- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Dilara lavanta
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım
o Zaman tedavi olmalisin canim. Cocuk dogurmak bu durumda hic dogru degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım
Yanlış düşünüyorsun ilgisiz ve çocuk istemeyen adama çocuk doğurup çocuğu perişan etme canım çocuğa yazıkHerkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Psikolojiniz bozuksa ozellikle cocuk sahibi olmamalisiniz. Bencillik etmeyin, cocuk yetistirmek buyuk sorumluluk gerektiren bir is.Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım