Bu doğal dalgalar nasıl yapılıyor acaba :44:
fönle şekil verilmiş belli
bende hiç beceremem kendim ya mecbur maşa yapıyorum uçlara çok bekletmeden sonra saçları birbirine karıştırınca bundan biraz daha dalgalı oluyor
maşayla bu kadar doğal oluyor mu sanki çok kıvır kıvır gibi düğüne gider gibi hoş gelmiyor pek bana :))) ama saçlarımızı sarsak falan olur mu ki böyle hem kırılmaz
eğer saçınız uzunsa 25 mmlik maşayla çok güzel bu dalgalar olur. 31de var. ama 19 lukla olmaz. 31le bazı saçlarda hoş oluyor ama bazılarında tutmuyor. saçın cinsine göre değişiyor.maşayla bu kadar doğal oluyor mu sanki çok kıvır kıvır gibi düğüne gider gibi hoş gelmiyor pek bana :))) ama saçlarımızı sarsak falan olur mu ki böyle hem kırılmaz
benim saçlarım dümdüz olduğundan maşa zaten tutmuyor
çok bekletmek lazım kıvır kıvır olması için o zamanda saçlarım yanıyor
o yüzden 5 dkda saçlarımının tamamını hızlı hızlı sarıp açıyorum çok doğal duruyor
yapınca çeker koyarım fotoğraf
birde maşayı kendi etrafında dolayarak yapınca daha doğal duruyor bukle gibi
sonra o bukleleri açıyorsun tabi dalga oluyor
bir kere sardım saçlarımı oda kıvırcık bebek gibi olmuştuhoşuma gitmedi maşayla daha doğal bukleler yapabilirsiniz bence
eğer saçınız uzunsa 25 mmlik maşayla çok güzel bu dalgalar olur. 31de var. ama 19 lukla olmaz. 31le bazı saçlarda hoş oluyor ama bazılarında tutmuyor. saçın cinsine göre değişiyor.
yani tam uçta değilde. ortadan yukarda. maşayı sarıp bekletip açacaksınız. sonra işlem bittimi elle bu bukleleri açınki doğal olsun.uçlarını mı sarcaz sadece dibine kadar tutmuycaz heralde :))
yani tam uçta değilde. ortadan yukarda. maşayı sarıp bekletip açacaksınız. sonra işlem bittimi elle bu bukleleri açınki doğal olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=660134
bu video çok güzel ama youtuba izleyebilirseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?