- 6 Ağustos 2015
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Minemosyneiki
-
Hiç üzme kendini, bir cila işlemine bakar.Güveniyorsan git kendi kuaförüne, bu renk çok açık oldu ben böyle istememiştim koyult dersin, aşırı beceriksiz bir mahalle kuaförü değilse becerir, para da ödemezsin, sonuçta kendi hatasını telafi ediyor.Güvenmiyorsan da bildiğin başka iyi bir kuaföre git, cila ucuz bir işlem zaten.Foto göstermende fayda var, bazen sözlü olarak doğru ifade edemeyebiliyoruz kendimizi.Murat kolukırık ın sitesinde aynı problem için 8.3 cila tarif ediyordu, bulabilirsen ve cesaret edebilirsen kendin de halledebilirsin.Merhaba arkadaşlar ben bugün ombre yaptırmak istedim ama olmadısaçlarım kumral kalın Telli ve gür.boyasız kendi saçımın üstüne krepe balyaj yaptı saç rengim öyle bir açıldı ki hiç memnun kalmadım. Başka bir işlem yapmadı boya falan kullanmadı ki pek anlamam bu işlerden. Sanki dip boyam gelmiş gibi. Nerdeyse platin sarı olacakmış bana bir akıl verin ne yapmam lazım böyle kullanamam koyulaştırmalıyım bu ombre (sözde) düzelir mi? En erken ne zaman boyatmalıyım saçımı ?saçlarım çok zarar görür mü? Allah'tan yanmadı saçlarım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum uyku tutmadı
.Eki Görüntüle 1599483 Eki Görüntüle 1599482 Eki Görüntüle 1599484
Böyle olabilir mi ?
Eki Görüntüle 1599485 Eki Görüntüle 1599486 Eki Görüntüle 1599487
Aynı benim saçıma uyguladıkları renk çıkmış ortaya... Bu kuaförler hep mi aynı olur. Üstelik benim saçımı kesicem yapacağım modelde daha güzel dıracak diye ısrar edip abuk sunuk bi kesim yapmıştı. Bana da gel cila yapalım bi kaç güne dedi. Gitmeye bile tenezzül etmedim. Sinirden iki gün üst üste saçlarımı boyadım. Kumrala ilk önce. Sonra baktımki soluk iğrenç bir renk çıktı ortaya. Daha önceden boyadığım bronz kahveye boyadım koyulttum biraz saçları. Kesimi de biraz toparlanınca renkler de oturunca kendim ombre yaptım. Bu Loreal Ombre Setiyle. Ve o kada pişman oldumki neden en başta yapmadım diye. O kadar doğal ve güzel bi renk olduki herkes nerde nyaptırdın diye sordu. Ben artık kuaföre güvenmektense kendime güvenmeyi tercih ediyorum.. Uzun zamandır da boya işlemlerini kendim yapıyorum
hangi renge boyamak istiyosunuzBenimkini sombre yaptı sözde ama hiç iyi olmadı tek renk boyamak istiyorum nasıl yaparım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?