Ölüyorum

eşinizle alakalı bin tane konu açmışsınız. ona istinaden dedim.

Dusunce tarziniza bayıldım valla keşke herkes sizin gibi dusunebilse

Haklısınız... iftira bu .. Bunu yapabilecek kadar kötü kalplilerse tabi ki uzak duracaksın kaç sene geçerse geçsin. .
Yine yapmayacaklari ne malum.. Hep iyi niyetten yanayım ama böyle zarar görülen konularda başka türlü bakamıyorum. . Kendimi kollamak yerine hayatımın zerresine dahi sokmam eşimin de aynı hassasiyeti göstermesini isterim ..
Tepkin yerinde ve haklı..

kafasını boşaltmaya gitmiştir canım yaaa
cocuklar arasın madem arayı bulsunlar , geri gelir merak etme

Dusunce tarziniza bayıldım valla keşke herkes sizin gibi dusunebilse

Bu biraz fazla geldi bana.. inancımız gereği de akıllı olmak zorundayız bir kere zarar gördüğümüz yerden yine görmemeye dikkat edip görüyorsak somut bir şeyler yapmak zorundayız..
Siz o aileye emanetsiniz hele ki namus konusunda.. Sizin iyi niyetle baktığınız kadar eşiniz de emanetine sahip çıksaydı keşke..

Herzaman iyi niyetten yanayım evet kötüye iyi olabilmek önemli ama kötü var bide gerçekten kötü var sizin başınıza gelen gibi
Bunlar aşırı uçlar ve mazur görülecek şeyler değil inancımız da da böyle..

Bir saniye ben kaynınızın sizi dövdüğü kısmını atlamışım! İnanamıyorum, onlar nasıl sözler nasıl el kaldırabiliyorlar! Siz de konuşun, kışkışlayın sonra bayram gelsin el öpün barışın!! Bayramları çok yanlış anlıyor bu insanlar, günah çıkartma değil bayramlar. Sen önce bi konunun muhattabının gönlünü al sonra el öp sarıl... İnsan da vicdan olacak kesinlikle haklısınız

Boşver gitsin hiç ölme arkasından. Ben senin yerinde olsam kapıyı arkasından çarpar üstüne kilitlerdim. Ya tamam ailesini sevsinde hepimiz seviyoruz ama bu laf geçirememe rest çekememe olayına sinir oluyorum. O senin gönlünü almaya çalışsın sen onun değil.

Kaynıyla olan olay , konu sahibinin değil başka bir üyenin yaşadığıydı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…