• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Dilara lavanta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
34
5
1
32
Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun

Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok.
Peki buna ragmen neden israrla cocuk? Yerinizde olsam ilgisiz adamdan bu kadar israrla cocuk sahibi olmazdim. Memlekette baska adam mi yok yani. Cocuk olunca ilgisiz koca neye donusecek hic dusundunuz mu?

Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Calisiyor musunuz ?
Ayrica size ilgi alaka gostermeyen adama neden cocuk ?

Canim Allah yardimcin olsun zamanin ne getirecegini bilemezsin uzulme.Ailen kactiginiz icin yardim etmiyor galiba ama yumusama belirtileri yok mu bazilari degisiyor sonradan.Ailen neden istememisti evlenmenizi??

. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok.

Sen böyle bir eşe bir de çocuk yapmak mı istiyorsun? Çocuk, mutluluğa mutluluk, mutsuzluğa ise mutsuzluk katar. Anne olma isteğinizi anlıyorum ancak iyi ölçüp biçmeniz lazım. Eşiniz çocuk isteseydi zaten çoktan tedavi olurdunuz. Tek kişinin isteği ile olmuyor ne yazık ki bu işler.

Hayır çalısmıyorum
Calisirsaniz hem kafaniz dagilir hem de para biriktirmis olursunuz. Aylik 1000 tl koysaniz 5 ayda bu parayi tek basiniza biriktirirsiniz. Kimseye de eyvallahiniz olmaz.
Gerci ilgisiz bir kocaya neden israrla cocuk orasi da ilginc.

Aileniz sizin dahi artık sevmediğiniz eşinizden çocuğunuzun olmasını ister mi? Kaçarak evlenmişsiniz barışma olmamış sanırım. Muhtemelen sizin dönmenizi bekliyorlardır. Çocuk olunca bu defa çocuk var ama ayrılamam ailem de kabul etmez dersiniz. Allah kimseye çocuk aratmasın hayırlısıysa olsun.

Ben de bunu anlamıyorum ya. Adam ilgisiz para yok imkan yok çocuk istiyorum. Çünkü herkes anne ben de anne olmalıyım. Allah aşkına eve kedi almıyorsunuz bir çocuğun hayatı, geleceği söz konusu. bu bencillik niye? Çalışmıyorsun bile. Yarın eşine bir şey olsa o çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsun? Kusura bakma ağır oldu ama gerçekten biraz düşün bence.

Ölmek için çok genç değil misiniz?

Daha durun 24 yaşundasınız.

Öncelikle kendinizi mutlu etmeyi öğrenin. Hayatınızda hiç kimse olmasa da (eşiniz, anne babanız, çocuğunuz) kendinizle mutlu olmayı başarın ki iyi bir anne olasınız.

Hayatınızdaki mutsuzluğu bir bebek çözmeyecek, ona böyle bir yük yüklemeyin şimdiden.

Daha önce doğal yolla gebe kalmışsınız zaten. Yine kalabilirsiniz. Duyan da 40 yaşına gelmişsiniz de çocuğunuz olmuyor sanır.

Çok çok çok tüp bebek istiyorsanız o zaman işe girin. Benim çok param olsa ama kızım 24 yaşında olsa ben de para vermem. Ailenizi suçlamayın. İşe girin, para kazanın, hayatınızın sorumluluğunu alın.

Ama önce kendi başınıza mutlu olabilmeyi öğrenin.

Back
X