Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala birakmiyor,
hala gidemessin
ayrilamassin diyor
Erkekler niye böyle ????
Madem beni cok seviyorsun, neden sahip cikmiyorsun ???
Niye böyle dengesizler ???
Sagolun hemen cevap yazdiginiz icin
ben 24 yasindayim
o 27 yasinda
2 senelik iliskimiz var, agustosta 2 sene olcak yani
biliyorum ask acisindan ölmiyecegimi ama okadar kötü hissediyorumki dayanamiyorum duramiyorum
Hayırlısı olsun Sultan inşallah verdiğiniz kararlar ikiniz içinde iyi olur fakat bana biraz acele ettiniz gibi geldi![]()
nasıl yani,şimdi mi ayrıldınız? gerçekten mi? üzüldüm,hakkında hayırılısı olsun.canım insanlar ne acılara dayanıyor,merak etme.
Hala birakmiyor,
hala gidemessin
ayrilamassin diyor
Erkekler niye böyle ????
Madem beni cok seviyorsun, neden sahip cikmiyorsun ???
Niye böyle dengesizler ???
Canım deli gibi sevdiğim biri vardı. O kürt ben lazım. Ben kapalıyım, namaza başlayalım beraber vs diyordum hazır değilim diyordu. 2 yıl kadar görüştük gizli saklı. Evlenmeyi düşünüyorduk. Hayaller kuruyorduk. Bazen tartışıyorduk ve beni öyle çok üzüyordu öyle çok canımı yakıyorduki. Kopamıyordum ama nefes alamıyordum sanki onsuz.Ben hep olmaz ailem izin vermez diyodum. Nitekim ailem duyduğunda bi güzel dayak yedim... Ailem beni reddetme noktasına geldi. Sevdiğin ve ailen arasında kalmak çok acı. Ailemi seçtim 4-5 ay görüşmeye devam ettik kopamadık. Ama konuştuğumuzda ben ona hiç umut vermedim olmayacak alışalım dedim. Sonraları 1 hafta görüşmüyo sonra dayanamıyorduk. Ailem öğrendikten 6 ay sonra tamamen ayrıldık. o 6 ayda ben hayattan koptum... Ölü gibiydim kimseyi duymuyordum hiçbirşey düşünemiyordum. Her gün dua ediyordum.
Şimdi evlenmek üzereyim başka biriyle. ve biliyo musun eşimi canımdan çok seviyorum... 6 ay sonrasında eşimle tanıştım. Nasıl olur diyebilirsin belki ama oldu işte.. Geriye baktığımda evet acı şeyler yaşadım diyorum ama mutlu olacağımı düşünüyorum artık. O şimdi benden nefret ediyor evleniyorum diye. Ama biliyorum hala beni deli gibi seviyor. Ben eşime saygısızlık yapmamak için onu düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldiğinde. Yaşamam gerekiyormuş bunları,yaşadım, ayrıldıktan sonra içkiye sigaraya başlamış. Ben sabahlara kadar ağlaya ağlaya dua ettim Allahım ne olur hayırlısıyla olsun yoksa olmasın ne olur sök al içimden diye. Hayırlısı böyleymiş. Senin içinde hayırlısı neyse o olsun, aşk acısı çok kötü bilirim ama geçmeyen birşey değil. Zamana bırak olmuyorsa. Daha yazacağım çok şey vardı ama uzatmak istemedim. Sıkma canını kardeşim, belkide başka güzellikler yaşayacağın için olmuyordur
bence siz ayrılmyacaksınız:) daha evlilik için adım bile atmadan çabuk pes ediyorsunuz.belki herşey güzel olacak..
Aşılmayacak problemler değil ki bunlar. Kardeşler bile birbirlerinden bambaşka görüşlere, bambaşka yaşam tarzlarına sahip olabiliyor çoğu zaman. Birbirini aileden bağımsız bir şekilde tanımış iki insanın ailelerinin aynı tip yaşantıya sahip olmasını beklemek fazla hayalci olur. Önemli olan ikinizin uyuşmuş olması ki bu kadar zaman boyunca beraberseniz bir şekilde ortak yön bulmuşsunuz kendinize demektir. Aile, hısım, akraba konusu halledilir bir şekilde.
