Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadar caresizim ve okadar umutsuzumki..
Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla, hala dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama birilerine anlatmaliyim..
Sevdigimle uzun süredir aramiz bozuk,
cok seviyoruz, gercekten cok ama imkansizliklarda cok..
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum
Ask var sevgi var ama yetmiyor,
ben evlenmek istiyorum, söz olsun istiyorum
onun ise korkulari var, ve hakli da
ailelerimiz cok farkli, onun annesi acik, ben kapaliyim
ailesi icki felanda icer, normal görüyorlar ama bizde öyle degil, benim babam haci ve biz kapaliyiz.
Dügün olsa diyor nasil olcak, bizimkiler zil zurna olmak isticekler, seninkiler böyle seyi kabul etmiyecek diyor,
hersey okadar karisikki
ne vazgecebiliyoruz birbirimizden
nede devamini getirebiliyoruz
derdimi pek anlatamadim sanirim ama okadar yorgunumki ne diyecegimi bile bilmiyorum artik..
Evet ben normal karsilamiyorum
mesela birkeresinde icki icmisti
2 senelik iliskimizde sadece 1 kere oldu bu
ama ben dünyayi basina yiktim
cumalara da gitmiyor bayagdir
calisiyorum isyerinde oluyorum diyor
ama ben böyle görmedigim icin bana normal gelmiyor
oructa tutmuyor calisiyorum diyor
ama ben böyle seyler görmedim, okula gitsekte tuttuk
calissakta tuttuk yani
haklisin bu konularda hic ayni degiliz,
iste bu beni cok düsündürüyor
dedigim gibi ilerde mutsuz olmak istemiyorum
ama malesef cok cok asigim![]()
Ayrildik
bitti..
o kararini veremedi
benimle mi devam etcekti, bensizmi
kararini ver dedim ama veremedi
ne benimle olmak istedi nede beni birakmak istedi
ama ben artik bu celiskide yasayamam, yeter
1 hafta zaman istedi, vermedim
yeter bukadar fedakarlik yaptigim
ve bukadar sabrettigim
Allahim nolur bana yardim et dayanayim...
Evet ben normal karsilamiyorum
mesela birkeresinde icki icmisti
2 senelik iliskimizde sadece 1 kere oldu bu
ama ben dünyayi basina yiktimcumalara da gitmiyor bayagdir
calisiyorum isyerinde oluyorum diyor
ama ben böyle görmedigim icin bana normal gelmiyor
oructa tutmuyor calisiyorum diyor
ama ben böyle seyler görmedim, okula gitsekte tuttuk
calissakta tuttuk yani
haklisin bu konularda hic ayni degiliz,
iste bu beni cok düsündürüyor
dedigim gibi ilerde mutsuz olmak istemiyorum
ama malesef cok cok asigim![]()
Okadar caresizim ve okadar umutsuzumki..
Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla, hala dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama birilerine anlatmaliyim..
Sevdigimle uzun süredir aramiz bozuk,
cok seviyoruz, gercekten cok ama imkansizliklarda cok..
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum
Ask var sevgi var ama yetmiyor,
ben evlenmek istiyorum, söz olsun istiyorum
onun ise korkulari var, ve hakli da
ailelerimiz cok farkli, onun annesi acik, ben kapaliyim
ailesi icki felanda icer, normal görüyorlar ama bizde öyle degil, benim babam haci ve biz kapaliyiz.
Dügün olsa diyor nasil olcak, bizimkiler zil zurna olmak isticekler, seninkiler böyle seyi kabul etmiyecek diyor,
hersey okadar karisikki
ne vazgecebiliyoruz birbirimizden
nede devamini getirebiliyoruz
derdimi pek anlatamadim sanirim ama okadar yorgunumki ne diyecegimi bile bilmiyorum artik..
isabetli bir karar olmuş canım
şimdi üzüleceksin ama devam edersen ömür boyu üzüleceksin
aynı filmi ikinci kez izliyor gibiyim.
