Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saçlar

Bu doğal dalgalar nasıl yapılıyor acaba :44:

fönle şekil verilmiş belli
bende hiç beceremem kendim ya mecbur maşa yapıyorum uçlara çok bekletmeden sonra saçları birbirine karıştırınca bundan biraz daha dalgalı oluyor

fönle şekil verilmiş belli
bende hiç beceremem kendim ya mecbur maşa yapıyorum uçlara çok bekletmeden sonra saçları birbirine karıştırınca bundan biraz daha dalgalı oluyor

maşayla bu kadar doğal oluyor mu sanki çok kıvır kıvır gibi düğüne gider gibi hoş gelmiyor pek bana :))) ama saçlarımızı sarsak falan olur mu ki böyle hem kırılmaz

bende yaptırdım saçlarımı ama uçlar komple sarı değil ara ara paket attırdım
üstlerede atalım güzel olur dedi kuaför bir iki tane attırdım aman allahım rezalet 1 hafta saçlarım toplu gezdim koca karılar gibi olmuştum
neyseki şimdi düzelttirdim güzel oldu

bu arada kendi saç rengimin üzerine yaptırdım sadece paket atıldı
açıcı ve boya aynı anda uygulandı tek işlem yani
tatlı bir sarı oldu
üstlerde kumral

maşayla bu kadar doğal oluyor mu sanki çok kıvır kıvır gibi düğüne gider gibi hoş gelmiyor pek bana :))) ama saçlarımızı sarsak falan olur mu ki böyle hem kırılmaz

benim saçlarım dümdüz olduğundan maşa zaten tutmuyor
çok bekletmek lazım kıvır kıvır olması için o zamanda saçlarım yanıyor
o yüzden 5 dkda saçlarımının tamamını hızlı hızlı sarıp açıyorum çok doğal duruyor
yapınca çeker koyarım fotoğraf
birde maşayı kendi etrafında dolayarak yapınca daha doğal duruyor bukle gibi
sonra o bukleleri açıyorsun tabi dalga oluyor
bir kere sardım saçlarımı oda kıvırcık bebek gibi olmuştu hoşuma gitmedi maşayla daha doğal bukleler yapabilirsiniz bence

eğer saçınız uzunsa 25 mmlik maşayla çok güzel bu dalgalar olur. 31de var. ama 19 lukla olmaz. 31le bazı saçlarda hoş oluyor ama bazılarında tutmuyor. saçın cinsine göre değişiyor.

benım saçımın araksında kat yok yanlarda var ama benimki de tutar mı acabaaa :)))))

ben bu modele bayılıyorum.......
koyu kumralım evde kendimiz yapabilirmiyiz.......bilginiz varmı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…