende kendine cevap olarak oku istedim :)

Kalbim katılaşmasın diye fakir fukara doyururum, yaşlıları ziyaret ederim. Ha hiç de kin tutamam tüm akrabalarımla iyiyim çok şükür ama bana kocamın abisi dayak atınca boynumu büküp durmam. Abisine dayak attıran adama da koca demem. Hadi kp in iftirasının doğrusu çıkmasaydı ne olacaktı o zaman. Bu dünya bi imtihan ama kaderimizi kendi seçimlerimiz belirliyor. Allah'ın verdiği cana eziyet ettirmem. Adam beni dövünce şuraya da vur mı deyim Yok valla bu sizde mi züğürt tesellisi bile değil gözümüzü açın

Salla gitsin, yolu açık olsun. Döner burnunu sürte sürte. O zaman da sen alma eve.
Ne bileyim rezillik ya anne evine küs gitmek nedir .o öyle gidince dedim biran suç bendemi sacmalama otur konuşalım diyorum yok gitti.Ee kaldım böyle ne yapacağımı bilmiyorum asla unutmam.Iste benim ona dediğim laf zoruna gitmiş. Ona dedim tamam herkes bana ağzına geleni söylesin istediği iftirayı atsın ben arkamda kocam var demeyim dedim.Bu mudur zaman geçince o yaralar kapanmıyor dedim.Guya o laf çok ağrına gitmiş işte sen diyeceğini dedin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…