Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre setiyle açtığım saçımın tamamını aynı renge nasıl getiririm?

uzgunum ama kullandım bile ..(

dipler çok açık sarı uçlara doğru turuncu oldu bekledim bekledim hiçkimse bişey yapmadı ne yapıyım benim için tek uygun gün bugündü ve yaptım..

Eklentiler

• 20141101_164451.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 784
resme bi bakın bunun üstüne yarın boya yapıcam ..koleston 9/3 altın sarısı ve nevacolor 8.32 bal köpüğünü karıştırıcam ...düzelir mi önce diplere sürücem bekleticem renk dengelensin ne dersiniz ?

offf kotu olmus ya bende bılemedım napmalısınız:/

bütün saçlarını küllü kumral rengine boya bence
küllü kumral koyu bir renk mi ? bana bir resimle gösterebilir misin cnm ..benim amacım da bal köpüğüne boyamak aslında turuncu olması sorun değil mi yoksa benim için ?? Kuafor olan var mı aranızda kızlar ?

Valla fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor ama eğer açıcıyla saçınızı açtıysanız en az 2-3 gün bekleyin yoksa saçınız yanar elinizde kalır.. Sonra da boyanın içine saç kremi sürüp seyreltip saçınıza uygulayın. Dipler çok sarı olduysa ve siz sarı yapmak istiyorsanız saçınızı uçlardan başlayın. Ama saçınız çok fazla yıpranacak o yüzden yağlarla bakım yapmaya şimdiden başlayın

Canım evet yağlardaan sürdüm şuan yağlı yarını bekkliyorum yarın önemli şeyler var dışarı çıkmam gerekicek -3 beklemek isterdim ama ne yazık ki yarın sabah boyamam gerekiyor.Ben sarı değil de bal köpüğü bir renk çıkarmak istiyorum.Dipler çok açıldı sarı oldu.Pigmentasyon yapıyım dediğin gibi kremle mi su ile mi acaba daha iyi olur.Bir de açık olan yere ne oksidasyon ne de su katılmadan boyayı saf bişekilde sürüp koyu olan uçlarda boyanın duruşu ile dengeleyebilineceği yazıyor internette .Bu zarar verir mi diplere yani işlem olarak önce sussuz oksidasyonsuz boyayı diplere sürmek?? Bu zararlı olur mu?? çok teşekkürler yardımın için lütfen acil cevap yaz cnm

canım bende aynı durumdayım ben koyulaştırmayı düşünüyorum ama ton farkı olur diye ne yapacağımı bilemedim

Rashii bal kopugu dedigin boyayi al bir kutu boyaya yarim oksidan denk gelecek sekilde karisim hazirla saclarinin daha acik olan kisimlarina uygula 20 dk bekle yikamadan normal olcekte balkopugu boya hazirla bu sefer komple sur 30 dk falan bekle yika

Böyle açık tonları evde boyamak büyük cesaret doğrusu.

Rashii bal kopugu dedigin boyayi al bir kutu boyaya yarim oksidan denk gelecek sekilde karisim hazirla saclarinin daha acik olan kisimlarina uygula 20 dk bekle yikamadan normal olcekte balkopugu boya hazirla bu sefer komple sur 30 dk falan bekle yika
Tatlım cevabını geç gördüm ama aynısını yapmıştım ama yine de bakırımsı açık alacalı bir halde kafam sanırım dipler çok açıldı ben diplere önce sürdüm açıcıyı çünkü..şimdi resimleri ekliycem bunu nötürlemek için 7-0 palette ile boyasam olur mu soruyorum herkese ..bu şekilde okula gidememm ( yardım edinn kızlarr..fotolarda daha koyu çıkmış ama daha açık aslında..

Eklentiler

• 20141102_162226.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 224
  • 20141102_162300.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 184

canım mesajını geç gördüm ama yapmıştım bu dediğini yine de olmadı ben açıyı ilk diplere sürdüm orası daha koyu diye..çok da bekletmedim ama çok açık oldu.Boyayı o şekilde uygulasam da bal köpüğü değil bakır oldu hem de sarıyla karışık açık bir bakır ve kötü bir görüntü..bu şekilde yarın okula nasıl gidicem bilemiyorum..babam çıkınca 7.0 palette almış onunla boyasam biraz turunculuk gider de normalleşir mi bilen varsa yazsın lütfeeen ( çok acilll

Not: son halini ekledim resimdekinden daha da açık bir renkte kafam..

Eklentiler

• 20141102_162226.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 149
  • 20141102_162300.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 136
Not: son halini ekledim resimdekinden daha da açık bir renkte kafam..

Eklentiler

• 20141102_162226.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 138
Bence koyu bir tek yap, çunku o açıcıyı ben de denedim, açık renk bir tona boyayınca farklı renk oluyor. Ve gun geçtikçe açılıyor. Ben siyaha boyadım direk kurtulmak için. Açıcıdan sonra küllü kumrala boyamıştım çok berbat olmuştu. Tavsiyem koyu renk yapmandan yana..

benim saçımda da ombre var üzerine koyu kahve boyasam uçlarla dipler arasında nasıl fark olur

Açılmış saçındaki turunculukları kapatmak için daha koyu ve küllü bir renk gerekiyordu. Bal köpüğü zaten açık olduğundan bakırımsı yaptı saçlarını.
Daha koyu 'küllü' bir renk seçip, mavi tüp boya alarak içine çok az sıkarsan bakır ve turunculuğu yok edebilir. Mavi ilavesi cansızlarştırıyor rengi ama en azından tuırunculuğu siler.
Veya koyu çikolata renklerinden boyayabilirsin, alttan çıkan kızılımsı yansımalar hoş durabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…