Omad günlüğü

lightblue87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
761
715
103
karantina dolayısıyla 65.5’u gördüm. En fazla kilom bugüne dek. 1.63-65 boylarındayım.
Başta beceremem diye yazmadım ama günlük başlatırsam işime yarar en azından ağlasam sızlasam da sürdürürüm.
16 Haziran:65.5 (regl başlangıcı)
17 Haziran:63.3 (ödem attım ama vücut biraz düzeldi)
18 Haziran 63.1 (hiç yoktan iyi)

2 günde 2.4

Günde tek öğün 13-14 civarı yiyorum onun dışında yalnızca kahve içiyorum. Çok zorlanırsam yoğurt yerim dedim ama ihtiyaç olmadı şimdilik. Spor yapmadım denebilir. Eskiden Leslie vs yapardım ama bu 2 gün yalnızca açlıkla mücadele ettim.
53-54 kilo istiyorum, su an ilk hedefim 60. 60’da bir bozma hakkı vereceğim kendime.

Bu arada karantinadan önce 60 idim zaten. Hani şu an başlangıç noktama gelmek için kilo vermeye çalışıyorum. Evde olunca kendimi yemeğe vermiştim ve daha bu ev sürecimiz uzayacak gibi.
Bugün emtea çay da içmeyi düşünüyorum. Çok önceden almıştım ama son içtiğimde midemi aşırı bulandırmıştı içememiştim tekrar. Bir deneyelim. Haftada 3-4 verdiriyor yazmışlar.

Yalnız cidden açım.
İlk gün köfte, ikinci gün balık yedim. Ne ekmek ne bisi. Ve tam porsiyon yemiyorum yarısından fazla gibi yiyorum.

Diyet günlüğüne manitayi unutmayı da ekleyeyim bari. 18 gün olmuş bugün. Her şey üst üste geliyor ama şükür çok kötü değilim. Bazen kötü hissediyorum geçiyor. Her neyse
Öğlen 1 gibi günün tek öğününü yedim. Krem peynir, galeta, pastırma, domates, salatalık
63.1’den yarın düşebilirim umarım. Daha yolum Uzun. Verilecek 10 kilo desek 8’i duruyor.

19 Haziran 63.2 maalesef düşüş yok. Ama zarar gelmez bu kadar artıştan. Yarın düşerim herhalde böyle devam edersem. Göbeğimde falan küçülme var. Yalnız ne kötü bir şey ya karantina öncesi 61’den 50’lere inmek için uğraşırken şimdi 65’ten geri geliyorum ve hala 61’i göremedim.

Merhaba,

Diyetisyen değilim ama ben de 80’lerden 58’lere düştüm zamanında. Günde tek öğün beslenmek sağlığınıza zarar verir. Bıraktığınızda daha çok kilo alımı yaşarsınız. Sağlığınız için yazmak istedim yanlış anlamayın lütfen. Umarım hedefinize ulaşırsınız

Merhabalar,
Bu diyet şeklini hiç duymamıştım, aralıklı oruç gibi de değil. Aslında kilonuz çok yüksek değil, bu kadar katı yapmasanız daha mı iyi olur acaba?
Kolaylıklar diliyorum, takip edeceğim konunuzu.

Bu da son dönem baya yaygınmış. Ben de yeni duyuyorum uyguluyorum aslında. Yemediğin 23 saat boyunca yakıyormuşsun. Zorlanıyorum aslında mesela su an gece 23.00 aç hissediyorum.
Yalnız kilo müthiş yüksek değil de yıllardır takılıp kaldığım kilo. O yüzden artık guclu bir şeyler yapayım dedim. Simdilik çok ekside değilim. Hala karantina döneminin basına donemedim. Su birkaç kiloyu hazır evdeyken versem çok rahatlayacağım çok tesekkurler

Merhabalar, ya aslında benim de tercih edeceğim bir şey değildi ama okuduklarıma göre baya kişi faydalanmış bu diyetten. Omur boyu sürdürülebilirliği yok zaten ama benim bir şekilde bu kırılmayan döngüyü kirmam gerekiyor. Yıllardır 60 altina düşemedim. Eğer omad ile becerirsem zaten intermittend festingi genel hayatımda sürdürürüm diyorum. Ve su an açım açıkçası zorluyor biraz yalan yok

