• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Bir dha dusunmeme gerek yok :) esim savunmasa da ailem hakkindan geldi kp ve esmn abisinin butun aile toplandi esimn ailesne gittik kabul edilemez oldgnu terbiyeszlik oldgnu soyledi ailem ve beni aldi esime de ister gelirsin ister kalirsin dedi esmde benmle geldi ( keske gelmeseydi diyorum o zamnda bitseydi evliligim )

eşinizle alakalı bin tane konu açmışsınız. ona istinaden dedim.

Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini
Dusunce tarziniza bayıldım valla keşke herkes sizin gibi dusunebilse

Haklısınız... iftira bu .. Bunu yapabilecek kadar kötü kalplilerse tabi ki uzak duracaksın kaç sene geçerse geçsin. .
Yine yapmayacaklari ne malum.. Hep iyi niyetten yanayım ama böyle zarar görülen konularda başka türlü bakamıyorum. . Kendimi kollamak yerine hayatımın zerresine dahi sokmam eşimin de aynı hassasiyeti göstermesini isterim ..
Tepkin yerinde ve haklı..

kafasını boşaltmaya gitmiştir canım yaaa
cocuklar arasın madem arayı bulsunlar , geri gelir merak etme

Dusunce tarziniza bayıldım valla keşke herkes sizin gibi dusunebilse
Kp de ilk evlendigim sene benim namusuma laf etti iftira atti bna 2 aylik evliydim o zamnlar esimle.. Allah iftirayi attigi gunun ertesi gunu yalanini ortaya cikardi cok sukur Rabbim'e,esim arkamdaydi ama ben yinede kusluk olmasin bosver deyip gecistirdim... Esimin abisi beni dovdu yine küsluk yapmadim, bu enayilik falan degil sadece "iyilik"..Annemin bir lafi vardir : kotulugu herkes yapar zor olan iyilik yapabilmek,edepsizden edebini satin al " derdi bana hep.. Ben inancim geregi bunlari hep Rabbim'in bir imtihani olarak gorup sabrediyorum cnku kalici olan aslolan gercek olan ahiret boyle dusunursen belki biraz olsun icin sogur cok kafana takma Rabbim var o goruyor herseyi onemli olan O bosver gerisini

Bu biraz fazla geldi bana.. inancımız gereği de akıllı olmak zorundayız bir kere zarar gördüğümüz yerden yine görmemeye dikkat edip görüyorsak somut bir şeyler yapmak zorundayız..
Siz o aileye emanetsiniz hele ki namus konusunda.. Sizin iyi niyetle baktığınız kadar eşiniz de emanetine sahip çıksaydı keşke..

Herzaman iyi niyetten yanayım evet kötüye iyi olabilmek önemli ama kötü var bide gerçekten kötü var sizin başınıza gelen gibi
Bunlar aşırı uçlar ve mazur görülecek şeyler değil inancımız da da böyle..

Sözleri yazamam burda yok işte oo....u yok işte öyle gezip para kazanıyor gibisinden anlayın.Ha bu lafları da kayınpederine kayinima söylüyorlar. Kayınpederinin savunması da ilginç olsun bende sizin gelininiz öyle dedim.Bu mudur ?Odestikmi yanı?Ailesi falanda değil ya kaynanamın kiz kardeşi. Normalde de görüşmemişler doğru düzgün eşim yurtdışında yaşamış.Sirf kv.beni sevmediği için bu baskıyı yapti
Bir saniye ben kaynınızın sizi dövdüğü kısmını atlamışım! İnanamıyorum, onlar nasıl sözler nasıl el kaldırabiliyorlar! Siz de konuşun, kışkışlayın sonra bayram gelsin el öpün barışın!! Bayramları çok yanlış anlıyor bu insanlar, günah çıkartma değil bayramlar. Sen önce bi konunun muhattabının gönlünü al sonra el öp sarıl... İnsan da vicdan olacak kesinlikle haklısınız

Iyi geceler hanimlar gercekten icim parca parca öluyorum.Esim evi terk etti.Nasil oldu anlamadim.Soyle zamanında benim namusuna dil uzatan akrabaları oldu.Ama eşimin ailesi tarafından hep baskı yapıldı işte olmuş ne var bunda küslük olmaz falan filan.Tamamda namus bu ötesi varmı arkadaşlar soruyorum.En son bayramda ben evdeyken eşim oraya gidiyor bayramlaşmaya.Sok oldum işte ailesiyle gitmiş şaka yapıyor sandim önce isteyerekmi gittim diyor .Bende dedim zorlamı soktular seni oraya. Ben sana da güvenmeyeceksem kime güvenicem.sen benim kocamsin benim namusuna laf atılmış ne demek bu dedim.Iste o laf zoruna gitmiş çekti gitti evden .Perişan oldum çocuklar şok oldu resmen.Tamamda arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum olur mu böyle şey kaç sebe geçerse geçsin unutulur mu.Size soruyorum. Evet herşeyiyle çok iyidır ama sırf ailesine hayır diyemediği için revamı bu bana çok üzüldüm kahroldum Ne yapacağımı bilmiyorum ailem beni suçluyor ne var bunda işte gitsin ne olucak kaç yıl olmuş falan filan.Ama diyorum ya sindiremiyorum bir türlü bir akıl fikir verin Allah rizasi için çocuklar bir tuaf oldular üzulmekten

Boşver gitsin hiç ölme arkasından. Ben senin yerinde olsam kapıyı arkasından çarpar üstüne kilitlerdim. Ya tamam ailesini sevsinde hepimiz seviyoruz ama bu laf geçirememe rest çekememe olayına sinir oluyorum. O senin gönlünü almaya çalışsın sen onun değil.

Bir saniye ben kaynınızın sizi dövdüğü kısmını atlamışım! İnanamıyorum, onlar nasıl sözler nasıl el kaldırabiliyorlar! Siz de konuşun, kışkışlayın sonra bayram gelsin el öpün barışın!! Bayramları çok yanlış anlıyor bu insanlar, günah çıkartma değil bayramlar. Sen önce bi konunun muhattabının gönlünü al sonra el öp sarıl... İnsan da vicdan olacak kesinlikle haklısınız
Kaynıyla olan olay , konu sahibinin değil başka bir üyenin yaşadığıydı .

Back
X