çok yakın bir arkadaşımın kızında aynı şeyi yaşadık. aşkından ölüyordu. ailesini bile gözü görmedi sevgilisiyle haberleşip evden kaçtı. çocuk kendini evliliğe hazır hissetmediğinden son anda cesareti kırılmış kızın abisini arayıp, kızınız falan yerde gidin alın deyip buluşma yerini söylemiş. kızı alıp eve getirdiler. bir yüzük takalım beklesinler dediler.kızın anne babası verebilecekleri kadar taviz verdiler, aileye uyumlu olmaya çalıştılar, aralarında (dini) (resmi olmayan )nikah yaptılar birlikte gezip tozmalarına izin verdiler ama olmadıııolamadıı
daha nişanlılık döneminde yıpranabilecekleri kadar yıprandılar. çocuğun ailesi kızı kabullenemedi
kızın kılık kıyafeti bile onlara göre değişmeye başladı, başörtüsü bile kayınvaldenin izin verdiği şekle döndü, ama yinede yetmedi başını açmasını istediler, olmadı saçını yaptırmak istediler, kız kadınlar arasında yapalım kınayı açayım dedi kayınvaldeyi ikna edemediler, benim akrabalarım girecek dedi. tek sorun bu değildi, aradaki farklılıklar aşkı öldürmeye başlayınca kız anne babasına bile sormadan yüzüğü ellerine verip geldi. ama evli gibi gezip tozduğundan, denize bile birlikte gittiklerinden çevresinde dul gözüyle bakıldı, ve sonrasındada istediği gibi bir evlilik yapamadı. beğendiğiyle evlenmek yerine onu beğenip, kabul eden birini seçmek zorunda kaldı. şimdi iki çocuğu var, mutlumu ? bilmiyorum :44: anne babasının desteğiyle yürütüyor evliliğini.
Ikinizde cok takintilisiniz gercekten.
Ortada buyuk sorunlar goremedim.
Birbirinize zaman taniyin. Bu ne acele yahu?
Sorun düğünün salon ya da cami de olmaması ise nikah yaparsınız..
Ama sorun sadece bu değil anladığım kadarı ile..
Bahsederken bile ' onlar içkili onlara normal geliyor böyle şeyler' derken.. Siz de yargılıyorsunuz onları..
Bende içki içmem hatta sigara bile içmem ama içenlerin hepsine ' kötü insanlar ' olarak değerlendirmem..
Size de tavsiyem.. Başkalarının tercihlerine saygı duymayı öğrenmeden ' yüzük takmayın '..
Canim ben senden daha karisik durumdayim.. Ben universite mezunu olacagim o lise mezunu..aileler arasinda maddi olarak fark var..irk farki var..vs vs..
Ama sevince bunlarin hicbirinin onemi kalmiyor.. Benim annemde karsi bize ama biz direniyoruz askimiz icin mucadele ediyoruz ve inaniyorum ki bizde birgun kavusacagz..
Eger sende gercekten seviyorsan onun sevgisinede inaniyorsan sonuna kadar askin icin mucadele et..zorluklara ragmen askindan vazgecme..
Fakat ailene ters dusen seyleri varsa kotu aliskanliklari gibi.. iyi dusunup karar vermen lazim sonradan pisman olacagin bir karar verme.. yani diyecegim cok onemli bir karar cok dusun cok..
Belki aileler bir araya gelince böyle bir sorun olmaz,anlaşırlar.Sizin kararlarınıza saygılı olurlardı.Düğünü içkisiz çalgısız yapmayı düşünürlerdi mesela.Peki sevgiliniz ailesine anlatmış mı sizi?
Ben artik hicbiseyden emin degilim
Seviyorum seviyorum diyor
ama hicbirsey yapmiyor
Gelecegimiz varmi diyorum bilmiyorum diyor
Beni bekle demeye hakkim yok diyor
Baskasiyla nisanlanirsam ya diyorum ?
insallah öyle bisey olmaz, ben ondan önce davranmak istiyorum diyor
Ne demek bu yani diyorum, varmi gelecegimiz ??
"dedigim gibi su an icin kafam karisik
ilerisini bilemiyorum
ama seviyorumda" diyor
ne demek bu ?????
dengesiz yemin ediyorum dengesiz
aile uyumu çok önemli arkadaşım, şimdi evlenmenize müsadece ederler iyi hoş ama, ilerde bu farklılığın sorun yaratacagını düşünüyorum. hep derler ya ''aman canım ailesiyle mi evleniyoruz?'' ama bu mantıga tümüyle karşıyım.. bence ailenin uygun gördüğü ve ailelerin de uydugu bir eş adayına hayatında yer versen bu senin mutluluğun olur. ayrıca arkadaşların dediği gibi aşk acısından kimse ölmez. takma bunları kafana, geleceğini düşün kimse vazgeçilmez değildir, aileden başkası yalan! :)
canım arkadaşımın dediğine katılıyorum.aynı senin durumunu ablam yaşadı ailelerle mücadele etti.kavga gürültü enson nişanda yapıldı ama ablam ve çocuk dışında kimse istemiyordu.geçen kandilde yapıldı nişan yani haziranda.noldu dersin nişanı attılarçünkü zorlamayla aşk ile bir yere kadar.yani hüsran iki taraf içinde.ablam şuan tamda senin dediğin durumda her telefon görüşmemde ağlıyor nefes alamadığını söyleyor hatta sıkıntısından midesine ve başına vurduğu için oruç bile tutamıyor.ama hergeçen günde biraz daha kendini iyi hissediyor..