22 Haziran 62.8

Birkaç gündür bu civara sabitledim ama cumartesi gecesi bir iki kadeh alkol aldım ondandır diye düşünüyorum yanında cips vs atıştırdım.
Şimdi haftaici düşerek gitmek planım. Bugün pazartesi su an gece 23. Açım ama direnmem gerek. Bu arada sarkiklik icin de bir şey yapmam lazım. Leslie vs yapıyorum ama şimdilik fark yok. Göbek bölgem hamile gibi duruyor hala. Korse giydim olmazsa bir süre böyle korseyle takılırım. Ofis dönemi başlamadan fiziğimi toparlamak istiyorum. 60’larin altina inmek istiyorum ikinci hedef de 52-55 vs civarları.

6 günde giden kilo 2.7
Regl dönemi sonuna denk geldi ondan gitti biraz da. Bakalım bu hafta onemli, haftaici kurtulmak lazım biraz daha. Eliptik bisiklete vs biniyorum ama yeterli değil yarın biraz ağırlık vereceğim

Nedense dünden bugüne baya düşüş olur diyordum, dün oldukça aç kaldım çok koşturdum çünkü. Sonuç olarak 7 günde verilen kilo 2.5
(Ben bunu bir günde geri alacak potansiyele sahibim yalnız)
23 Haziran bugün öğlen lahmacun yedim ayran içtim. Akşam gene boş bırakacağım. Günlerdir lahmacun hayali kuruyordum valla.artik önümüzdeki günlere bakacağız

haddime değil belki ama bu şekilde vücudunuz kıtlık bilincine girer, o yüzden 63 te takılı kaldınız bence.
günde tek öğün beslendiğinizde bile gerekli tüm besin gruplarından ihtiyacınız olan kaloriyi almalısınız.
uzun yıllar bu diyet ve spor işlerine kafa yormuş, sadece kalori sayarak 12 kg vermiş biri olarak söylüyorum bunu size.
en azından aralıklı oruç yapıp günde iki öğünle daha dengeli beslenmeyi geçmenizi tavsiye ederim.
bu şekilde kendinize zarar verirsiniz.

Zaten çok uzun sürdüremem gibi. Sosyal hayat var çünkü sürekli aç geçilmiyor
Az biraz daha şansımı deneyeyim diyorum birkaç güne intermittend festinge geçeyim.

23 Haziran yani 7. Günde baya spor yaptım. Plank vs, karin icin birkaç hareket. 1 saat yürüdüm toplam 8 bin adım attım. Benim için 8 bin rekor sanırım uzun zamandır 5-6 bini geçmemiştim. Yesil çay içtim bugün fazladan. Midem gurulduyor şimdi uyku vakti.
Yarın da diyetimi sürdürürsem iki günde bir tartılmayi planlıyorum, günlük çok etki göremeyince keyfim kaçıyor.

24 Haziran gene artış var. 63.3
Sinirlerim yıpranıyor yavas yavas. Dün çektiğimi ben bilirim hayatımdaki en yoğun sporu yaptım belki. Niye artıyorum neler oluyor anlamıyorum. Gune klasik kahve ile başladım.

8 eylul kilom 65.5,
10 eylul 63.8
Burada günlük tutmaya devam edeyim. Ketojenik diyet yapıyorum, evdeyim hareketsizim, veremiyorum verdiğimi de geri alıyorum. O yuzden birakmadan sürdürmem lazim. Keto diyetinde ilk onbes gunde falan baya kilo gidiyor. Karbonhidrat almamaya çalışıyorum. İstedigim kilo 54. Ama once hizla 60’i görürsem mutlu olacağım.
Spor henuz yapmıyorum ama başlayacağım bir iki gune.

13 Eylül 63.4 biraz yavas gitti bu kez. 4 günde verilen kilo 2.1
Herhalde 7 günde 3 kiloyu bulacak. 15 gün sürdüreyim sonra belki diyet tarzımı değiştiririm

Hala çok yavaş. Bugün 7. Gün toplam verilen 2.3 kilo
Akşamları çilek yiyordum belki o yüzdendir gerçi 3-5 tane yiyorum ama. Hızlı vermemek moralimi bozuyor ama böyle devam edeceğim yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…