Mesela kuzenimin eşi ve eşinin ailesi çok kapalıydı bizim tarafa göre. İçki içmeyi, açık-kapalı olmayı geçtim, kına orkestrasında erkekler var diye orkestranın önüne kumaştan bir bariyer yaptırtmışlardı. Bizim tarafta da tam tersi bir kere kızın babası zamanında cumhuriyette çalışmasıyla vs. acayip gurur duyan bir adamdı ve yaşam tarzını koruması gerektiğini düşünüyordu. Sonuç olarak bir tane İstanbulda (daha çok İstanbulda yaşayan çiftin arkadaşları ve gelinin akrabalarının katıldığı bir düğün) bir tanede damadın ailesinin şehrinde onların düzenlediği başka bir düğün yapıldı. Herkes mutlu oldu. Dünür olmak sürekli dip dibe yaşamak anlamına gelmediği için düğün sonrası iki ailenin sürekli bir araya gelip farklı yaşam tarzlarından dolayı sürtüşme içine girmesi gibi bir durum da yok. Herkes hala mutlu kısacası.
haklisin oturup düsününülseydi
care yolu hep bulunurdu
diyorum ya coook uc farkindaliklarimiz yok
senin anlattiklarin bile aslinda bizden cok cok daha farkli mesela, bizim okadar uc noktalarimiz yok
ama beyefendi zora gelemiyor
yok kafasi karisikmis
yok bilmiyormus
ne göndermek istiyor beni, ne sahiplenmek
bu nasil is ya cocuk oyuncagi sanki
ne hali varsa görsün mikrop
sürünsün
ben görürüm onu nasilsa bikac gün sonra depresyonlarda beni ararken
Haklisiniz hepiniz haklisiniz
biliyorum büyütüyorum gibi duruyor bu durumu
ama ailesinin beni istememisligide var ortada
cok önceden 1 bucuk sene önce felan
ailesi biz onu istemiyoruz demisti
bahane olarakta, ben liseliymisim
benimkide üniversiteli, denk degilmisim diye
halbuki ben daha üniversite yolundaydim gidecektim yani
simdi üniversiteye gidiyorum,
benimkide benden ayrilmadi,
aileside bidaha bisey demedi
senin ailen beni istemiyor dedigim zaman da
hayir öyle bisey yok diyor
Ayrildik
bitti..
o kararini veremedi
benimle mi devam etcekti, bensizmi
kararini ver dedim ama veremedi
ne benimle olmak istedi nede beni birakmak istedi
ama ben artik bu celiskide yasayamam, yeter
1 hafta zaman istedi, vermedim
yeter bukadar fedakarlik yaptigim
ve bukadar sabrettigim
Allahim nolur bana yardim et dayanayim...
Belki de daha evlilik için hazır değildir? O yüzden böyle kafasında kurduğu felaket senaryolarıyla geliyordur sana. Malum evlilik işlerin ciddileşmesi, işin içine ailelerin girmesi gibi algılandığında pek hoş gelmiyor kulağa. Ama bence siz barışıcaksınız bir süre sonra yeniden, kafanda birşeyleri tam bitirebilmiş olsaydın hala sinirli olmazdın, üzgün olurdun, hala düzelme ihtimali olduğuna inandığın için sinirleniyorsun.
Asıl sorun belli oldu,erkek arkadaşın senin kadar da emin değilmiş evlenmek istediğinden,o kadar da çok sevmemiş belki de..artık yoluna bakmalısın canım,dönerse,ki dönecek,iyice düşün öyle barış,yarı yolda bırakabilir seni,aileni,sevdiklerini karşına alırısın bir bakmışsın ki tek başınasın değmeyecek biri için yapma bunu..
isabetli bir karar olmuş canımAyrildik
bitti..
o kararini veremedi
ve bukadar sabrettigim
Ben ailemin zoruyla kapanmadim, yani öyle bisey yok
ickiye felanda cok karsiyim, ve bastan beri biliyordu benim sevgilim bunu
Hatta ben kendim dedim,
sen niye ozaman bana geldin dedim, benim kapali oldugumu dindar oldugumu biliyordun?
Ben sonucta nerden bilebilirdim dimi
bana hatta bastan annem kapali bile demisti :) hemen geri cekilmiyim diye
cok sonra ögrendim annesinin acik oldugu ama benim icin problem degil, hani kapaliligi acikligi kendine sonucta
bana dün diyorki, aileler cok farkli iste bu dügün olayini anlatti, dügünümüz olcaksa nasil olcak bizimkiler böyle isticek, sizinkiler söyle isticek dedi
tamam dedim ozaman ayrilalim olmiyacak dedim, bizim sonumuz yok dedim imkansiz ozaman
yok diyor orta yolda bulunur aslinda diyor
yani ne ona yanasiyor
nede ayrilmaya yanasiyor
napacagimi sasirdim
Ayrildik
bitti..
o kararini veremedi
ve bukadar sabrettigim