Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saçlar

burada ombre gibi ama diğerlerinde röfle havası var. ama ben beğendim. ton çok hoş. güüle güle kulllanın

teşekkür ederim.biraz zaman geçsin uçlarını tamamen sarı düşünüyorum ve biraz daha yukardan olur sanırım :)

Bende hep öyle yapmak istiyordum ama adını daha yeni öğrendim :)
Çok güzel gerçekten, özellikle ilk fotoğrafa bayıldım!..
Boya yaptırmaktan korkuyorum, bir kez gölge attırdım, işlem görmemiş saçıma direk kimyasal sürdü...Sonra toparlanamadı saçım, kendi aline bıraktım 5 ay sonra da kendi rengine boyattım.Şimdi çok sağlıklı Kıyamıyorum maalesef ama yaptırırsam ilk işim buraya resim koymak olacak :)))

Bu saclarin gerçekten profesyonelce yapilanlari çok güzel duruyor ama acemice yapilanlari gerçekten çok sırıtıyor çok sevmeme rağmen cesaret edemiyorum

evde kendim yapmıtım çok güzel oldu ama yıprattım saçı.. röflelerim vardı zaten tepeden bağladım saçı, bağcığın gerisindeki saça oriali sürdüm 5-10 dk bekledim. yıkadım. nefis oldu ama dediğim gibi çok yıprandı taradıkça minik minik saç kırıkları ile doldu omuzum.

ombre duz saclarda guzel durmuyor bence. dalga sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…